2008. december 29.
Az év utolsó frissítésében ismét két képregénnyel jelentkezünk. Ezúton kívánok mindenkinek Boldog Újévet!
Elsőként a Bukott Angyalok #4-ről pár szó. Robertóék nagyon különös helyzetbe jutnak Ariel jóvoltából, messzire, térben és időben! Ugyanis az őskorban kötnek ki, de még ott is találnak maguknak új barátokat.
Thor kalandjai is folytatódnak és Beta Ray Billé is a Thor vol.1 #338-ban. A földön kívüli elég gyorsan megbarátkozik új hatalmával és Donald Blake is ismét Thorrá válik. Ám van egy probléma, csak egy Thor lehet és el kell dönteni melyikük legyen az!
2008. december 22.
Most visszatérünk egy már megszokottnak mondható frissítési formánkhoz, ami a Bosszú Angyalai - Alfa Különítmény páros.
Eőször a Bosszú Angyalai vol.3 #43-at mutatom be. Kang felhívására előtörtek az atlantisziak, Attuma vezetésével és a Deviánsok, hogy területeket foglaljanak. Ám az Angyalok szokásukhoz híven, ezt nem hagyják annyiban. És szépen állják is a sarat, vannak tartalékosaik és azokat be is hívják. De a csapat három fronton harcol, amikor megjelenik Jelenlét, hogy elhozza a világnak a "megváltást".
Az Alfa Különítmény #6 bemutatásakor előre le kell szögeznem, ebben a részben nem fogtok akciót 'látni!' A főszerepben Hóbagoly aki összecsap egy ősi bestiával, aki egy olaj utáni fúrás következményeként szabadul a világra. És folytatódik az Alfa Különítmény eredete, Sámán történetével.
2008. december 15.
Oldalunkat elérte a Végítélet! Két szuperhős saját füzetében is érezhető a hatása.
Az egyik a Vasember vol.1 #332, amiben a címszereplő társaival, Óriással, Higanyszállal és a Fekete Párduccal azon dolgoznak, hogy kifejlesszenek egy Végítélet mentális hatalmától védő eszközt. Ha ezekkel felszerelik a szuperhősök csapatát, támadásba lendülhetnek Végítélet ellen. Ám a robot Őrök mind azon vannak, hogy megakadályozzák őket.
A másik történetben a Hihetetlen Hulk #445-ben, Hulk úgy dönt elég a bujkálásból és ideje megtámadni Végítélet erődjét. Sikerül is meggyőznie pár Bosszúangyalt igazáról és velük együtt el is indul. Csakhogy a végén nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezték. Ezalatt Rick Jones próbál New Yorkba jutni, mert szeretne segíteni szuperhős ismerőseinek.
2008. december 8.
Ez a hét a fiatal szuperhősöké, főszerepben az Új Harcosok és az Új Mutánsok. És mindkettő a harmadik szám!
Először is hosszú kihagyás után térnek vissza az Új Harcosok, hogy szemben találják magukat az őrült Alkotóval és Primus nevű robotjával. Bár a végén még kiderülhet, hogy nem csak egy robot volt az ellenfelük. Szóval akkor tömören ez vár arra aki elolvassa az Új Harcosok vol.1 #3-at.
Továbbá, az új szám alkalmából elérhető az előző két szám honosított címlapja is. Érdemes megnézni azokat is.
A másik fiatal csapat, az Új Mutánsok csak pár tagját szerepelteti a Bukott Angyalok #3-ban. Roberto barátaival eljut a Bukott Angyalok "főhadiszállására" és jobban megismerkedik a csapattal. Fény derül Gomi és két homárjának eredetére, és két további vendégszereplő csatlakozik az eseményekhez.
2008. december 1.
Elérkeztünk az év utolsó hónapjának első frissítéséhez, mindjárt a hónap első napján. Ismét két képregénnyel, gondolom ez nem meglepetés.
És, hogy mik ezek? Először is folytatódik a Föld leghatalmasabb hőseinek története, azonban ezúttal ne számítson senki hatalmas akciókra. Ellenben Kang előadó képességére, amiben megmutatja, milyen jövők várhatnak a Föld lakosaira. És bizony vannak szép számban, ám Kang segíthet elkerülni ezeket. Hogy miként? Ennek megismeréséhez tessék elolvasni a Bosszú Angyalai vol.3 #42-t.
Az Alfa Különítmény kalandjai is folytatódnak, illetve csak az egyik tagjuké. Puckról van szó, aki korházi lábadozása során különös dologra lesz figyelmes. Nem is képes nyugton maradni, annak ellenére sem, hogy az egészségét veszélyezteti. Ugye mondanom sem kell, hogy a részletek megismeréséhez tessék elolvasni az Alfa Különítmény #5-öt.
2008. november 24.
Mai frissítésünkbe két eléggé különböző karaktert választottunk be.
Először is visszatért Napfolt, a Bukott Angyalok #2-ben, akit a történet elején Techno húz ki a bajból majd együtt mennek tovább. Ezalatt találkoznak egy különös fiúval,  akinek két homár a barátja, és aki rá szeretné venni Napfoltot, hogy lépjen be a Bukott Angyalok bandájába. Ezalatt Magneto Madroxot és Szirént kéri fel, hogy hozzák vissza a szökevényeket.
