Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - avenger

Oldalak: [1] 2
1
A Chronopolis honosításai / Re:DC
« Dátum: 2016. Február 22., 16:49 »
Sziasztok!

Ismét olvastam pár JLA-t: 36-41: III. Világháború. Tetszett nagyon, a rajzok is rendben voltak, a végét mintha kicsit elkapkodták volna, nem rossz, de lehetett volna jobb is. Köszönöm a honosítást!

42: Nem sokat vártam ettől, de egész jó volt.
47: Ezt a füzetet nagyon élveztem. Arról hogy Batman kilépett gondolom a saját füzetében volt róla szó.

Az előzőeket még jó régen olvastam.

2
A Chronopolis honosításai / Re:DC
« Dátum: 2015. Július 11., 11:09 »
Köszönöm Smiley-nak, Zaj-nak, Kendrának, Trollnak, Peter P-nek, Molzonak és Talgabynak a JLA 1-11. részeket!
JLA 1-4: A rajzok jók, szuperhősösek, illik a képregényhez. A Marsiak is jók voltak. Nem jöttem rá, hogy kik ők valójában.
5. szám: Ez is egy jó füzet volt. Superman mitől lett kék?
6-7. Ez az angyalos történet is jó volt.
8-9: Nagyon szeretem az alternatív világokat, ez egy kicsit ilyen volt.
10-11: Eddig szerintem ez a legjobb, várom a végét! Van benne Lex Luthor, Metron, benne vannak Joker elméjében.

3
A Chronopolis honosításai / Re:Kozmikus sztorik
« Dátum: 2014. Szeptember 14., 14:32 »
Folytattam is az Új Mutánsok 30. számával. Bevallom se Illlyana Rasptiun-tól,  Sam Guthrie-ról, se Magmáról nem hallottam eddig, végre megismerhettem őket is:) Árnymacska mondja, hogy a Túlontúli elvette tőle a férfit akit szeret. Kire gondol? Nem is gondoltam, hogy a Pokoltűz Klub már ilyen is létezett, azt hittem újabb "találmány". A rajzok annyira most sem jöttek be, nem is voltak nagyon csúnyák. Ahogy Káprázat kint énekelt valamelyik Pokemon állatkára emlékeztetett:D
Ki volt az aki a végén elkapta Árnymacskát? És az a nagy állat a végén? Gondolom ő csak valami a Klub által kitenyésztett mutáns.

4
A Chronopolis honosításai / Re:Kozmikus sztorik
« Dátum: 2014. Szeptember 13., 19:57 »
Na, elkezdtem a II. Titkos Háborút. Először is nagyon köszönöm a honosítást! A rajzok nekem annyira nem jönnek be, átlagosnak vagy inkább az alattinak mondható. Jó  ez a kis összefoglaló az elején, nem voltam képbe a dolgokkal, ill. az a lazaság ahogy Moleulaember és a felesége beszélget a Túlontúlival. (Magneto-nak olyan a haja, mint Rozsomáknak:D) 
Ki ez a Rachel? Valami rémlik, hogy Jean és Scott lánya... Durva volt amikor Rozsomák elkezdett őrjöngeni Túlontúli meg csak állt ott.

5
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Augusztus 14., 20:30 »
Folytattam is a 378. számmal. Elég fasza a borítója. Az, hogy a Vezér került ki győztesen a Koponya, kicsit meglepett:O Kapi csak letudta győzni Halálfejet a szérum nélkül. Lezárult a Méreg utcái történet is. Egész jó történet volt, viszonylag sok szereplővel, Steve lelkileg eléggé leamortizálódott benne, de szerencse ezen is túltette magát. Azért elég nagy következménye lett tekintve, hogy most már nincsen benne a szuper-katona szérum. Kedvenc részem belőle a Daredevil-es volt. (Gondolom később azért visszaszerzi a szérumot?) USA Ügynök elég kegyetlen volt az Izombrókerrel szemben. Aztán kiderült, hogy mégiscsak Csatacsillagnak volt igaza.
379.: Megörültem amikor láttam, hogy Kvazárral fog szerepelni, bírom az ilyen kozmikus figurákat. Jameson ezredes fejét is bírom, igazából nincs különösebb oka, mivel nem valami bonyolult karakter:D Holdkőt ismerem a Mennydörgőkből, jó itt is látni. Kronológiailag ez a Mennydörgök előtt játszódik, igaz? Ha jól emlékszem a Mennydörgők (azt is újra kell olvasnom) a Heroes Reborn nevű event után játszódnak. Nefarius gondolom csak egy egyszer használatos karakter (annak ellenére, hogy felvette a versenyt Kvazárral és Holdkővel). A rajzok teljesen rendben voltak. Az utána következő Gyémántsikló pár oldalas már érdekesebb volt. Fogalmam sincs, hogy ki figyelmeztethette őt és rabolta el:S
398: Végre megint elérkeztem a Galaktikus Vihar Hadművelethez. Ezt a crossovert is olvastam egyszer, ideje az újraolvasásnak!
Legközelebb talán folytatom a II. Titkos Háborúval vagy a Operation: Galactic Storm-al vagy a Hihetlen Hulk-al... vagy ebbe a sorrendbe :D
Köszönöm ezeknek a számoknak a honosítását is!

