Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
A Chronopolis honosításai / Re:Hihetetlen Hulk
« Utolsó üzenet: írta Blue S Dátum 2018. Június 4., 13:16 »
A Hihetetlen Hulk Vol1. 172.

Hulk kontra Bulldózer mindig jöhet, ez a meccs egy igazi rangadó!
Érdekes, hogy Bulldinak itt még világuralomra törő tervei voltak, azért később lejjebb adta az igényeit.

Ross és Armbruster "párbaja" sem volt mindennapos. Még mindig elámulok, hogy Betty apja hogyan viszonyult Brucehoz. Bár a megszállottsága már megvan a Hulk elfogása miatt, de még korántsem az a mániákus, mint amivé később válik.

Tulajdonképpen az X-Men a könnyű győzelmet egyértelműen Hulknak köszönheti.

Köszönet a honosításért!  :)
22
A Chronopolis honosításai / Re:Hihetetlen Hulk
« Utolsó üzenet: írta Blue S Dátum 2018. Május 1., 12:17 »
A Hihetetlen Hulk Vol1. 171.

Hulk 2 nagyon kemény ellenfelet kapott egyszerre. Szerintem Förtelem keményebb, mint a Rínó. Érdekes, hogy szürke színe van.

Vajon Bruce mikor fog végre enni? Tényleg, ha a Hulk eszik, akkor vajon az Bruce-ra is hatással van? Ha jól emlékszem, a Marvel Zombikban így volt.

Te jó ég, hogy az a Jim Wilson mekkora egy idióta! Az már a múltkor is kiderült, hogy nagyon felelőtlen, de most még sikerült rátennie egy lapáttal. Simán veszélyezteti a barátnője életét már csak azzal, hogy beszökik egy lezárt katonai bázisra, majd csalinak is használja. Ok, hogy jóban-rosszban, de azért van egy határ.

Rossban kellemesen csalódtam. Itt még sokkal józanabbul gondolkodott.

Köszönet a honosításért!  :)
23
A Chronopolis honosításai / Re:Hihetetlen Hulk
« Utolsó üzenet: írta Blue S Dátum 2018. Február 11., 17:49 »
A Hihetetlen Hulk Vol1. 170.

Érdemes lenne összeszámolni, hogy Hulk mennyi idegen faj kihalásában játszott szerepet. Már a múlt részben is eltörölt egy világot, és most is a végzetét okozta a pár megmaradt földönkívülinek. Pedig talán nem is akarták Betty-t bántani. Aki viszont teljesen összezavarodott. Néha kedves Hulkkal, máskor Talbot iránt vágyakozik és utálatos a zöld óriással. Mi tudjuk, hogy a férje él, de ő hol úgy viselkedik, mint aki tudja az igazságot, máskor pedig gyászolja. Elég komoly terápiás kezelésnek néz elébe.

Köszönet a honosításért!  :)
24
A Chronopolis honosításai / Re:Alfa Különítmény
« Utolsó üzenet: írta Pepea Dátum 2018. Január 1., 21:55 »
Kedves Molzo!

Nagyon szépen köszönöm 2017-es évi munkáidat, képregényeidet, mindig örömmel nézem újdonságaidat!
Várom a 2018-as évi munkáidat is. :)

Sok Boldog Gazdag Új Évet Kívánok, Molzo úrnak és olvasóinak is!

Üdv, Pepea
25
A Chronopolis honosításai / Re:Alfa Különítmény
« Utolsó üzenet: írta Blue S Dátum 2017. December 27., 21:40 »
Alfa Különítmény Vol1 026.

Őrző formáján szinte nem is látszik, hogy nemrég tért vissza. Egyből vezére lett a csapatnak és erős kézzel vezeti őket.
Ez a rész egy igazi bosszú történet első része volt, mert biztos vagyok benne, hogy nem csak a kiborgban maradt tüske, hanem az Őrzőben is. A szétválás a bevásárlóközpontban rossz ötlet volt, sajnos, meg is lett az eredménye. Sokat kell még csiszolni a csapat összhangján, mert az Omega Különítmény most jóval összeszedettebbnek tűnik.

Köszönet a honosításért!  :)
26
A Chronopolis honosításai / Re:Hihetetlen Hulk
« Utolsó üzenet: írta Blue S Dátum 2017. November 18., 20:08 »
A Hihetetlen Hulk Vol1. 169.