Kvazár megalapítja biztonsági cégét, de sok ideje nem marad rá, mert segítenie kell Eonnak megtalálni egy fenyegető földön kívülit. Kaliforniába eljutva találkozik Aquariannal és ekkor meg is jelenik egy idegen, a Kvazár #4-ben.
2008. november 17.
Ismét itt van két, több hete nem látott csapatunk.
Elsőként a Bosszú Angyalai vol.3 #41-et mutatom be. Amiben most már megmutatja magát, az eddig háttérben szereplő Vörös Centurió. Követként érkezik a Földre, ám mielőtt elmondhatná mit is akar, összecsap a Bosszú Angyalaival. A csetepaténak fia kudarcát látva, Kang vet véget, nem is akárhogy. Ezt látni kell!
Az Alfa Különítmény is visszatért, ezúttal a Hálózsák -- és a mi oldalunk vendég -- tagjainak jóvoltából, de mivel a sorozat nálunk folyik, itt is olvasható az Alfa Különítmény #4. A Különítmény behatolt a Világ Urának rejtekébe, de Namor is felfigyelt annak tevékenységére és a Láthatatlant segítségül hívva ők is odaérkeznek. Így együttesen próbálják visszaverni a Világ Urát. Végül Marrina eredetére is fény derül.
2008. november 10.
Úgy tűnik erre a hétre is csak egy képregény jutott. Nos ez az egy legalább valami újdonság!
A Captain Marvel vol.3 sorozat után nekilátunk a vol.1-nek, kezdetnek itt a  Captain Marvel vol.1 #25, ami a Jim Starlin nevével fémjelzett időszak első száma. A történetben Mar-Vellt hírtelen egy rakás régi ellenfele támadja meg, akik hírtelen el is tűnnek. A kapitányt már-már az őrület környékezi és Rick Jones-ra is szükség van a probléma megoldásához. Hogy mi van a háttérben? Ehhez el kell olvasni a történetet, amit reméljük örömmel teszel meg, kedves olvasó!
2008. november 3.
Ezen a héten csak egy képregény szerepel a frissítésben, egy régi szereplőnk Kvazár tér vissza.
A történetben is pont a visszatéréséről van szó, a Földre. Éppen próbálja rendbe rakni az életét New Yorkban, amikor egy különös idegenbe botlik, aki éppen a Four Freedoms Plazaba tör be. Követi őt, csakhogy az eseményekbe a Fáklya is beleszól. Ha kíváncsi vagy a többi részletre, olvasd el a Kvazár #3-at!
2008. október 27.
Most Thor hetet tartunk két történettel, egy régivel és egy még régebbivel.
Elsőnek itt van az Utazás az ismeretlenbe #88 Loki bosszújával. Hát igen, az ördögi csínyek istene megelégelte, hogy Thor keresztbe tesz neki, ezért úgy döntött kifigyeli annak gyenge pontját és félreállítja. Ez sikerül is neki és kicsinyes bosszúságokkal kezdi el ijesztgetni az embereket. Ám Thornak meg kell őt állítani mielőtt nagyobb gonoszságokra vetemedik, de hogyan? Nos, kedves olvasó kénytelen leszel elolvasni eme történetet, hogy kielégítsd kíváncsiságodat!
A másik történetünk egy igencsak klasszikus korszak első története, a Thor vol.1 #337. Dr. Don Blake nyugodtan sétálgat a parkban amikor Nick Fury elrabolja, hogy a segítségét kérje egy idegen űrhajó feltűnésével kapcsolatban. Thorként azonnal akcióba is lendül és a hajót megtámadva egy bizonyos Beta Ray Billbe botlik aki igencsak erős ellenfélnek bizonyul. Ami ez után következik az igencsak meglepő, tessék elolvasni!
2008. október 20.
Majdnem azonos a frissítés a múlt hetivel, most is van egy plusz résztvevő.
Először is megint itt van Kanada szuperhős csapata az Alfa Különítmény #3-ban, amiből megtudhatjuk mi történt Marrinával, és hogy a társai miként próbálnak a nyomára bukkanni. Megismerkedhetünk a fő gonosszal is, akinek hírtelen meglepetésben lesz része két váratlan vendég betoppanásakor. És folytatódik a csapat történetét bemutató kiegészítő sorozat.
Ez a hét sem múlhat el a Föld leghatalmasabb hősei nélkül. A Bosszú Angyalai vol.3 #40-ben, a csapat továbbra is Görögországban próbálja megállítani a Hulk-szörnyet, mialatt Ezüstkarom Diabloval küzd. A végére mindkét szálon megoldódnak a problémák amiket a valódi Hulk is segít megoldani, ám az utolsó oldal egy még hatalmasabb baj eljövetelét sejteti.
Itt van Vérsport és Vasgyúró akik számára a gyilkolás csak játék. Egy bandavezér bérencei, a dolguk, hogy elintézzék a riválisokat. Csakhogy az egyik ilyen, Tygris, Rozsomák segítségét kéri mielőtt az egész bandaháborúba torkollana. Végül Karma is feltűnik és segít Rozsomáknak, de nem véletlenül van köze az eseményekhez. Mindez a Rozsomák #4-ben.
