CHRONOPOLIS fórum

Képregények => A Chronopolis honosításai => A témát indította: Pepea - 2013. Július 8., 08:40

Cím: Mennydörgők
Írta: Pepea - 2013. Július 8., 08:40
Sziasztok!
Molzo ismét nagyon jó képregényt honosított, klassz! Örülök, hogy van fórumja, meg is lepődtem! :)
Éljen Chronopolis!  ;D
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: SithLord - 2013. Július 11., 19:11
Üdv! Köszönöm a Mennydörgők 54-58.számokig,Molzo!
Fúú,de rég jártam itt.Részben azért,mert sokáig nem tudtam feljönni a fórumra véleményezni,de már látom,hogy megoldódott ez a probléma.
Ami az utolsó négy számban történt az valami félelmetes,brutális!Tényleg úgy hullottak a hősök,mint a legyek Graviton keze álltal.Csak ámultam-bámultam.Megkockáztatom,hogy az eddigi legjobb történeteket olvastam a Chronopolison a Mennydörgők által.
Nagyon várom a folytatást!!!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Pepea - 2013. Július 22., 08:59
Szia Molzo!
Nekem nagyon tetszik a képregényt, tényleg jól választottad az honosításhoz! :)
Főleg legjobban tetszik nekem képregény után "forgatókönyv", bámulatos, komolyan mondom, legalább már tanulható ebből, ha én is szeretném forgatókönyvet írni.  :D
Köszönöm, hogy megcsináltad Mennydörgőket. :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: keildavid - 2013. Július 25., 21:13
Mennydörgök 48-tól 59-ig.: Hihetetlen, hogy ebbe az egész szakaszban mennyi szereplők és mellékszálak voltak a történetben, amik végül el lettek varrva. Fabian Nicieza tényleg jól írta eddig a történetet. :)
És persze érdekes, hogy mennyi változásokon estek át. Pl. még a Mennydörgök csapat felállása is más lett. Az Életfogytiglan különszámban még végül kiderült, hogy az egykori Mennydörgöknek milyen más lett az életük.
Az 50-ben volt is említve van a D Polgár és a D-Zászlóalj minisorozat, ami tudtommal magyarul nem olvasható. És persze az nem teljesen az M-Dörgökhöz van köze.
Ebbe a sorozatba meg részben volt utalás Kang, a hódítóról, ami a Bosszú Angyalai v3-as sorozatban volt. Bár az is érdekes, hogy itt most Kang helyett Graviton ellen harcoltak.
Jó volt elolvasni ezeket a képregényeket.
Kíváncsian várom a folytatást! ;)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: SithLord - 2013. Augusztus 7., 10:27
Üdv! Köszi a Mennydörgők 59-60.részt,Molzo!
Az 59.részben a rajzolónak remekül sikerült visszaadni a történetíró elképzeléseit.Tényleg az lett elkészítve amit az író kért.
A régi Zemó Báró és a bagázsa nagyon komoly zűrzavart ígér!!
60.rész: Így kicsit érthetőbb lett a végére,hogy hol a csudában is vannak a Mennydörgők.Nem semmi fordulat.A végeképtől meg leesett az állam..Nagyon várós a folytatás!!!!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. Augusztus 14., 11:03
Mennydörgők 60.

Szép kis káosz lehet az ellenföldön. Azért a hősök viselkedése és Amerika között van egy kis párhuzam: elmennek egy idegen helyre, háborúznak, elvileg győznek, de nem fejeznek be semmit, majd otthagynak mindent a sorsára bízva.

Hm.

Az ottani Mennydörgők nagyon brutál kinézetűek, de könnyen leszerelhetőek egy kis mellébeszéléssel. Érdekes, hogy Zémó itt is milyen arrogáns. A 616-os Föld Zémója hallhatatlan? Képes test nélkül is élni? Gondolom, majd az ellenföld Zémójának a teste kell neki.

Köszönet a honosításért!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. Szeptember 3., 10:29
Mennydörgők 61.

