2007. december 31.
Elérkezett az év utolsó frissítése, az év utolsó napján.
Sajnos új képregény nem jutott mostanra, de azért van még a régebbi Hulk honosítások közül, és remélhetőleg vannak olyanok akik még nem olvasták. Ez egy nagyon jó négy részes történet, "A múlt szelleme" címmel, ami a Hihetetlen Hulk #397, #398, #399 és #400 számokban jelent meg, és az utóbbiba még egy klasszikus történet is jutott. Mit is mondjak a történetről? Inkább semmit, tessék elolvasni!

Boldog Újévet!

2007. december 24.
Elérkezett a Karácsony! Ezen alkalomból extra méretű frissítéssel ajándékozunk meg benneteket.
Elsőként egy új sorozatunk első számát mutatom be nektek, a Bukott Angyalok #1-et, amit teljes egészében Bubo honosított. Főszereplője Roberto DaCosta másnevén Napfolt, akinek kétségei támadnak afelől, hogy beillik a barátai az Új mutánsok közé. Ezért úgy dönt, hogy otthagyja őket, ám nem sokkal távozása után máris bajba kerül.
Aztán folytatódik a Vérkő utáni hajsza, az Amerika Kapitány vol.1 #360-ban. Víz alatti küzdelem cápákkal, cselek és végül az egyik fél nagyot csalódik, a másik csapdába esik. És U.S.A. Ügynök kalandja is folytatódik.
A Bosszú Angyalai kötetlenül #4 fő témája egy nem akármilyen esküvő. Ám az egész egy félreértéssel kezdődik amikor Amazon belebotlik az esküvőre összegyűlt szuperbűnözőkbe. A Bosszú Angyalai ezek után azt hiszik, hogy egy hatalmas találkozóról van szó, amit igyekeznek megakadályozni. Ám a végén mindenre fény derül és két nehézkötésű szuperbűnöző egybekel.
Visszatértek a Mennydörgők is egy új kalanddal, amiben a Hidra vezére Von Strucker a csapatra szabadítja a Méretváltót. Óriások küzdelmének lehet tanúja az aki elolvassa. Mindez a Mennydörgők #5-ben.
És végül, hogy legyen valami alkalomhoz illő, kifejezetten erre az alkalomra tartogattuk a Hihetetlen Hulk #378-at. Egy vicces karácsonyi történet a szürke Hulk és Rino főszereplésével.

 

Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

2007. december 17.
Egy rakás JLA rész került fel ma az oldalra. Mégpedig azért, mert a KTN-re felkerült JLA #1, #2 és #3 után, a negyedik nagyon nem akart elkészülni. Így Peter P kézébe vette az ügyet és Talgabyval elkészítették a befejező részt, a JLA #4-et. És ha már ez megvan, jobb ha a történet együtt van egy helyen. Így most elolvashatjátok egyben ahogy a Világ legnagyobb hősei visszaverik a földön kívüli Hiperklán hódító törekvéseit.
Akik olvasták a Mennydörgők előző számait, azok már tudják, hogy ők valójában a Mesterbűnözők. De azt is tudják, hogy lett belőlük a Mennydörgők? Nos a Mennydörgők 1997-es Évkönyvből mindez kiderül.
2007. december 10.
Amikor Kristály és a Fekete Özvegy egy kis éjszakai szórakozásra gondolt, nem sejtették, hogy nem úgy fog elsülni a dolog ahogy tervezték. Ugyanis megjelenik a Szuper Adaptoid és tombolni kezd. A két hölgy pedig kénytelen lesz leállítani. Mindez a Bosszú Angyalai kötetlenül #3-ban történik.
Három Hulk történet, de csak az egyik új, mégpedig a Hihetetlen Hulk #394, amiben egy új szereplő tűnik föl, Trauma. Az illetőnek egy kis nézeteltérése van Atalantával, amit a Himalájában próbál orvosolni. A másik két történet a megszűnt Spidertomos Hulkok közül való, a Hihetetlen Hulk #395 és #396. Ezekben Hulk visszatér Las Vegasba egy régi barát temetésére, azonban megjelenik a Megtorló is akinek ugyancsak elintézendő ügyei vannak. Aztán feltűnik Octopus doki és még egy Frost nevű alak is.