Továbbá az előző számok végére felkerült egy plusz galéria oldal. Érdemes letölteni.
2008. október 13.
Új frissítés megismételve a múlt heti felhozatalt, plusz még egy ráadás!
Először is megint itt van Kanada szupercsapata, akik Marrina rejtélyes viselkedésével és eredetével szembesülnek. Ráadásnak elkezdődik a csapat történetét bemutató kiegészítő sorozat Alfa Különítmény #2-ben.
A Bosszú Angyalai vol.3 #39-ben folytatódik a görögországi kaland a Hulkká változott emberekkel. Ezzel párhuzamosan Diablo is feltűnik és mivel Ezüstkarom éppen a kúriában tartózkodik, ő száll szembe vele. Ám a problémák még nem oldódnak meg, sőt!
A HálóZsákon elkezdődött Galactus eljöveteléről szóló történet itt folytatódik, a Fantasztikus Négyes #49-ben! Galactus elkezdi építeni hatalmas gépezetét, ráuszítja Büntető robotját a Fantasztikus Négyesre és Alicia Masters vendégül látja az ezüst utazót. A folytatás ismét a HálóZsákon!
(Megjegyzés: ajánlom figyelmetekbe a 9-10. oldal összehasonlítását az oldalunkon megtalálható Marvel kettő az egyben #100, 17-18. oldalával.)
2008. október 6.
Új sorozat mutatkozik be az oldalunkon, ez az Alfa Különítmény.
Az első számmal kezdünk, ami érdekes módon úgy kezdődik, hogy feloszlatták a csapatot! De hogy lehet ebből sorozat? Nos, egy hatalmas szörny feltámadása miatt a csapat régi és leendő új tagjai külön-külön mind az esemény helyszínére sietnek. Együttes erővel megfékezik és végül megsemmisítik a rettentő bestiát. És mindez egy új kezdetet jelent a megújult csapat számára. Mindez az dupla hosszúságú Alfa Különítmény #1-ben.
Ha már egy csapat megújulásáról volt szó, nem maradhatnak ki a Bosszú Angyalai -- akik megelégelve, hogy mindig csak akkor fékezik meg a gonoszokat mikor már elvégezték borzasztó cselekedetüket -- új rendszert állítanak hadrendbe hogy lecsapjanak a bűntettekre készülő gócpontokra. Az új felállás első próbatétele Görögországba vezeti őket, ahol Hulk szerű teremtmények tűntek fel.
Bizony, a soron következő Bosszú Angyalai vol.3 #38-ban erről van szó, ki ne hagyd!
2008. szeptember 29.
Mephisto valamilyen fondorlatos csellel elorozta oldalunkat, hogy ezen a héten két képregényben is főszerephez jusson!
Szóval, az Ezüst Utazó vol.3 #45-ben Mephisto felfigyel arra, hogy Thanos összerakta a Végtelen kesztyűt és úgy dönt, hogy megszerzi. Csellel próbálja rávenni Thanost, hogy adja át neki a rettentő hatalmú eszközt. És végül sikerül is neki! Vagy mégsem...?
Hát igen, Pokolcica kénytelen kiszabadítani Mephistot a fogságából, hogy megállítsa Dormammu hatalomszerzését. Össze is gyűjti az alvilágok urait, ám végső célja mégsem ez! Tudja jól, hogy nem bízhat a Hazugságok hercegében és cselhez kell folyamodnia, hogy kijusson annak birodalmából.
MIndez, a Pokolcica #3-ban, ami a sorozat befejező epizódja.
2008. szeptember 22.
Új frissítésünkben újra itt van Vasember, aki Kőr Bubival a világűr egy távoli pontjára került. És az ottaniak nem fogadják őket szívéjesen, mert épp háború dúl. A többit megtudod ha elolvasod a Vasember vol.1 #110-et.
Folytatódik Patsy Walker kalandja, ismét a pokolban, ahol Dormammu meg akarja hódítani az alvilág urainak területeit. Első célpontja Mephisto, aki segítségül hívja a többi pokol urat, ám a nem sok segítséget kap. És végül a csata kellős közepén nagy meglepetés éri. Mindez a Pokolcica #2-ben.
2008. szeptember 15.
A Mennydörgők és a Bosszú Angyalai 2000-es évkönyveinek történései folytatódnak a Pokolcica #1-ben. Centerville-ben továbbra sincs minden rendben és ezt érzi Patsy Walker az újonnan megszerzett különleges érzékeivel. Ő már tudja is hol keresse a bajok forrását és mint Pokolcica elindul, hogy utánajárjon. Ám végül meglepetésben lesz része azzal kapcsolatban aki valójában a háttérben áll.
Folytatódnak a múlt héten elkezdődött események a Bosszú Angyalai vol.3 #37-ben. Két fronton folyik a csapat küzdelme, de a kettévált csapatnak segítségére van a Bosszú Angyalai Végtelenségben összeállt csapatból Foton és Kőr Bubi, és ismét a csapatot segíti Amerika Kapitány is. De vajon mi történhetett Henry Pymmel?
2008. szeptember 8.
A nyári lazítás után most visszatérünk a heti két képregényre.
