2009. december 28.
A harc két fronton zajlik a JLA #26-ban. Az egyiken Batman és társai csapnak össze az új Borzas Emberrel, aki már nem borzas. A másikon Superman csapata vívja harcát az Ultragyalogosokkal és a hadsereggel. Superman tudja mi áll a háttérben, és ezzel maga mellé állíthatja az Ultragyalogosokat, hogy együtt megfékezzék a valódi fenyegetést.
A Hulk és Fércmunka bunyójába közbeavatkozó Őrült a Loch Ness-be veti a zöld behemótot a Hihetetlen Hulk #408-ban, de ezzel nem akarja megölni. Nem is sikerül, így a történet Őrült és Fércmunka és Hulk csatájával folytatódik. A küzdelem végül halálos áldozatokat szed. Odüsszeusz története is folytatódik.
2009. december 21.
Folytatódik a Vörös Zóna történet, a Bosszú Angyalai vol.3 #67-ben. Amerika Kapitány csapatával behatol a különös létesítménybe, ahol érdekes dolgokra bukkannak és végül nem mindenki ússza meg sértetlenül. Közben Tony Starkkal is kapcsolatba lépnek, aki mellett ott van a Fekete Párduc is és ők is bajba kerülnek!
A két részes történet első részében, a Vasember: A vaskorszak #1-ben Pepper Potts szemszögéből ismerkedhetünk meg Tony Starkkal, amint a Stark művek vezetőjévé és Vasemberré válik.
2009. december 14.
Az Ultragyalogosok megtámadják az Igazságligát, bár fokozatosan rájönnek, hogy ellenfelük is a jó oldalon áll, folytatják harcukat, mert parancsot teljesítenek. Ezalatt Batman a Borzas Ember után nyomoz. Mindez a JLA #25-ben.
A Hihetetlen Hulk #407-ben visszatér a zöld behemót, hogy elutazzon a Loch Ness tóhoz teljesíteni Perszeusz a Panteon visszavonult tagjának segítségkérését. Itt összeakad Fércmunkával, aki miatt hívta őt ide Perszeusz, és csatájukba végül beleszól egy régi ellenfél. A ráadás történetben elkezdődik Odüsszeusz története.
2009. december 7.
A Bosszú Angyalai vol.3 #66-ban fény derül a vörös köd összetételére. A járványügyi hatóságoknak segítene Vasember és a Fekete Párduc, ám a Bosszú Angyalait nem látja szívesen sehol a védelmi miniszter, amióta az ENSZ alá tartoznak. A két bosszúangyal azért elég talpraesett, hogy ne legyen elveszett a helyzet. Ezalatt a csapat többi tagja elindul, hogy megtalálja a gyilkos felhő eredetét.
A Bukott Angyalok #6-ban Don halála mindenkit megviselt, de Bill nem tudja annyiban hagyni a helyzetet. Haragja miatt az alkalmi csapat több tagja egymásnak ugrik. Végül a dolgok rendeződnek és sikerül továbbállniuk egy másik helyszínre, ami nem biztos, hogy tényleg biztonságosabb.
2009. november 30.
Egy új történet veszi kezdetét a JLA #24-ben, egy riasztással kezdődik, ami szerint el akarják rabolni a Borzas Embert! Bizony ez nem vicc, a hadsereg tehet erről, akik új szupercsapatot hoztak létre. Lehet, hogy már nincs szükség az Igazságligára? És hogy reagál mindezekre a csapat? Tessék elolvasni!
A Captain Marvel vol.3 #18-ban, Thanos ideiglenes csapata próbálja megállítani a bosszús halálistent. Megpróbálják csapdába csalni egy olyan realitásban, ahol elvileg nincs hatalma. Csakhogy az események nem mindenki számára történnek megfelelően.
2009. november 23.