2007. december 3.
Szóval, sokan hiányoltátok a DC kiadó képregényeit az oldalunkon, ezért most pont egy ilyen hetet tartunk! Sőt leginkább Wonder Woman a főszereplő, mivel ő mindkét történetben szerepel.
Az első ilyen kiadvány az Amerikai Igazságliga sorozata a JLA #36, amiben kezdetét veszi a Harmadik világháború, aminek során a Világ legnagyobb hőseinek nem kisebb feladata lesz, mint megmenteni az univerzumot!
A másik kiadvány a Wonder Woman vol.1 #328, aminek története a Végtelen Világok Kríziséhez kötődik. A krízis hatása még az Amazonok szigetére is elért, sőt még az Olümposzra is, ahol az istenek számítanak Dianára.
2007. november 26.
Na ezen a héten aztán adunk nektek, jól megkapjátok!
Mivel az egyik történetünk az Ezüst Utazó Évkönyv #6, ami elég méretes olvasmány, három történettel. Az első főszereplője az Ezüst Utazó mellett egy új szereplő, Örökség, aki mint a történetből kiderül Mar-Vell kapitány fia és nevét is eme apai örökség, a Nega bandázsok viselete határozza meg. A második történet főszereplője Terrax és leendő új fejszéje. A harmadik történetben Kőrbubi és Ganümédesz románcának lehetünk tanúi. Végezetül még egy kis galériára is jutott hely.
Pár hét kihagyás után Amerika Kapitány is visszatért, hogy folytassa a vérkövek utáni hajszát, Zemoval és Batroc brigádjával egyetemben. Már biztosan vártátok, hogyan sikerül kiszabadulniuk a halál kerekének fogságából. Hát persze, hogy sikerül nekik és még egy újabb vérkő darab is előkerül, de a kalandok koránt sem érnek véget! Mindez az Amerika Kapitány vol.1 #359-ben.
2007. november 19.
Mondanom sem kell, megint Bosszú Angyalai hetet tartunk, remélem nem unjátok még. Szóval a mostani két történetünkben van két közös pontja, Vasember és a rombolók.
Akkor elsőnek következzen a Bosszú Angyalai vol.3 #31, amiben visszatér Vízió és a csapata segítségét kéri, mert a Zord Kaszást összehívott egy gengsztertalálkozót. Erre a találkozóra a Maggia bűnszervezet vezetőit várják és Vízió úgy gondolja, ez a legjobb alkalom azok elfogására. A találkozón jelen van Álarc úrnő is, és a Kaszás is tartogat valami titkot.
Második történetünk a Vasember vol.3 #3, amiben a páncélos bosszúangyal összecsap a rombolókkal és sikerül adatokat szereznie a megbízóról, aki valami nagyobb dologban töri a fejét. Ezalatt magánéletében is jól haladnak a dolgok. Nem úgy Happynél akit lehet, hogy kelepcébe csalnak.
2007. november 12.
Ezen a héten folytatódnak Fenegyerek kalandjai a Fenegyerek vol.1 #2-ben, ahol az ellenfél Elektro. És vendégszereplőként feltűnik a Lény, hogy megbízást adjon Matt Murdock-nek.
Újabb képregényt mentettünk át a megszűnt Spidertom honosításai közül. Úgy gondoltuk, illik az oldalunk arculatához, és a meglévő Captain Marvel sorozatunkhoz. Ez pedig a Captain Marvel halála. Egy nagyon szép történet arról, hogy a hősök is esendőek és halandóak.

A véleményeket, mindkét történetről kérjük a fórumba!

2007. november 5.
Ismét Bosszú Angyalai hetet tartunk, a két héttel ezelőtti felállással megegyezően.
Így az egyik történetünk a Bosszú Angyalai vol.3 #30, amiben véget ér Kulan Gath haláldala. A legfontosabb szerep ezúttal Ezüstkaromé. Továbbá a történet végén fény derül az eddig árnyékban megbúvó szereplő kilétére, és Vasember és Triatlon is kibékülnek.