Ej, de ki voltam már éhezve folytatásra!
Szerelő trükkje, ahogy megpróbálja rávenni Zémót, hogy maradjon a tech-pakkjában, amíg a Földre érnek rafinált, de a báró sem most lépett le a falvédőről. Mindenesetre Ebersol szépen tovább terelte a témát.

Löket tényleg túl sokat szövegel. Általában a korához képest komoly kérdéseket feszeget, és bonyolult dialógusokat ad elő, de néha olyanokon ütközik meg, hogy az emberek ölni tudnának a vízért? Mintha a másik Földön ilyen nem fordult volna elő.

Ha Szerelő ötlete rafinált volt, akkor Mokaszinkígyóé brutális. Csak azt nem értem, hogy mégis mit gondolt? Szépen sorban lerágja mindenki karját és nem ébred fel senki? Végül lerágta volna a saját karját is, hiszen azon is volt nyomkövető? Nem az észől híres a fickó.

Köszönet a honosításért!

Cím: Re:Mennydörgők
Írta: SithLord - 2013. Szeptember 17., 10:12
Üdv! Köszi a Mennydörgők 61-62.számát,Molzo!
61. Azért Zémót nem lehet ilyen könnyen rávenni.Nem is vártam volna ettől a karaktertől.De nem volt rossz próbálkozás a Szerelő részéről.Az,hogy melyik testbe akar beköltözni a báró igen figyelemreméltó és jogos :P Kíváncsian várom,hogy alakul ez részlet!Mokaszinkígyó pedig tényleg elég béna ötlettel állt elő a békjók levételével kapcsolatban.
62.Hmm,lehet,hogy félreértettem Henrich melyik testbe is akart költözni.Löket megint a csapat lelkiismerete volt.Zemó tényleg azt hiszi,hogy megzabolázhatja az általunk ismert Mennydörgőket?Nagyon kíváncsi leszek a csapat reakciójára a következő részben!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. Szeptember 18., 11:54
Mennydörgők 62.

Az Ellenföld Mennydörgői csúnyán leszerepeltek. Szerelő egymaga lóvá tette őket, és komoly szerepet játszott a kiiktatásukban. Ebersol szerintem sokat fejlődött. Régebben nem volt az a harcos alkatt, ezt Zémó szóvá is teszi. Emlékszem, hogy legtöbbszőr a szerkentyűi végezték el helyette a melót, most viszont azok segítségével ő maga lép akcióba.

Ami Zémót illeti, az egyetlen érve Karlaék felé az lehet, hogy nem tudnak az Ellenföldről elmenekülni. Ami nem is különbözik annyira a másiktól, Németország és a Zémó család itt is ugyanolyan.

A következő részben csak Sólyomszemékről lesz szó? Jó, mert nagyon hiányoltam őket ebből a füzetből.

Köszönet a honosításért.  :)

Cím: Re:Mennydörgők
Írta: molzo - 2013. Szeptember 18., 21:26
A következő részben csak Sólyomszem lesz! Csalogány felkutatja őt és azt követően nagy változások lesznek.
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Pepea - 2013. Szeptember 30., 12:46
Hatalmas köszönet, Molzo! Mennydörgők #63 nagyon jó történet, ez meguntatatlan sorozat! :) Várom már új részeket, tudom 2 hét múlva lesz. :D
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. Október 1., 10:52
Mennydörgők 63.

Ha lehetne szavazni, hogy melyik volt eddig a legjobb borító a sorozat életében, akkor én erre tenném a voksomat. A füzet elején teljesen felturbózták mimit. Vagány szerelés, tanga, kicsit megnövelt dekoltázs, csak ámultam.

A múlt részből hiányoltam a Sólyomszem vonalat, most megkaptam és meg vagyok vele elégedve. Clint újra lilában, a társai pedig a rács - vagyis a szonika - mögött. Kicsit gyorsan legyőzték őket, valamivel nagyobb bulira számítottam, de kárpótolt érte Mokkaszinkígyó bepöccenése.

Ciklon feltünése csak még jobban bonyolította a szálakat, meglátjuk, mi fog ebből kisülni.