A Bosszú Angyalai vol.3 #65-ben, Mount Rushmore felett vörös színű felhő jelenik meg, nem sokkal ezután ez a felhő lecsap a gyanútlan turistákra. A felhő különös halálos, rövid idő alatt tömegeket fertőz meg, a húsevő baktériuméhoz hasonló tüneteket mutatva. A hadsereg a helyszínre érkezik, hogy evakuálja a túlélőket. Ezalatt a Bosszú Angyalai is megérkeznek, segíteni próbálnak de végül úgy döntenek, hogy az ő feladatuk a gyilkos gáz megfékezése.
A Fenegyerek vol.1 #4-ben, egy teljesen bíbor ember tér be egy bankba és mindenfajta erőszak nélkül ráveszi a pénztárost, hogy pakolja tele a bőröndjét pénzzel. Ezután, ahogy jön úgy távozik és a bankban későn ocsúdnak, de sikerül elfogni a rejtélyes alakot, aki így bíróság elé kerül és Matt Murdock lesz az ügyvédje. Mint kiderül a Bíborember képes meggyengíteni az emberek akaraterejét, így a börtönből is könnyedén távozik. Fenegyerekre vár a feladat, hogy megállítsa.
2009. november 16.
A csapat egyik részének álmukban kell szembeszállniuk az invázióra készülő idegenekkel, míg a csapat többi tagja a valóságban próbálja kideríteni, hogy lehet legyőzni őket. Vajon sikerrel járnak? A JLA #23-ból kiderül!
Captain Marvelt magához ragadta egy rejtélyes entitás, ami azzal fenyegetőzik, hogy Mar-Vellnek, a harcosnak meg kell halnia! A Captain Marvel vol.1 #29-ből megismerhetjük a Titánok és Kronosz eredetét, és szemtanúi lehetünk Mar-Vell metamorfózisának.
2009. november 9.
A Bosszú Angyalai vol.3 #64 főszereplője egy Bosszúangyal, Sólyom és a csapat összekötője, Henry Gyrich. Sólyom folyamatosan figyeli Gyrich minden mozdulatát, mert tudja, hogy valami nincs rendben körülötte. Társalgásukat megzavarja egy bűneset, ami lehetőséget ad Gyrich-nek, hogy végre megérthesse, mit is jelent a Föld leghatalmasabb hősei közé tartozni.
A Vasember vol.1 #116-ban Tony Stark, hogy megvédje magát az Állat-emberekkel szemben, kénytelen felfedni, hogy ő Vasember. Egy új szereplő lép itt a képbe akinek közbeavatkozása segít Vasembernek. Közben arra is fény derül, hogy Whitney Frost -- aki elmenekült az összecsapás színhelyéről -- miért fordult ellene. Vasember a nyomába ered, ám még saját másolatát is el kell intéznie. Végül az összecsapása Álarc Úrnővel tragédiába torkollil.
2009. november 2.
Egy kisfiú úgy érzi, valami nincs rendben a világgal, minden különös és valami hiányzik. Emberek merülnek álomba több városban. Egy idegen lép kapcsolatba az Igazságliga tagjaival, hogy tájékoztassa a csapatot az ismeretlen erő kilétére. Hogy állíthatnak meg valakit, aki ennyi embert befolyásol? És vajon mekkora is valójában az ellenfél? A megdöbbentő részletek a JLA #22-ben.
Thor emlékeibe feledkezik, amikor felkeresi Thanos segítségre van szüksége. Rick és Marlo egy rejtélyes idegennel találkoznak, akivel valami nagyon nincs rendben. Hirtelen megjelenik Thanos is, aki rátámad erre az idegenre, majd harcba bocsátkozik Genis és Thor is. Ugyanis Thanos pont ez ellen az 'utazó' ellen kérte a Viharisten segítségét, aki sokkal hatalmasabb erővel bír, mint ahogy kinéz. Hogy ki ő és miért próbál végezni vele Thanos, a Captain Marvel vol.3 #17-ből megtudhatod.
2009. október 26.
Ez a hét különleges, ugyanis három képregény került a frissítésbe, amiknek közös a történetük.