Wonder Man és Bestia kalandja véget ér a Bosszú Angyalai Duó: Wonder Man & Bestia #3-ban. Ebben a részben már bőven van akció mert megjelenik Az, az Élő Kolosszus, de azért visszaemlékezésekben sem lesz hiány és kiderül miért van Lótusz életben annak ellenére, hogy Wonder Man látta őt meghalni. És a történet végén végre Wonder Man megbékél önmagával aminek jótékony következménye lesz.
2007. október 29.
A Bosszú Angyalai között nem láthattuk Amerika Kapitányt már egy ideje. Remélem azért hiányzott valakinek.
Ha hiányzott, ha nem most egy kalandos hat részes történetben tér vissza, ez pedig A Vérkő hajsza. Az Amerika Kapitány vol.1 #357-ben indul a történet a bevezetővel, amiben Zemo báró, és Batroc brigádja elrabolják Ulysses Bloodstone csontjait mert a valaha általa birtokolt Vérkő darabjait akarják megtalálni. Hogy miért? Mi másért, mint a hatalomért amit a kő nyújtotta halhatatlansággal érhetnének el.
Az Amerika Kapitány vol.1 #358-ban a címszereplő is belepottyan a hajszába, persze először még nem tudja mibe keveredett.
2007. október 22.
Újra itt vannak a Bosszú Angyalai!
Először is a Bosszú Angyalai vol.3 # 29-ben, ahol folytatódik a Kulan Gathtal kapcsolatos történet. A csapat szembekerült Kulan Gath varázslatával ami rájuk is hatott. Hogy tehessenek valamit a gonosz mágus ellen, ki kell játszaniuk a varázst. Ám ha ez sikerül is nekik és bejutottak az ódon városba, még nem biztos, hogy legyőzhetik Kulan Gathot. Hogy miért? Olvasd el és megtudod!
A Bosszú Angyalai csapatot otthagyta Wonder Man, hogy elintézze élete még befejezetlen ügyeit. A Bosszú Angyalai Duó: Wonder Man & Bestia #2-ben további részleteket ismerhetünk meg Wonder Man életéből és azért akcióba is keveredik Bestiával együtt.
2007. október 15.
A mai nap elkényeztetünk benneteket kedves olvasók! Ha a tegnapi börzén nem szereztetek be elegendő olvasnivalót, vagy már el is olvastátok amikhez hozzájutottatok akkor tőlünk is kaptok három képregényt.
Először is, itt a Végtelen világok krízise #3, amiben érdekes módon folytatódik a Krízis és újabb hősök vesznek oda. Plusz nagy adag dokumentáció is olvasható karakterleírásokkal.
Aztán visszatér a fantasztikus család a Fantasztikus Négyes #8-ban, hogy szembenézzenek a Bábossal. És Lény megint visszaváltozik emberré, egy időre.
Végezetül itt a Bosszú Angyalai Duó: Wonder Man & Bestia #1, ami az oldalunkon futó Bosszú Angyalai vol.3 történéseivel párhuzamosan, Wonder Man és barátja Bestia kalandjait követi nyomon. Ez egy három részes mini sorozat, itt az első részben még nem az akción van a hangsúly, de fokozatosan megismerhetjük Wonder Man múltját.
2007. október 8.
Mivel egy időre elköszönünk az Ezüst Utazótól, most következzen valami egészen más.
Ez pedig a Hihetetlen Hulk #393, ami a sorozat 30. évfordulós különleges kiadása. A történetek megemlékeznek a Hulk létrejöttéről és különböző formáiról, sőt még egy pszichológiai értekezést is olvashatunk ezekről. Remélem ezzel ellesztek egy ideig.
Ha nem, akkor olvassátok el a Végtelen Kesztyű minisorozatot, ami teljes egészében felkerült az oldalunkra. Eddig a történet első és második fele két különböző helyen volt megtalálható, köszönhetően a különböző honosítóknak. A történet közvetlenül -- az oldalunkon megtalálható -- Thanos Küldetése után játszódik. Ha még nem olvastad, azonnal láss neki!