Az első ezek közül a Fantasztikus Négyes #10. Benne visszatér Fátum Doktor és el is magyarázza, minderre hogyan volt képes. Aztán kicseréli tudatát Mr. Fantasticéval, így a fantasztikus csapat vezetőjének bőrébe bújva próbálja annak tagjait elintézni. A történet vendégszereplői pedig nem mások, mint a képregény alkotópárosa!
Második képregényünk a Bosszú Angyalai vol.3 #36. Itt egy új történet veszi kezdetét, amiben az Angyalok elfoglaltak a Csúcsbiztonság hatásainak eltakarításával. Ebbe a helyzetbe robban bele a már régen látott Templomos Nagyúr és Pogány, akik most összefogtak a Föld leghatalmasabb hősei ellen. És ha mindez nem volna elég, Szlorénia romjai között is hatalmas veszély fenyeget.
2008. augusztus 25.
Kis nyári szünetünk után ismét itt vagyunk egy új képregénnyel.
Ezúttal befejeződik a Genezis minisorozat. Hiába hatol be Takion és az összegyűlt hősök serege az Istenhullám közepébe, hogy megakadályozzák a Forrás széthullását, nem járnak sikerrel. Árésszal találkoztak, aki a kulcs lehet a káosz elhárításához. Egyszóval nehogy kihagyjátok a Genezis #4-et!
2008. augusztus 11.
Továbbra maradunk a lecsökkentett nyári tempónál, így ezen a héten is csak egy képregény került a frissítésbe.
Nemrég a Mennydörgők kiszabadították a pokolból Patsy Walkert, aki mint Cicus szuperhősként tagja volt a Bosszú Angyalainak. Most visszatér szülővárosába, ám különös dolgokra lesz figyelmes ami miatt régi csapattársaihoz fordul. A Bosszú Angyalainak sorai jelenleg hiányosak, így Holdsárkány és két Mennydörgők tag is segít Cicusnak, a Bosszú Angyalai 2000-es Évkönyvben.
2008. augusztus 4.
Úgy tűnik a nyárnak köszönhetően mostanában csak heti egy frissítés kerül fel az oldalunkra.
Ezúttal ez az egy a Genezis #3, amiben folytatódik a Darkseid seregei és a hősök közötti harc. A Forrás végveszélybe került, a falnál gyülekező hősök tehetetlenek. A rész befejezése megdöbbentő!
2008. július 28.
A mostani frissítésbe csak egy képregény került, de ez dupla hosszúságú.
Szóval ez a történet a Mennydörgők 2000-es Évkönyv, amiben Sólyomszem egy különös megkeresés nyomán, elindul, hogy kimentse a pokolból halott feleségét, Seregélyt. Mivel személyes ügyként kezeli, nem szeretné, hogy a csapat utánamenjen. De ahogy számítani lehet rá megteszik és a Pokolban saját múltjukkal kerülnek szembe, amivel meg kell küzdeniük. Ha tudni szeretnéd, sikerül-e nekik felülkerekedniük bűnös múltjukon, és hogy Sólyomszem meg tudja-e menteni Seregély lelkét, tüstént olvasd el!
2008. július 21.
Mostani frissítésünk mindkét számának beírója Peter P, aki Születésnapja alkalmából kedveskedik nekünk két történettel. Köszönjük és kívánunk neki Boldog Szülinapot!
Szóval, az első történet a Fantasztikus Négyes #9, ami bizony egy nagyon anyagias kérdéssel foglalkozik. Ugyanis a szuperhősöknek is kell pénzt szerezniük valahonnan. Azonban a szuper-család eddig nem figyelt erre, csődbe is mentek, a végrehajtók elviszik mindenüket, hacsak nem jutnak valahonnan pénzhez. Szerencséjükre valaki segíteni próbál nekik azzal, hogy filmet készítene velük. Ám mikor kiderül ki az illető, és hogy mi a valódi célja, már kevésbé mondhatjuk ezt szerencsének.
Úgy tűnik oldalunk egyik közönségkedvence Rozsomák lett. Nos, akkor ne hagyjuk cserben olvasótáborunkat, itt a folytatás!
Továbbra is a Fekete Penge van a történet középpontjában a Rozsomák #3-ban, ám az igazi főszereplők ezúttal az Ezüst Szamuráj és Lindsay, akik meg akarják akadályozni, hogy Logan a kard befolyása alatt feláldozza Jessicát.
2008. július 14.
Dr. Bruce Banner kiváló atomtudós, az általa épített G-bomba teszteléséhez készülődik, amikor egy kamasz téved a tesztterületre. A doktor elindul, hogy megmentse a fiatalembert. Azonban nem sejti, hogy asszisztense, Igor aki valójába szovjet kém, nem állítja le a kísérletet. Ezzel megpecsételődik dr. Banner sorsa, aki még meg tudja menteni az ifjú Rick Jonest, ám magát már nem. Ezzel a testét elborító hatalmas gamma-sugárzás olyan változást indít el benne, ami örökre megváltoztatja az életét.
Gondolom már mindenki ismeri ezt a történetet, de azt nem biztos, hogy tudja mi lett Igorral és ki az a Vízköpő. Szóval mindenkinek érdemes elolvasni a Hihetetlen Hulk #1-et.