Köszönet a honosításért!  :)   

Cím: Re:Mennydörgők
Írta: wild - 2013. Október 2., 16:13
Eléggé el lett rajzolva a Magyarország térkép.. :D

A honosításért köszönet. 8)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. Október 3., 11:02
Eléggé el lett rajzolva a Magyarország térkép.. :D

Muszáj volt, hogy a többi meseország elférjen mellete.  :D
Azért jó volt látni a Hungary nevet a térképen, és Debrecen is ott van, csak nem írták helyesen.  ;D
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Pepea - 2013. Október 7., 10:15
Eléggé el lett rajzolva a Magyarország térkép.. :D

Muszáj volt, hogy a többi meseország elférjen mellete.  :D
Azért jó volt látni a Hungary nevet a térképen, és Debrecen is ott van, csak nem írták helyesen.  ;D
Tényleg nem is vettem észre, ja de jó, örülök, hogy ott születtünk. :D
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. Október 20., 17:20
Mennydörgők 64.

Ebben a részben nekem Zémó és Holdkő élcelődései tetszettek a legjobban. Karla szemtelenül már csak Helmutnak szólítja Zérót, semmi báró vagy parancsnok. Egyértelműen félti a vezető pozícióját a csapatban.
Zémó még a végén jófiú lesz? Na, ezt nem hiszem.

A Karmazsin Kámzsának világuralomra törő tervei vannak?
Azért ez így elég merész. Ha belegondolunk, hogy kikkel kéne felvennie a versenyt: Fátum, Mandarin stb. akkor egy ütősebb csapatra lenne szüksége.

Köszönet a honosításért!  :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: SithLord - 2013. Október 24., 10:25
Üdv! Köszi a Mennydörgők 63-64.részét,Molzo!
63. Csalogány nem kicsit vitte túlzásba a dohányzást ebben a részben,holott állítása szerint nem is szereti ;D Rendkívül szexisen volt ábrázolva ami igencsak jól áll neki.Magyarország tényleg elég furán lett feltüntetve nem létező országok között. :D
64.Hmm,tényleg fura Zémót a jóságos megmentő szerepben látni.De talán ez lesz neki a kihívás.Úgy is szereti magát nehéz kihívások elé állítani.Új Mesterbűnözők a színen! Nagyon várós a folytatás!!!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Pepea - 2013. Október 29., 09:09
Ismét nagyon jó Mennydörgők c. képregény, tényleg ez a legjobb sorozat Chrono-n! Lájk! :)
Megunthatatlan sorozat! További jó munkát kívánok, és várok új részeket is. Mert nekem nagyon tetszik!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. Október 31., 14:07
Mennydörgők 65.

Érdekes volt Sólyomszem szemszögéből olvasni ezt a történetet. Végig tudtam, hogy Karla-hoz szól, de mivel őt halottnak hitte, már arra gondoltam, hogy naplót ír.

Lehet, hogy Ciklon egy bűnöző, de van benne tartás. Legalábbis több, mint a társaiban. Persze, lehet, hogy ő csak jobban ismeri a Kámzsát és fél a bosszútól.

Gyapjas lepke?  :D Az egyik legviccesebb szuperbűnöző név amivel találkoztam. Emlékszem, annak idején Kaine viccelődött a Sündisznón, hogy "Fussunk, támad a Sündisznó!". Na, ez Gyapjas lepkével még viccesebb.

Köszönet a honosításért.  :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Pepea - 2013. November 11., 12:19
Szia Molzo!
Van egy bubi, ami elgépelted, kijavítanád?
Ha igen, 15. oldalon, Szerelő bubija: "Nyuogdtan..." -> "Nyugodtan..." Előre is köszönöm!
Amúgy nekem nagyon tetszik Mennydörgők, érdekes csak Löketről van szó, de valójában kinek akarta volna küldeni elektronikus levelet? Kőszén-nek?
Üdv, Pepea
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: molzo - 2013. November 11., 22:20
Köszi, javítottam.
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. November 12., 14:18
Mennydörgők 66.