2007. október 1.
Jaj, már megint Ezüst Utazó! Úgy tűnik nem akarja elhagyni az oldalunkat. Erősködött, hogy gyorsan tegyük fel még két történetét.
Teljesítettük a kívánságát, így elolvasható az Ezüst Utazó vol.3 #81, amiben a főhős összecsap Ganümédesszel aki elmondja élete célját és eléri, hogy az Utazó segítsen neki. A történet folytatódik a dupla méretű Ezüst Utazó vol.3 #82-ben, ahol az Utazó új társával Ganümédesszel, megtámadja a titokzatos főgonoszt Zsarnokot. Ő volt az aki az előző részekben foglyul ejtette azokat a szereplőket. Hogy mi a célja velük, és hogy ér véget ez a hatalmas összecsapás? Ha elolvasod, megtudod!
2007. szeptember 24.
Ismét Ezüst Utazó hetet tartunk, egy rakás vendégszereplővel.
Az Ezüst Utazó vol.3 #79-ben visszatér a halottnak hitt Minerva és társa, Atlasz kapitány akik végezni akarnak az Utazóval mert azt hiszik el akarja fogni. Ezalatt Morg és Terrax újra összeakaszkodnak és egy rejtélyes valaki foglyul ejti Gladiátort és Beta Ray Billt.
Aztán az Ezüst Utazó vol.3 #80-ban a rejtély tovább fokozódik, amikor az egymással küzdő Terraxot és Morgot idegenek eltüntetik, úgy hogy csak Morg fejszéje marad hátra. Ezalatt egy eddig ismeretlen szereplő kel föl kriogenetikus álmából, hogy elvégezze küldetését.
2007. szeptember 17.
Ma csak egy képregény került a frissítésbe, egy nálunk vadonatúj szereplő kalandjainak első része.
Ez pedig a Fenegyerek vol.1 #1, aminek fordítója új tagunk, Cimbi. A tartalomról pedig nem érdemes sokat írni, aki nem ismeri olvassa el. A lényeg, hogy megismerhetjük Fenegyerek eredetét.
2007. szeptember 10.
Ezen a héten két képregénnyel frissül az oldalunk. Egy új és egy régi történettel.
Az új történetünk, a Bosszú Angyalai vol.3 #28, ami egy három részes kaland első része. Az új csapatfelállás éppen népszerűsíti magát, amikor a nemrég újra feltűnt Ezüstkarom levelet kap és emiatt a Bosszúangyalok segítségét kéri. A baj forrása Kulan Gath, akinek varázslata pont Ezüstkarom szülőfaluját formálta át, persze nem véletlenül. A történetből megismerhetjük Ezüstkarom eredetét, és egy hosszú távon maradandó változás is innen indul.
A másik képregényünk a szokásos, régebben elkészült Hulk történetek közül való.
A Hihetetlen Hulk #388-ban feltűnik a Sebességőrült, aki jól elbunyózik a hatalmas zöldséggel, de nem ő a valódi főszereplője a komoly témát feszegető történetnek.
2007. szeptember 3.
Véget ért a nyár, biztos sokan szomorúak vagytok emiatt. De biztos egyből jobb lesz a kedvetek ha megtudjátok mivel kedveskedünk nektek. Hívhatjuk nyárbúcsúztatónak, tanévkezdési csomagnak, a lényeg, hogy három Ezüst Utazó történetet osztunk meg veletek! Ezek pedig: az Ezüst Utazó vol.3 #76, #77 és #78.
A három történet főszereplője Kőrbubi aki az Ezüst Utazóhoz fordul segítségül, ugyanis a teste energiája szépen lassan elpusztítja őt. Az energia kordában tartására egy speciális öltözékre volna szükség, és az Utazó tudja is kihez fordulhatnának. Ám az illető pont azon a büntetőtelepen fogoly, ahová Nebula is be akar jutni, hogy visszaszerezze régi legénységét. Na ebből lesz is kavarodás, akció meg minden. Ja és Galactus sem tétlenkedik, feltámasztja azt a hírnökét akit a leghűségesebbnek talált. Szóval olvassátok el mind, nem fogtok csalódni!