A Holtpont első része a Thor vol.2 #58-ban kezdődik, ahol egy kicsiny ország, Szlokovia lakói elnyomatásukban Thorhoz imádkoznak segítségét kérve. Ám az országban uralkodó diktatúra nem kegyelmez a tiltott vallást gyakorlóknak. Thor meghallva az imádságokat, leszáll társaival, hogy válaszoljon. Csakhogy szemben találja magát Vasemberrel!
A Vasember vol.3 #64-ben folytatódik a történet, ahol a páncélos Bosszúangyal szembeszáll Thorral, mert ő jobban átlátva a világban zajló összefüggéseket, nem akarja, hogy a helyzet még rosszabbra forduljon. Ám mivel Thorral szembeszállni nem halandóknak való feladat, egy különleges páncélra van szüksége. Amikor már a hadsereg is beavatkoznának feltűnik Amerika Kapitány.
A Bosszú Angyalai vol.3 #63-ban a történet befejeződik. Amerika Kapitány próbálja jobb belátásra téríteni egymással viaskodó társait, miközben a háttérből a Szlokoviával határos Latvéria ura, Fátum is beavatkozik. De törekvései meghiúsulnak köszönhetően Amerika Kapitány józanságának, amivel megakadályozza egy hatalmas háború kirobbanását. A végeredmény valaki számára kedvezően valaki más számára kedvezőtlenül alakul.
2009. október 19.
A Liga tagjai Adam Strange foglyai lettek és úgy tűnik a Marsbéli Vadász is melléállt. Orion megőrül de Superman és Zöld Lámpás ellentámadásba lendülnek, így megismerhetjük Adam Strange múltját és az események valódi hátterét. Mindez a JLA #21-ben.
Az Új Harcosoknak pihenni sincs idejük, mert máris istt vannak a Pokolfajzatok. Első célpontjuk Éjzúzó nehezebb ellenfélnek bizonyul, mint azt a Fehér Királynő gondolná. Azonban nem marad sokáig magára, mert a csapat többi tagja is megérkezik és megkezdődik az összecsapás. Aki elolvassa az Új Harcosok vol.1 #10-et azt is megtudhatja, mi volt a célja a Fehér Királynőnek.
2009. október 12.
A Bosszú Angyalai vol.3 #62 főszereplői Hangya és Kőr Bubi. Két nagyon különböző jellemű szuperhős, akik közül az egyiknek az átlagemberekéhez hasonló, a másiknak meg egy egyáltalán nem hétköznapi problémával kell megbirkóznia. Mégis ez a két ember nagyon is hasonló sorson osztozik.
A Vasember vol.1 #115-ben a címszereplő Bosszúangyal csapattársaival gondoskodik Unikornisról, akinek előtörténetével is megismerkedhetünk. És amikor Tony Stark nyugodtan tart Whitney Frosthoz, nem is sejti, hogy az Állat-emberek már várnak rá. Ám ezzel még nem ér véget a meglepetések sora!
2009. október 5.
A JLA #20-ban az új tagok próbálnak beilleszkedni és Superman ismét klasszikus formájában látható. Ekkor a csapatot elragadja a családi traumájától megőrült Adam Strange, hogy a felhasználásukkal újjáépítse Rann-t. Ám a Világ legnagyszerűbb hősei nem lesznek rabszolgák, és fellázadnak. Ám valami vagy valaki közbeszól!
Újra itt van Amerika Kapitány a saját sorozatában, hogy összecsapjon Halálfejjel, aki csapdákba csalja őt. Eközben Gyémántsiklónak is boldogulnia kell. És befejeződik Vándor története. Mindez az Amerika Kapitány vol.1 #364-ben.
2009. szeptember 28.
A Föld Leghatalmasabb Hőseinek legutóbbi cselekedete kivívta a világ tiszteletét, így az ENSZ önálló világhatalomnak kiáltotta ki a Bosszú Angyalait! Emiatt szükség van a csapat újraalakítására, egy új-régi összekötőre, immár a Bosszú Angyalai nagykövetségen. Ám mindez nem mindenkinek nyeri el a tetszését a Bosszú Angyalai vol.3 #61-ben.