6
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Július 25., 18:28 »
Na, a múlt hétvégén nem olvastam olyan sok  képregényt. Nagyon köszönöm a honosítást Molzónak, Peter P-nek, és Fairlight-nak!
375. szám: Kapi nagyon kemény így bedrogozva:D Szegény Fenegyereket jól elverte. Csatacsillag történetben az Izombróker miért dolgozik Dr. Malus-al? Hiszen át akarta venni a helyét, még be is küldte hozzá a kórházba Ms. Lyons.-t, hogy vegyen tőle ujjlenyomatot.
376: Fenegyerekre mostanában rá jár a rúd. Ennek a füzetnek mintha más stílusú lenne a rajza. Kicsit sötétebb hangulatú, pedig ugyanaz a rajzoló és színező is. Amerika Kapitány elég ramatyul néz ki. Csatacsillag most kicsit megszívta...
377: Azt én sem hittem el, hogy a Vörös Koponyát ilyen könnyen meglehet ölni. Amerika Kapitány szuperkatona-szérum nélkül, meglátjuk mi lesz így... (Pont a legjobb résznél hagytam abba:)

7
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Július 9., 13:08 »
Na, igen így már rémlik.

8
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Július 6., 23:01 »
Én köszönöm a fordítást és a beírtást. Ez a crossover olvasható magyarul valahol?
Ma is olvastam pár számot  :D Kezdjük a 368.-al: Ahogy Gépkovács én is azt hittem, hogy először előcsalják Magneto-t, aztán mégse. A végén jó volt megtudni Gépkovács eredettörténetét, nem nagyon ismertem. Engem a Mennydörgők nevű csapat egyik tagjára emlékeztet, most így nem jut eszembe a neve (úgy látszik azokat is újra kell olvasni).
369:  Az a Sötét Királynő durva csajszi lehet, ha így elintézte a Csontbrigádot. A végén lévő Vörös Koponya sztori majdhogynem jobban tetszett, mint az előtte lévő. Már értem mire gondoltál, hogy a Koponyát nehéz elintézni.
370: Kapit eléggé meglepték, hogy ő az eredeti Vörös Koponya. Most már várom, hogy felépüljön!
371: Na, ez egy könnyedebb szám volt, ettől függetlenül én nagyon élveztem. Kellett is már a sok komolyabb történet közben. A végén Gyémántsikló csak a jó oldalt választotta.
372: Itt felvezették az új story arc-ot. Csatacsillag történetében most azért kíváncsi vagyok, hogy ki a hülye:D Ő vagy USA Ügynök, vagy, hogy mi történt valójában. Szerintem arról lehet szó, hogy kitörölték az emlékeit. Mondjuk, az elég körülményes lehetett hiszen a szüleit is valakikkel helyettesíteni kellett.
373: Na, felbukkant Fekete Özvegy, Vezér, Célpont. Ha jól emlékszem talán a Koponya áll az új drog mögött, logikus is lenne.
374: Kapitány bedrogozva egyre durvább. USA Ügynök kb. ilyen drog nélkül:D Szegény Csatacsillagra is rá jár a rúd.
A rajzokkal, fordítással és beírással még mindig nagyon megvagyok elégedve. Mark Bagley rajzait rögtön felismertem.

9
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Július 5., 23:25 »
366, 367: Ez a történetszál sokkal izgalmasabb és érdekesebb. Azt tudja valaki, hogy ez a Koponya az erdeti-e? Ha igen akkor, hogy élte túl? Közte és Magneto közötti "jelenetek" jól meg lett írva, rajzolva. Irányító se gondolhatta komolyan, hogy méltó ellenfele Magnetonak. A Kobra történetek se rosszak, USA Ügynök szerintem jobb volt.

10
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Július 5., 14:06 »
364: Erről se tudok nagyon mit mondani. Lezárta az előző részt.
365: Nagyon tetszik ennek a számnak a borítója. Az első oldalon már rögtön a Koponya vigyorog ránk. Régebben már olvastam ezt a képregényt, az az ember aki betört Koponyához tudom, hogy Loki, de hogy mit tervez, mik a céljai arra már nem emlékszem (szerencsére:) Ez egy nagyon jó rész volt! Halálfej nagyon jó arc:D Sok minden történt egyszerre, Loki keze gondolom a Bosszú Angyal-kúria elsüllyesztésével kapcsolatban is benne van. Ha Namor herceg felébred elég pipa lesz az Irányítóra. 