Genis és Zey-Rogg tovább folytatják bunyójukat, mialatt Marlo Una-Rogg-gal veszi fel a küzdelmet. Ezalatt Rick a Mikroverzumban -- teljesen véletlenül -- olyan bonyodalomba keveredik ami miatt meg is halhat! Szóval érdemes elolvasni a Captain Marvel vol.3 #13-at
2008. július 7.
E heti frissítésünk mottója ismét a csúcsbiztonság. Vagyis a Hálózsákon olvasható Csúcsbiztonság mini sorozathoz kötődő két történet.
A Mennydörgők Holdkő nyomába erednek és a Holdon kötnek ki ahol a Legfőbb Intelligencia tart tájékoztatót a megzavarodott Holdkőnek. Társai úgy tűnik képesek maguk mellé állítani eltévelyedett társukat és még egy ismerőssel is találkoznak. Mindez a Mennydörgők #45-ben.
Nos, ha elolvastátok a Mennydörgők #45-öt és a Csúcsbiztonság #2-t, lássatok neki a Bosszú Angyalai #35-nek. Itt is a Legfőbb Intelligencia tart tájékoztatót, ezúttal a Bosszú Angyalai Végtelenség minisorozatból megismert csapatnak.
2008. június 30.
Folytatódik Rozsomák kalandja Madripurban, a Fekete penge keresése. A keresésbe az Ezüst Szamuráj is beavatkozik, de a kard egyelőre nem lesz egyiküké sem, ám a végén valamelyikük megszerzi azt. Mindez a Rozsomák #2-ben.
A Genezis #2-ben tovább nő a káosz a Földön, a közeledő idegen űrflotta és a rejtélyes rezonancia hatására. Kiderül ki irányítja a támadó idegeneket és az Új Istenek, élükön a Főatyával bekapcsolódnak a már a földet letámadó idegen hordák elleni harcba. A Főatya arra is magyarázatot ad, mi okozta a rezonanciát és egyvalakinek lehet, hogy az életét kell áldoznia a rend visszaállításáért.
2008. június 23.
E heti frissítésünk mottója a csúcsbiztonság. Vagyis a Hálózsákon olvasható Csúcsbiztonság mini sorozathoz kötődő két történet.
Első ezek közül az Amerika Kapitány vol.3 #36, amiben a címszereplő is szembesül a földön kívüliek áradatával és találkozik valakivel, aki azt állítja, hogy segíthet eltávolítani az univerzum söpredékét Kap pajzsa segítségével.
A Captain Marvel vol.3 #12-ben Rick és Marlo egy nagy vitatkozás után meghívják Genis-t a képregényboltjukba. Ám egy földre száműzött Kree -- aki az eredeti Captain Marvel egyik ellenlábasának a fia -- meg akarja bosszulni apja halálát. És bizony Ricknek lesz igaza abban, hogy nem jó ötlet egy szuperhőst meghívni nyilvános szereplésre.
2008. június 16.
Elérkezett a szokásos hétfői frissítés az immár 4 éves oldalunkon! Köszönjük a tapsot.
Először is az extra hosszúságú Bosszú Angyalai vol.3 #34-ben a Bosszúangyalok a Mennydörgőkkel összefogva megpróbálják megállítani Nefariát és bombáját, hogy megmentsék a Földet. Azonban Nefaria erősebb mint valaha és a hősök minden próbálkozását visszaveri, de a magához térő Atlasz és Wonder Man is beleszól az összecsapásba.
Aztán elkezdünk egy négy részes mini sorozatot a Genezis #1-gyel, aminek előzményével találkozhattunk a JLA #10-ben. Különös erő zavarja össze a szuperképességű hősöket, egy rezonancia aminek a forrása ismeretlen. És ha ez még nem volna elég, idegen űrhajók közelednek a Földhöz. Talán a kettő összefügg és mindez valami hatalmas gonosz hódító tervének része?
2008. június 9.
A Vérkő hajszának vége. Mindenki hoppon maradt, de Halálfej, hogy ne távozzon üres kézzel elrabolja Gyémántsiklót. Célja, hogy Amerika Kapitányt magához csalogassa, mert valójában tőle akar valamit. Továbbá egy ráadás történet az előző "Ostor éjszakája" történetből megismert Vándor főszereplésével. Mindez az Amerika Kapitány vol.1 #363-ban.
Ez a történet, a Rozsomák #1 már korábban felkerült az oldalunkra, ám a honosítói cserbenhagyták olvasóinkat és a folytatás mostanáig elmaradt. Ám Peter P, Nitro segítségével kezébe vette a sorozat ügyét és felújította ezt a számot. Az átdolgozott fordítással és új beírással köszöntsük újra a sorozatot, ami mostantól tényleg folytatódni fog.
2008. június 2.
Most is csak egy képregénnyel frissülünk, de legalább a Nefaria protokollok folytatásával, a Mennydörgők #44-ben.
Miután Atlaszt és Wonder Mant maga mellé állította Nefaria, mind a Mennydörgők, mind a Bosszú Angyalai érintettek az ügyben, azt nem számítva, hogy Nefaria megállítása létfontosságú. Ezért a két csapat összefog, velük tart a Fekete Özvegy és Álarc Úrnő is. De vajon mi Nefaria terve? Ebben a részben kiderül, de a történet még nem ér véget mert a gróf tartogat még valamit a tarsolyában!