2007. augusztus 27.
Az jutott eszembe, hogy tartsunk Hulk hetet! Ezért három történet került a frissítésbe a smaragdzöld behemót főszereplésével, egy új honosítás és két régebbi.
Elsőként, a Hihetetlen Hulk #444-et mutatom be mert ez az új honosítás. A történetben a Végítélet irányítása alatt álló Hulk elfogta Kábelt és úgy tűnik meg akarja ölni őt. A nyomában van Vihar, hogy segítsen Kábelnek. Ketten talán képesek lehetnek megtisztítani Hulkot Végítélet befolyásától. A történet előzményét a Kábel #34-ben lehet elolvasni Children of The Atom oldalán.
Aztán lássuk mik kerültek fel hozzánk most a már régebben elkészült történetek közül.
A Hihetetlen Hulk #386 és #387 egy történet, amelynek központjában egy látomás áll, egy emberről aki zsarnoksága alá hajtja világot. Ám ez az ember most még gyerek, mit lehet tenni ellene most, mikor még nem követett el semmilyen bűnt? A történetben vendégszerepel Sabra is aki egy félreértés miatt Hulkra támad. A történet vége érdekes meglepetéssel szolgál.
2007. augusztus 13.
A mai frissítéssel két történet került fel, főszerepben a Bosszú Angyalai és egy tagjuk saját kalandja.
A Bosszú Angyalai vol.3 #27-ben a csapat az új felállás kialakítása érdekében áldozatokra kényszerül. Az eddigi csapatból csak Vasember és a Skarlát Boszorkány marad meg. Új tagok érkeznek a csapatba a távozók pótlására és bizony úgy tűnik mintha a kiválasztás előre el lett volna tervezve. Hogy kik az új tagok és milyen az új felállás? Olvasd el és megtudod!
 
Visszatér Kvazár is, hogy elénk tárja a Galaktikus Vihar hadművelet következményét. Elindul felkutatni, hogy vajon mi történt a Kree galaxisban a Nega-bomba felrobbanása óta. Amivel találkozik az bizony megdöbbentő! Mindez a Kvazár #35-ben.
2007. augusztus 6.
Szóval akkor térjünk vissza az Ezüst Utazóhoz. Ez a hat részes Hírnök Próba befejezése egy dupla hosszúságú történettel az Ezüst Utazó vol.3 #75-ben. Az Utazó összeszedte csapatát és most szembeszáll Morggal. Hatalmas drámai küzdelem, aminek a végén a győzelem áldozatokat követel. A részleteket megtudod, ha elolvasod!
2007. július 30.
Ha már múlt héten az Ezüst Utazó szerepelt nálunk, akkor most jöjjön a Fantasztikus Négyes. Ez pont jól jött ki, hiszen a mozikban is megy már a film ezekkel a szereplőkkel.
Nos, újra itt van a Torpedó és Fátum Doktor és össze is fognak a Fantasztikus négyes ellen. Megismerhetjük a négyes főhadiszállását és még repülni is láthatjuk. Akció, kaland és Namor a világűrben. Mi kell még? Mindez a Fantasztikus Négyes #6-ban.
2007. július 23.
Ismét elkészültünk egy újabb képregénnyel, amit meg is osztunk veletek. Folytatódik a Hírnök próba az Ezüst Utazó vol.3 #74-ben
Ezüst Utazó és társai, Nova, a Tűz Ura és Égjáró meglátogatnak még egy hírnököt a nagy összecsapás előtt, Terraxot. Ám a volt hírnök egyáltalán nincs barátságos kedvében. Beletelik egy kis időbe meg egy kis verekedésbe, mire sikerül rábírni arra, hogy tartson velük. Ezalatt egy rejtélyes alak útnak indul a csillagok közé.
Aztán van még egy felújított képregényünk is, az Utazás az ismeretlenbe #83 amit Peter P. írt be újra.