11
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Július 5., 13:25 »
Köszönöm szépen a honosításokat!
361:  Sok mindent nem tudok mondani erről a képregényről.  Jó volt ez a kis egyiptomis sztori, mondjuk nem volt nagy szám. Az USA Ügynök ellenben jobban tetszett. A rajzok tetszettek mindkét történetben.
362: Na, véget ért a Vérkő Hajsza. Szerintem annyira nem volt nagy durranás. Jó, kis izgalmas történet volt, de egy picivel  többet vártam tőle. Az végül is konkrétan nem derült ki, hogy ki szállta meg az öreg Zémó testét. Talán Ulysses nevű halhatatlan? USA Ügynökbe Jasckson eléggé megszívta. Bár járhatott volna rosszabbul is. A végén igen csak néztem, hogy lelőtték az Alvilág Ostorát :Oű
363: Végre szerepel Halálfej! Szerintem méltó ellenfele Kapinak. Úgy látszik Kapinak nem sok nyugta van, alig érkezett meg erre indulhatott rögtön Szingapúrba. Az, hogy Halálfej Vörös Koponyának dolgozik azt eddig is tudtam. Ms. Lyons végül csak megúszta. Igencsak rá jár a rúd, először az Ostor, most meg ez a Dr. Malus. Valahonnan nekem nagyon ismerős, talán egy másik képregényből.

12
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Június 22., 14:35 »
Elolvastam a 360. számot is. Gyémántsikló ügyesen kicselezte Zémót. Arra azért én is kíváncsi vagyok, hogy a vérkövek pontosan, hogy kerültek ilyen helyekre. Gondolom valaki el fejtette őket. Bevallom lassan ott tartok, hogy az USA Ügynök jobban érdekel. Ne értsetek félre, Amerika Kapitány is jó, de valahogy most a másik jobban érdekel. A várva várt harc elmaradt azért nem volt rossz rész. Tetszett.

13
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Június 22., 10:12 »
Köszönöm Molzo-nak, Fairlight-nak és Peter P-nek az Amerika Kapitány 359. számát! Eddig szerintem ez a leggyengébb része a Vérkő Hajszának. Kapiék szépen kiszabadultak az inkákról. Innen is gratulálok Fairlight-nak az inka nyelvből való fordításból;) Az USA Ügynök sztori ellenben jobban tetszett. Gondolom ő olyan, mint Amerika Kapitány csak elvégzi a piszkosabb munkákat is. Várom a következő számot USA Ügynöks vs. Alvilág Ostora:)

14
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Június 14., 18:39 »
Kicsit későn, de: köszi a választ, Molzo!:) Mégse álltam neki a Titkos Háborúnak (majd a vizsgák után;), Amerika Kapitánynál maradtam. A 357. szám egy jó felvezetés volt, A Vérkő Hajszához. Zemo Baro alias Helmuth von Stucker báró, gondolom ő is egy náci volt. Érdekelne, hogy milyen kapcsolat volt közte és a Vörös Koponya között? Ulysses Grant története pedig egy az egyben a DC-s Vandal Savage (vagy fordítva?). A következő szám is tetszett, vicces, hogy az öreg JJ Jameson fia Kapi pilótája, plusz Gyémántsikló szerencsétlenkedései. A végén lévő USA Ügynök sztori is tetszett. Alvilág Ostora elég szépen elintéz ott mindenkit. Ő valami bérgyilkos vagy inkább amolyan Megtorló-féle?
A fordítás és a beírás megint csak hibátlan.

15
A Chronopolis honosításai / Re:Amerika Kapitány
« Dátum: 2014. Április 10., 19:57 »
Üdv! Köszönöm az Amerika Kapitány 308-at.  A Kapitánynak mostanában elég sok dolga volt, ahogy az első oldalakon láthatjuk. A II. Titkos Háborút egyszer már elkezdtem olvasni, de nem fejeztem be. Itt az ideje, hogy újra kezdjem. Az elején le se esett, hogy tulajdonképpen azt se tudjuk hogy most hol van, aztán kiderül hogy a Nyugati-Parti Bosszú Angyalaihoz "tört be". Ha jól láttam a képregényben néha feltűnik a Túlontúli aki a Kapitányt követi és figyeli meg. Amikor bejött ez a Tatu gondoltam, hogy nem ellenfele Amerika Kapitánynak, azért kicsit megizzasztotta. A képregényben említenek egy Bernie Rosenthal nevű nőt és egy Jack nevű férfit aki Steve-nek a lakótársa, bevallom nem tudtom hogy kik ők, valaki tudna róluk írni pár sort? Megismerhettük Tatu motivációt, jó szándékú, de nem túl eszes :) A végén lévő két oldal a Kígyóhordáról érdekes volt, nem nagyon ismerem őket, remélem róluk is megtudhatok még többet. A rajzokra megint csak nem lehet panasz, korrekt, szép rajzok voltak, szeretem ezeket a '80-as évekbeli rajzokat. Legközelebb a Titkos Háború crossover-el folytatom.

Oldalak: [1] 2