 
2008. május 26.
Ezen a héten csak egy képregénnyel jelentkezünk, ami továbbra is a Bosszú Angyalaihoz és Nefaria grófhoz kapcsolódik. Ez a Mennydörgők #43, amiben a Bosszú Angyalai vol.3 #32-ben látott Fekete Özvegy érkezik a Mennydörgők bázisára, kémkedni. Célja, hogy információkat szerezzen Zemo ion kísérleteiről, hátha ez segíthet rájönni mit akar a Maggia. Ám kihallgatva a csapat problémáit úgy dönt, hogy felfedi magát és megkéri őket, hogy együttesen járjanak a kérdés végére.
2008. május 19.
Aki eddig olvasta a nálunk megjelenő Bosszú Angyalai vol.3 legutóbbi részeit, láthatta, hogy Wonder Man és Atlasz Nefaria oldalán harcolt. Mindenkiben felmerült a kérdés, hogy lehet ez? Most megmutatunk valamit a Bosszú Angyalainak történetével párhuzamosan lezajló eseményekből, ahogy Wonder Man magával ragadja Atlaszt! Mindez a Mennydörgők #42-ben.
Mivel előreugrottunk a nálunk eddig megjelent történetekhez képest, elég spoileres lesz a történet, de azért édemes elolvasni.
Újabb részt tárunk elétek a volt Spidertomos Captain Marvel sorozatból. Egy különleges történetet, melyben két Mar-Vell találkozik, apa és fia. Hogy lehetséges ez? Ugye mondanom se kell, aki elolvassa a Captain Marvel vol.3 #11-et az megtudja.
2008. május 12.
Ezt a hetet ismételten a Föld leghatalmasabb hőseinek szenteljük.
Szóval a Bosszú Angyalai vol.3 #33-ban az Álarc Úrnő búvóhelyére rátaláló csapat szembeszáll a Zord Kaszással és embereivel. Azonban megjelenik a Helyszínen Nefaria gróf és vele Atlasz és Wonder Man, akiket valamiképp maga mellé állított. Mondani sem kell, óriási csetepaté alakul ki ebből amibe Álarc Úrnő is beszáll a robotjaival. Nefaria azért jött, hogy elvigye Álarc Úrnőt, aki ezt nem akarja, ezért a Bosszú Angyalai segítenek neki.
Véget ér a négy részes mini sorozat, a Bosszú Angyalai Végtelenség #4-ben. A tartalékos, alkalmi csapat végül szembetalálja magát a valódi Végtelenekkel, akik olyan hatalmasak, hogy egy kozmikus entitást, Öröklétet is segítségül hívnak. De még így is eltörpülnek a rettentő ellenfelek mellett, hogy győzhetnek végül? Ezt nem hagyhatod ki!
2008. május 5.
Az utóbbi hetekben egyre jobban teret nyertek oldalunkon a Bosszú Angyalai. Szóval ezen a héten teljesen át is vették a hatalmat.
Az első történetünk a Bosszú Angyalai Vol.3 #32, amiben a csapat a Zord Kaszást követve a halottnak vélt Álarc Úrnő nyomára bukkan. Csakhogy a végén valaki más, egy régi ellenség is megjelenik a helyszínen!
Folytatódik a tartalékosok kozmikus kalandja is a Bosszú Angyalai Végtelenség #3-ban. Először megjelentek a szolgálók akik uraiknak, a Végteleneknek átalakítottak egy bolygót. Később megjelent egy Végtelen maga, aki most átalakítja a bolygóból maradt olvadt masszát. De mivé? Lehet, hogy ez is csak valami eszköz egy nála nagyobb számára? Akkor lehet, hogy az az óriás nem is egy Végtelen, csak egy újabb szolgáló? Ezt el kell olvasnod!
2008. április 28.
Mostani frissítésünkben végre megint szerepel az X-Men, ám nem saját sorozatában hanem a Marvel Fanfár #33-ban.
A csapat pihenését tölti a Bermuda háromszögben, de az idillt megzavarja egy idegen, a Fővizsgáló akinek feladata, hogy összegyűjtse a legnagyobb hősöket. Csakhogy valami miatt önkényes akcióba kezd és csak Magneto képes segíteni a helyzeten.
Folytatódik a Föld leghatalmasabb hőseinek kozmikus kalandja a Bosszú Angyalai Végtelenség #2-ben. Miután hőseink összecsaptak a Végtelenek egy szolgálójával, kiderül, hogy még rengeteg van belőlük és csak tovább sokasodnak. Nem lehet megállítani őket, így a Bosszúangyalok kénytelenek végignézni a bolygó pusztulását és valami még nagyobb eljövetelét.
2008. április 21.
Új szereplő debütál oldalunkon, ő Spawn. A kepregenytar.neten olvasható történet folytatódik nálunk Spawn #42-ben, ahol a főhős egy képregény rajongó kisfiúval találkozik. Arról beszélgetnek mit is jelenthet Spawn testén az a jel ami egy nagy M betűre hasonlít.