Fura volt, hogy a füzet elején több oldal is arra ment el, hogy a sorozatban eddig történteket vázlatosan felelvenítették. Szerintem Löket Kőszénnek akart írni, aki ugye meghalt, de a lány várja, hogy feltámadjon, ahogy az a hősöknél lenni szokott. Érdekes, hogy a 65. számban Sólyomszem írt levelet az általa halottnak vélt Karla-nak. Aki a kezdeti szemtelenkedések után jóba lett Zémóval?

Remélem, nem lesz több köztük.  >:(

Köszönet a honosításért.  :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: SithLord - 2013. November 13., 11:07
Üdv! Köszi a Mennydörgők 65-66.részét,Molzo!
65. Érdekes látni az új bűnöző arcokat.Mint például a Gyapjas Lepke nevezetű hölgyeményt.Tényleg röhejes neve van :D
Növényember képessége,hogy növényi baktériumokat képes növeszteni az ellenfele testében most nyűgözött le igazán.Clint tényleg odavan Karlaért.Kíváncsi leszek,hogy mi lesz ha újra viszontláthatják egymást..egyszer.
66.Tyűű,valóban izzana a levegő Karla és Zémó között?!Végülis pszihiáter,csak tudja mit gondol,érez.Azért a történet szempontjából egy esetleges visszatéérésnél ez igencsak megdobná az eddig is kiváló színvonalat.
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. November 25., 11:34
Mennydörgők 67.

Férfigyilkos felvette az Amazon nevet? Mit fog szólni ehhez Jennyfer, ha megtudja? Nem semmi - mellrengető  - bunyó lenne, az tutit.   ;D

Gyapjaslepke otthagyta egy klub vezetését csak a hecc kedvéért? Nem lehet egy észlény, az biztos. Azonban a szerelése miatt maradhat.

Végre lelepleződött a Karmazsin Kámzsa. Szépen szétszórta a híres Vad Banda 1-2 tagját, és még Sable-t is simán elkapta.
Bár a sztori végén Rétihéja leejtette Sólyomszemet, de lesz itt még szerintem egy kis meglepetés.

Ha döntenem kéne, hogy a Sólyomszem vagy az Ellenföld vonal-e az izgalmasabb-élvezhetőbb, akkor nehéz dolgom lenne. Bár valószínűleg az előbbi mellett döntenék.

Köszönet a honosításért!  :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: cardas - 2013. November 28., 22:47
Üdv!
Elkezdtem olvasni a sorozatot, jelenleg a 12. résznél tartok. Eddig nagyon tetszik a történet, és sok lehetőséget rejt magában ez a különös csapat. Kíváncsi vagyok, hogy mik várnak még rám az elkövetkező részekben :D
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Pepea - 2013. December 10., 00:46
Hello!
Kis elgépelését szeretném kijavítanád:
20. oldal első kép 3. bubi: -- neki l"eg"alább harminc kell.
Tényleg nagyon jó képregény, csak furcsa "új" Holdkő. :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: molzo - 2013. December 11., 11:39
Köszi, javítottam.
Egyébként, az eredeti kiadványban is bakiztak. A címhez ugyanaz került, mint az előző számban! Kinyomoztam, hogy mi lehetett a címe eredetileg és azt is javítottam.
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Pepea - 2013. December 12., 09:38
Köszi, javítottam.
Egyébként, az eredeti kiadványban is bakiztak. A címhez ugyanaz került, mint az előző számban! Kinyomoztam, hogy mi lehetett a címe eredetileg és azt is javítottam.
Köszönöm, hogy kijavítottad!  ;) Nem is gondoltam volna, hogy "Mennydörgők" új felirata van, én régi felirata jobban tetszik, mint most, elég furcsa, aki kitalálták újakat. :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. December 13., 10:57
Mennydörgők 68.

Végre volt időm elolvasni az új részt a szokásos ünnepek előtti rohanás közepette.

Bloch-nak nem lehet könnyű ezt feldolgozni, egyértelmű, hogy a Holdékkkő irányította. Kérdés, hogy Karla képes lesz-e uralni?
Tetszett, ahogy az emberek pletykáltak a hősökről. Van, aki szerint Ebersol helyes?  :D
 
Holdkő új szerkója nagyon vagány, de a megnövekedett ereje mintha a személlyiségét is megváltoztatta volna. Komorabb és fenyegetőbb lett, mint régen, ez előbb-utóbb Zémónak is fel fog tünni. Hm, a történet végén az Löket ellenföldi alteregója lett volna?

