Tuti, hogy Pink Pearl volt a megihletője a későbbi--ugyancsak Byrne által kitalált karakternek--Böhöm Bertának.
Mikor először láttam a borítón a hölgyet, nekem is beugrott, hogy az Angyalok oldaláról ismert szuperhősnő szerepel a füzetben. Majd eszembe jutott, hogy az egy később kitalált karakter.

Alfa Különítmény Vol1 23.
Ennyi problémás nőt, mint amennyi ebben a csapatban. A múltkor azt írtam, hogy Aurórával sem lehet könnyű, de ez igaz Hóbagolyra is. Aki azért csak megtette, amit megköveteltek tőle az istenek, bár úgy tűnik, hogy ez most Walter életébe került. Persze, mi tudjuk, hogy nem.

Talizmán kezd beilleszkedni a csapatba, egyre több hasznát veszik a harcok során.
A következő rész borítójából ítélve továbbra is a misztikus síkon fogunk kalandozni, amit kíváncsian várok. Nem gondoltam volna, hogy a varázserők ilyen nagy szerepet játszanak ebben a sorozatban. Inkább mechanikus ellenfeleket vártam, mint Kaliber (akit csúnyán elintéztek). Bár igaz, ami igaz, a csapat nagy része valamilyen módon kapcsolatban áll a mágiával és a természetfelettivel.
Köszönet a honosításért!