A Bosszú Angyalai Mindörökké sorozatban feltűnt egy név, "Végtelenek". Hogy kik ők? Úgy tűnik a most kezdődő mini sorozatból valami kiderülhet velük kapcsolatban. A Bosszú Angyalai Végtelenség #1-ben kezdődik az egész, amikor Kvazár egy különös jelenségre lesz figyelmes ami egy rigeli kolónián történik. Hogy kivizsgálja, csapatot gyűjt maga köré inaktív Bosszú Angyalai tagokból.
Véget ér Captain Marvel kalandja a Skrullokkal. Nem is írok róla többet, tessék elolvasni a Captain Marvel vol.3 #10-et.
2008. április 14.
Marad a múlt heti felállás, egy JLA és két Captain Marvel.
Új hat részes történet veszi kezdetét a JLA #10-ben. Az első részben hőseink Star Citybe tartanak, ahol különös dolog történik, a JLA tagjainak gonosz hasonmásai tűnnek fel. Végül kiderül, hogy nem valódi élőlények, csak energiakivetítések, ám irányítójuk kiléte ismeretlen marad előttük. Nem úgy az előtt aki elolvassa ezt a részt.
A szokásos volt Spidertomos Captain Marvel sorozatunk is folytatódik további két résszel, amelyekben a Skrullok ügyködésének lehetünk tanúi. Továbbá feltűnnek a földön kívüliek akik Captain Marvelt akarják és egy rakás vendégszereplő, mint a Szuper Skrull, Holdsárkány és az Ezüst Utazó. Mindez a Captain Marvel vol.3 #8 és #9-ben.
2008. április 7.
A JLA #9-ban hőseink ráébrednek arra, hogy egy virtuális valóság rabjai. Ám azzal, hogy rájönnek erre, nem biztos, hogy meg tudják akadályozni a Kulcsot célja elérésében, sőt! Szerencséjükre a közelben van a Zöld Íjász.
Folytatódnak Rick és Marv kalandjai a Captain Marvel vol.3 #6-ban ahol lelepleződik a csalás amelyhez Draxot használták fel és a Captain Marvel vol.3 #7-ben ahol feltűnik az Üstökös Ember mert a fia bajba sodorta magát. Szóval készüljetek fel mert nagy robbanás lesz amikor a Csodafiú jön...
2008. március 31.
Ma még nincs április elseje, mi tudjuk ezt. De van aki elszámolta magát, nevezetesen Johnny Storm, a Fáklya és tréfáinak áldozata a Lény. Ám végül kiderül a valódi dátum és, hogy stílusosak legyünk szegény Johnny nagyot ég és lehet, hogy valójában ő lesz április bolondja a Marvel Fanfár #15-ben.
Nem akarok túl sok zöldséget leírni, ezért csak egyet írok: Hihetetlen Hulk #406, amiben végre megoldódik Marlo sorsa. Azonban addig Hulk összeakaszkodik Amerika Kapitánnyal és Dr. Samsonnal mialatt nézeteiket próbálják megvitatni egymással.
2008. március 24.
Talán oldalunk színe nem véletlenül zöldes árnyalatú. Annyi zöld szereplő fordult meg nálunk az utóbbi hetekben és most sem szakad meg a sorozat.
Még mindig itt van Hulk, aki visszatérve a Hegybe újabb kalamajkába keveredik. Ezúttal a probléma forrása három "A" betűs szereplő, Ajax, Akhilleusz és Atalanta szerelmi háromszöge. Mindez a Hihetetlen Hulk #405-ben.
Genis és Rick is visszatérnek a Spidertom oldalról átmentett két történetben, a Captain Marvel vol.3 #4 és #5-ben. A zöld szereplő ezúttal Drax aki egy a lányával, Holdsárkánnyal kapcsolatos félreértése miatt akaszkodik össze Captain Marvellel. A bunyó érdekes kimenetele jóvoltából a Mikroverzumba kerülnek arra a bolygóra ahol már Hulk is járt. Ez nem kis félreértéshez vezet.
2008. március 17.
Újra itt az Amerikai Igazságliga. De valami nincs rendben velük. Mindenki valahogy annyira más, mi történt? Ez lenne a valóság? Nem, egy idegen aki Kulcsnak hívja magát egy virtuális világban tartja fogva hőseink elméjét. Egyvalakire azonban nem számított, az új tagjelöltre, az új Zöld Íjászra. Hogy mi kulcs célja és mit tud tenni ellene a Zöld Íjász? Kiderül a JLA #8-ból.
Nem, ezen a héten sem maradtok zöldség nélkül, mert a zöldség egészséges! Szóval olvassátok el a Hihetetlen Hulk #404-et és megtudjátok, hogy zajlik le az összecsapás a Hulk és Bulldózer alkotta páros, és a Bosszú Angyalai között.
2008. március 10.
Hulk, Hulk és Hulk! Hát igen ezen a héten ő a főszereplő és három füzetben. Először is a Hihetetlen Hulk #403-ban, ahol miután Bulldózer legyőzte, a Vörös Koponya agymosásnak veti alá, hogy őt szolgálja. Az időközben oda érkező Bosszú Angyalai ellen pont megfelelő is lehet a bevetése.