Köszönet a honosításért!  :)

Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2013. December 23., 15:16
Mennydörgők 69.

Igazi Mákvirág találkozó volt ez a rész. Csalogányéknak nagy fegyvertény, hogy a vezetőjük nélkül is tudtak nyerni. Akinek a sorsa izgalmasan alakul.

Érdekes volt, mikor Csalogány és Amazon-Férfigyilkos lelkiismerete csatázott egymással. Melissa most bizonyította igazán, hogy mekkora fejlődésen ment keresztül.

Talán ebben a számban láttam a legjobb rajzokat a karmazsin Kámzsáról. Azt is jobban megnéztem volna, mikor Gombolyag lehámozta róla a ruháját.  :P

Köszönet a honosításért!  :)

Ezúton kívánok kellemes ünnepeket az oldal honosítójának és olvasóinak!   :D
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: SithLord - 2014. Január 3., 08:43
Búék! Köszi a Mennydörgők 67-69.részekig,Molzo!
Holdkő eddig sem volt gyenge,de most a megnövekedett erejével..hmm.. Kíváncsi leszek Zemo,hogy reagál erre.A 69.részben Vízember elszívó ereje új volt nekem.Érdekes,hogy más-más írók milyen új potenciális képességekkel tudnak felruházni már meglévő hősöket illetve bűnőzőket.Régebben a Növényemberen jókat kuncogtam,de most benne is látom az igazi erőt,hogy milyen félelmetes tud lenni.
Várom a folytatást!!!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Pepea - 2014. Január 6., 09:19
Molzo!
Először: Sok Boldog Új Évet Kívánok, és gazdag képregényekben is! :)
Másodszor: Új év első képregényet felraktad, és csodásan olvastam, nagyon izgalmas ez a képregény, én is gondolkoztam, hogy te hogy fenében tudsz választani király illetve kíváló sorozatú képregényeket választottad magadnak és meg is csináltad magyarul! Tényleg nagy ász vagy! "NAGY LÁJK" :)
További új évben is sok-sok jó képregényeket várom már! :)
Üdv, Pepea
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: gabo - 2014. Január 6., 15:58
Köszi az újabb Mennydörgők részt! Szeríntem az összes honosító oldalt figyelembe véve ez a legkirályabb sorozat! De ahogy látom a foglalás csak a 75-dik számig tart? Utánna már nem is honosítjátok?? Köszi az eddigi részeket!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: molzo - 2014. Január 6., 23:50
Azért csak a 75-ig, mert ott véget ér a történet.
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2014. Január 7., 15:27
Mennydörgők 70.

Ha csak felolvasnák nekem a sztori tartalmát és megkérdeznék, hogy ez most könyv vagy film, akkor is egyből azt vágnám rá, hogy ez egy képregény.  :D

Alternatív Föld, elszabadult energia viharok, halott emberek emlékei, entitánsok: bevallom, hogy többször is végig gondoltam, miről is szólt ez a rész pontosan, illetve, hogy mi volt a fő probléma, de végül sikerült megrágnom, lenylenem és emésztenem. Igazi Ellen-Földes történet volt. A vége pedig már megint olyan, hogy alig bírja az ember kivárni a következő részt.

Köszönet a honosításért!  :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: gabo - 2014. Január 7., 21:04
Köszi! És 75 után miről szólnak? Azokat már nem érdemes honosítani?
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: keildavid - 2014. Január 13., 21:01
Mennydörgök 60-70.: Ebbe a hosszú sorozatban gyorsan felpörögnek és haladnak az események. És több szereplők is felbukkantak, akik szintén "Mennydörgökké" váltak. Pl. Növényember vagy más néven Feketetőzeg, akiről kiderült, hogy szó szerint növényekkel van kapcsolatba.
Zémó báró is visszatért. És érdekes, hogy a Hősökké válni szakaszban egyik részben az ellenföldön levő Mennydörgökről szól, a másikon pedig Sólyomszem. A D Polgár szál pedig úgy néz ki itt félbemaradt, de ott van utalás, hogy ez a D Polgár minisorozatban lesz. Arról mit érdekes tudni? És az is lesz olvasható magyarul?
A Mennydörgök 75-ös utániakról az engem is érdekelne, hogy miről szólnak. Bár a borítók alapján egyből látszik, hogy nem is a Mennydörgökről szól az a történet, ami a 75-től a 81-ig ment.
Ezer köszönet érte Molzonak! ;)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2014. Január 20., 14:16
Mennydörgők 71.