Hulk egy újabb érdekes világba került, immár sokadszorra. Sokáig nem élvezhettük a madáremberek örökségét, mivel porig rombolta az önmegsemmisítő szerkezet, melyt BiBestia a halála előtt bekapcsolt. Érdekes, hogy a város korábbi lakóiról nem láttunk egy képet sem.

Nem tudom, szerintem a BiBestiát nagyon könnyen elintézték. Pedig az elején nagyon erősnek tűnt, kibírta a Hárpia csapását, a Hulk pofonját, majd simán lelőtték. Utána néztem, már nem fog visszatérni, végleg kiírták a Marvel Univerzumból.

Azért Bruce odafricskázott Modoknak azzal, hogy visszafordította a Hárpia átváltozását. Betty így újra önmaga, bár elég nagy veszélybe került, amiből biztos megint a zöld behemót fogja kihúzni.

Köszönet a honosításért!  :)
27
A Chronopolis honosításai / Re:Alfa Különítmény
« Utolsó üzenet: írta Blue S Dátum 2017. November 4., 18:58 »
Alfa Különítmény Vol1 025.

Érdekes, hogy az előző rész volt a bővített szám, nem pedig a mostani. Biztos nehezebb lett volna lezárni rövidebben az előző sztorit, mint a mostanit.

Kalibert nagyon elverték, szinte már porig alázták a fickót. Az Őrző nem is kellett bedobja magát, elég volt Talizmán varázsereje. Az indián lány egyre szimpatikusabb és egyre ügyesebben használja a mágiát.

Mac meséje nem volt semmi, kész csoda, hogy épp ésszel megúszta az egészet. Az új alakja nem egy női ideál, de szerintem Heather ki fog tartani mellette. Nem úgy, mint Auróra Walter mellett. Legalábbis elsőre úgy tűnik, hogy a románcnak vége. Persze, a nőt sem teljesen hibáztatni. Bár Mac visszatérése után adhatna egy esélyt a barátjának, mivel az Őrző esete is bizonyítja, hogy még van esély egy Walter testének visszaszerzésére.

Köszönet a honosításért!  :)
28
A Chronopolis honosításai / Re:Hihetetlen Hulk
« Utolsó üzenet: írta Pepea Dátum 2017. Október 21., 18:56 »
Hello Molzo mester!  :)

Nagyon szépen köszönöm eddig HULK honosításaidat. Nagyon jó látni HULK-okat az oldaladon.
Továbbiakban is várom folytatásokat.  8)

Üdv, Péter
29
A Chronopolis honosításai / Re:Hihetetlen Hulk
« Utolsó üzenet: írta Blue S Dátum 2017. Október 17., 13:56 »
A Hihetetlen Hulk Vol1. 168.

Hulk barátja elég felelőtlen srác. Csak randiznak a barátnőjével, de azért elviszi éjjel a lány apjának az autóját, majd odavisz a házba egy körözött személyt. Ha nem a Hulkról lenne szó, ez még akkor is elég veszélyes lenne, hiszen segítséget nyújtott egy olyan személynek, akit keres a rendőrség. Szépen bajba sodorhatta volna az egész családot.

A rendőrök sem voltak a helyzet magaslatán, pont a ponyvát nem hajtották fel, aminek szépen ki kellett dudorodnia, mivel a Hulk sem kicsi.

A Hárpia nagyon jól néz ki, a pokolsugara is érdekes képesség. Kíváncsi, hogy Hulk hogyan fog felülkerekedni rajta

Köszönet a honosításért!  :)
30
A Chronopolis honosításai / Re:Alfa Különítmény
« Utolsó üzenet: írta Blue S Dátum 2017. Október 6., 21:43 »
Alfa Különítmény Vol1 024.

Remek kibővített rész volt!
Aurora hozta a szokásos hisztérika formáját, de a testvére sem semmi. Mikor Sarkcsillag megtudta, hogy nem a testvére hívta, már nem is érdekelte, hogy egykori csapattársa bajban van.

A másik világon a főellenfél nagyon el volt találva, néha már olyan tulajdonságokat is megcsillantott, melyek a hősökre jellemzőek. A kút a csigalépcsővel kicsit Dante poklára emlékeztetett, de hatásos volt, a hideg kirázott tőle.

Walter lelkének sorsa továbbra is kérdéses, hiszen nem maradhat így sokáig, ebben az állapotban.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy Hóbagoly meddig élvezheti a boldogságot.

Köszönet a honosításért!  :)
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 10