A volt Spidertomos Captain Marvel történetek közül ismét felkerült két történet, ezek a Captain Marvel vol.3 #2 és #3. Ezekben is főszerepet kapott a Hulk és Wendigo is. Valahogy ezek nagyon szeretnek bunyózni, ám ezúttal egy kicsit más a helyzet. És, hogy  kerülnek ők a képbe? Nos Marlo úgy dönt, hogy felutazik a kanadai őserdőbe dokumentumfilmet készíteni. És bizony azon a környéken tanyázik Wendigo, és ezt tudja Rick is aki Marvval a helyszínre siet segíteni.
2008. március 3.
Az Amerika Kapitány vol.1 #362-ben véget és a Vérkő hajsza. Batroc és bandája Tokióba megy, hogy megtalálják az utolsó Vérkő szilánkot ám ahhoz, hogy Zemonál legyen az összes darab, kénytelen megállapodni a Kapitánnyal. Csakhogy Zemo nem olyan. A történetből végre az is kiderül miért kellettek Zemonak a töredékek.
San Franciscoban az Igazságliga tagjai egy az angyalok közt kitört háború közepén találják magukat. A főkolompos Azmodel, aki Zaurielért jött a földre. Ezalatt az eseményeket a pokolban is szemmel tartják. Hogy mi lesz az esemény végkifejlete? Olvasd el a JLA #7-et és megtudod.
2008. február 25.
Ezen a héten Peter David hetet tartunk, akinek két sorozatából olvashattok egy-egy részt.
Először is bemutatom a Hihetetlen Hulk #402-t, amiben a smaragdzöld behemót az amazóniai esőerdőben egy különösen erős emberbe botlik, akiről a végén érdekes dolog derül ki. Ezalatt Marlohoz megérkezik Samson doki is, hogy megpróbáljon segíteni rajta. És a Panteon vezetésében is változás áll be.
Jó, ez nem új történet, de biztos van olyan aki még nem olvasta. Szóval ez a Captain Marvel vol.3 #1 ami a megszűnt Spidertomos képregények közül került át ide. A cselekmény pedig főleg akörül forog, hogy Rick és Genis miként képes elviselni egymást, főleg hogy utóbbi a törvénnyel is szembekerül. De azért az előző részben feltűnt eseményekre is némiképp fény derül.
2008. február 18.
Ezen a héten sem maradtok DC-s képregény nélkül, mivel folytatódik a világokat megrengető krízis. A Végtelen világok krízise #4-ben Monitor továbbra is próbálja megállítani a pusztító erőt akár az élete árán is. A krízis már a Föld-1-et és a Föld-2-t fenyegeti.
Folytatás helyett visszatekintés a Mennydörgők -1-ben. Megismerhetjük a csapat tagjainak sorsát, láthatjuk őket még azelőtt, hogy a bűn útjára tértek volna, jóval azelőtt, hogy megalapították a Mennydörgők csapatot.
2008. február 11.
Ezen a héten két résszel folytatódnak az Amerikai Igazságliga kalandjai. A JLA #5-ben a csapat új tagokat keres, és egy tagot sikerül is beválasztaniuk a csapatba. Ám erről a tagról érdekes dolog derül ki a végén. A JLA #6-ban angyalok közt kitört konfliktus első részének lehetünk tanúi.
2008. február 4.
Egy kis kihagyás után ismét kerültek fel képregények. Elsőként a Fenyegyerek vol.1 #3, amiben Fenegyerek ellenfele a Bagoly aki ügyvédnek pont Matt Murdockot fogadja fel.
Következő képregényünk egy újabb Spidertom oldalról átmentett sorozat bevezető epizódja, a Captain Marvel vol.3 #0. A főszereplő az eredeti Captain Marvel fia, akivel már találkozhatott az aki elolvasta az oldalunkra már felkerült Ezüst Utazó Évkönyv #6-ot. Ott láthattuk, hogy veszi át örökségét és most láthatjuk, hogy Captain Marvelként miként állja meg a helyét.
2008. január 14.
A Lény egyszer visszament a múltba, hogy kigyógyítsa magát a lény formából, hátha normális életet élhet. Sikerrel járt, azonban a saját jelenére nem volt hatással a változás és ezzel egy alternatív idősíkot hozott létre. A mélyebb vizsgálat kideríti, hogy az a múlt már eleve egy alternatív valóság volt, ahol valami nagy katasztrófa történt. A Lény újra visszatér abba az idősíkba, immár a jelenbe. Hogy mi történt? Megtudhatod a Marvel kettő az egyben #100-ból, ami Fairlight 100.fordítása és Molzo 100.beírása.
A Spidertom megszűnt képregényei közül ismét felkerült valami hozzánk. Ez most a Végtelen Háború mini sorozat. A Hálózsákon, hamarosan a történethez kapcsolódó Fantasztikus Négyes történetek lesznek olvashatóak.
2008. január 7.
Új év kezdődött és ebben az évben ez az első frissítésünk.
Először is folytatódik a Vérkő hajsza, az Amerika Kapitány vol.1 #361-ben. Kap és társa Gyémántsikló egy kígyókkal teli csapdába esnek majd utána találkoznak az Élő Múmiával. Ezalatt Zemo csapatában nincs minden rendben.
Újabb volt Spidertomos Hulk kerül fel az oldalra, a Hihetetlen Hulk #401, ami lényegében az előző, Múlt szelleme történet levezetése. Egy új Vezető, az Ufók, egy baljós látomás és Agamemnon elbeszélgetése Hulkkal.
2007-es hírek