Már a 69. rész végén sem értettem, hogy mitől olyan magabiztos Dugan az emberei sikerében? A Kámzsának nem mertek nekiugrani, de a csata után megjelentek learatni a babért. Végül is a húzása majdnem bejött Csalogány csapattagjainak mentalitása miatt. Meg sem fordult a fejükben, hogy nyerhetnek, inkább rögtön felvették a nyúlcipőt.

Sólyomszem aztán szépen gatyába rázta a team-et és Dugan is megtanulta a leckét. Gondolom, Fekete Tőzeg élve hagyta Vízembert. 

Gombolyag: Nyammm.  :-*

Köszönet a honosításért!  :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: molzo - 2014. Január 20., 21:39
Gomybolyag is a 'szeretkezz, ne háborúzz' elvet vallja. :D
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: gabo - 2014. Január 27., 17:46
Mennydörgők 71: Ez a rész is nagyon tetszett, Sólyomszem és "csapata" jól nyomják! Kíváncsi vagyok ki az aki a végén megjelent! Egy észrevétel: A 70-dik rész fájl listájánál a 71-dik részét adja ki! Köszi a honosítást!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: SithLord - 2014. Január 28., 08:38
Üdv! Köszi a Mennydörgők 70-71.részét,Molzo!
70. Kicsit fura volt ez a rész..A végén pedig jól láttam,hogy az U betűs fazon tűnik fel?! Ez nagyon izgalamassá teszi az eseményeket!  :D
71.Tetszett ez az epizód is.Hmm,Sólyomszem bármelyik csapatot gatyába tudja rázni.Ohh,ez a Gombolyag.. :P
Kíváncsi leszek,hogy a végén ki tűnik fel!!!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2014. Február 19., 09:00
Mennydörgők 73.

Még mindig nem szoktam meg, hogy a két csapat történetei váltogatják egymást. Bár így visszagondolva az utóbbi részekre van pár hasonlóság a 2 szál között. Másik dimenziók, kozmikus viharok, energia kitörések, fekete és fehér lyukak, néha csak kapkodom a fejem és próbálom értelmezni a veszélyes szituációkat, amikbe hőseink belekeverednek.

Nem tudom, ki lehet Sólyomszemék új ellenfele, de engem az utolsó oldalon látott fegyver egy II. Világháborús német kézifegyverre emlékeztet. Persze, ugyanígy lehet valami sugárpisztoly is.  :D

Köszönet a honosításért!   :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Pepea - 2014. Február 21., 16:43
Nagyon szépen köszönöm sok-sok mennydörgőket, jó volt olvasni. Tényleg ez az egyik legjobb képregény sorozata! :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: SithLord - 2014. Február 28., 08:23
Üdv! Köszi a Mennydörgők 72-73.számát,Molzo!
72. Ezek szerint ezt benéztem és nem az Ultron volt! :D Hmm,Zemó mindig is egy számító fazon volt.Ezt most is bebizonyítja.
73.Clint tényleg jól összehozta  ezeket a bűnözőket.A végén akit átjött az csakugyan egy II.világháborús Luger pisztolyra hajazó fegyvert tart a kezében.Kíváncsi leszek,hogy ki az!!!
Várom a folytatást!!!
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2014. Március 18., 08:29
Bocsi Molzo, de nem tudom letölteni a 74. számot. OK. nyápic vagyok  :), de akkor is 404-es problémát ír ki a böngésző.
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: molzo - 2014. Március 18., 11:19
Javítva.
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2014. Március 20., 13:40
Köszi a gyors szervizelést!

Mennydörgők 74.

És igen! Tényleg egy II. Világháborúban használt Luger pisztolyt láttunk a 73. szám végén. Az viszont bosszant, hogy nem volt annyi logikám, hogy összerakjam a kirakós darabjait, hogyan fonódik majd össze a 2 csapat sorsa. Pedig mikor a 73. számról írtam, még meg is említem, hogy Sólyomszemék és Holdkőék problémája majdhogynem azonos. Most már viszont minden világos.

Az is kiderült, hogy Karla még mindig szereti az Íjászt.
Zémó és Ebersol: van ami sosem változik.

Löket tevékenységéről az Ellenföldön kiadtak valamilyen füzetet? Nem lehett semmi Solyómszemnek, ahogy meglátta a volt csapatát, főleg Atlaszt és Dallaszt együtt ott állni meztelenül.  :D

Köszönet a honosításért!  :)
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: SithLord - 2014. Április 8., 07:31
Üdv! Köszi a Mennydörgők 74.számát,Molzo!
Tehát akkor Löket ott maradt.Végre helyére került a kirakós utolsó darabkája is.Hazaértek a Mennydörgők.Nagyon ütős volt a vége kép,de szerintem nem lesz bunyó... bár kitudja? ;D
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: Blue S - 2014. Április 15., 11:39
Mennydörgők 75.

Remek bővített oldalszámú füzet volt, méltó lezárása a sorozatnak. Apropó lezárás, az utolsó oldalról még írok a hozzászólásom végén, szóval aki nem olvasta ezt a részt, annak SPOILER!

A rajzok most nem tetszettek annyira benne, nem voltak olyan szép élesek, mint a korábbi részekben.
Gombolyagot azért megnéztem volna (Ebersol mekkora mázlista).  :D

Sólyomszemnek voltak jó beszólásai.  ;D

Az nem lepett meg, hogy Zémó mégsem olyan jó fiú, amilyennek beállította magát Sólyomszem előtt. Ebersol csatlakozása is rendben van, na de Melissa és legfőképen Dallas? Hm, ennek a világuralomra törő szónoklatnak a hátterében többnek kell lennie, mint egyszerű szuperbűnőzői hóbort.

Ha jól tudom Löket még egyszer majd visszatér egy kis időre, majd visszamegy az Ellenföldre.

Köszönet a honosításért!

Cím: Re:Mennydörgők
Írta: SithLord - 2014. Április 18., 08:08
Üdv! Köszi a Mennydörgők 75.részét,Molzo!
Ilyen befejezésre végkép nem számítottam!Mármint azt én is gyanítottam ,hogy kutyából nem lesz szalonna Zemó esetében,na de Dallas?!Tényleg,talán Löket döntött a legjobban,hogy ott maradt a másik földön.
Ezen események után lehet tudni arról,hogyan alakultak Zemó és a Mennydörgők élete?
Cím: Re:Mennydörgők
Írta: keildavid - 2014. Május 8., 14:08
Mennydörgök: Az nagyon jó hír, hogy a sorozat minden része le van tudva. Hihetetlen, hogy kétféle Mennydörgő csapat volt. Bár néha zavaros is volt. Mert hol hősöknek tűntek, hol pedig bűnözők/gonosztevők.
Jó volt elolvasni ezt a sorozatot is. Így van két teljes sorozat, ami végig olvasható magyarul. Néhány évvel ezelőtt a Bosszú Angyalai v3-as a 84-ig, néhány különszám és minisorozat.
És most a Mennydörgök a 75-ig meg pár különszám. Úgy tudom ezekhez is volt pár mini. Pl. a D Polgárról. Bár azok talán nem sok köze volt a Mennydörgökhöz.
Az engem is érdekel, hogy mi lesz ezután. Mert úgy tudom 76-81-ig van Mennydörgök cím, de az mintha már nem ugyanarról van a csapatról szól, akik megmaradtak.
De a lényeg, hogy ezer köszönet érte Molzo-nak a Mennydörgök sorozat honosításáért! ;)