Újra Új Harcosok! Befejeződik a 'Nehéz döntések' történet, amiben Éjzúzó és a Megtorló egyezségre jut és összecsap a Bengálival. Ezalatt a csapat többi tagja az Amazonasi őserdőben kénytelen harcolni. És a végén még a Pokolfajzatok is feltűnnek az Új Harcosok vol.1 #9-ben.
2009. szeptember 21.
Julius September legyőzésével nem oldódtak meg a valószínűséget kifordító problémák. A csapat szeme láttára alakulnak át a dolgok és az esélyek egyre csak romlanak, miközben Orákulum is próbál segíteni. Ám végül egy új szereplő közbelépése billenti át az egyensúlyt a hősök javára a JLA #19-ben.
Vasember elviszi Unikornist a Bosszú Angyalai kúriára, hogy megpróbáljanak segíteni neki. Ám Unikornis nem kér a segítségből és a Bosszú Angyalaira támad. Ám a csapatra nézve nem ő az igazi fenyegetés, hanem... Arzenál! Mindez a Vasember vol.1 #114-ben.
2009. szeptember 14.
A Bosszú Angyalai vol.3 #60-ban véget ér a Világbizalom című történet. A földön maradt csapatok Wanda segítségével rákényszerítik rendet, hogy juttassa el őket társaikhoz, ahol Káosz is tartózkodik. Az egyesült csapat ereje már képes szembeszállni Skorpióval, és Hangyának is nagy hasznát veszik. Ám a nagy feladat vár rájuk, visszaállítani a világ régi rendjét!
A Vízió #4-ben a sorozat véget ér. Vízió végül összecsap a Gremlinnel a levegőben. A győzelem kulcsa Vízió különleges képességében rejlik, amire Horton professzor unokája hívja fel figyelmét. Talán Victoria mégis örökölte nagyapja zsenialitását? A lényeg, hogy Vízió új kapcsolatokra tesz szert a történet végére, és rájön, hogy gép létére mennyire emberi.
2009. szeptember 7.
Az Igazságliga tagjainak élete a megszokott mederben folyik tovább a JLA #18-ban, életeket mentenek. Ám valami közbeszól, amikor a valószínűség szabályai úgy tűnik kezdenek a fejükre állni. Egy érdekes nevű tudós áll a háttérben, akit meg kell fékezni, különben az egész világra katasztrófa vár! Mondanom sem kell, hőseink veszik az akadályt, azonban a dolgok a végére jóval bonyolultabbá válnak.
Folytatódik a nagy hármas összecsapása, Hulk, Wendigo és Rozsomák mind egymás ellen. Ki lesz kivel, ki kinek lesz az ellensége és végül ki győz? Továbbá, miként oldódik meg az átokkal sújtott férfi sorsa? Akció, dráma, szerelem, mindez a Hihetetlen Hulk #181-ben.
2009. augusztus 31.
Vajon mi történt Darázzsal és Fullánkkal? Ki az az alak, aki elkapta őket? Mi történt a Skarlát Boszorkánnyal? Hogyan fog a csapat eljutni a bajok forrásához? Nos, a Bosszú Angyalai vol.3 #59-ben ezen kérdések egy részére választ kaphat aki elolvassa, de még így is marad meglepetés a végére.
Vízió újdonsült segítőtársával, Derekkel Horton professzor unokájának nyomára bukkan. Megpróbálják megkérni, hogy segítsen a szintezoidnak. Ám ekkor különös dolog történik, megjelenik Horton professzor egy kivetített képen és választ ad az események alakulására. Ezalatt a Gremlin sem tétlenkedik a Vízió #3-ban.
2009. augusztus 24.
Biztos vártátok már hogyan vágnak vissza a Világ legnagyszerűbb szuperhősei Prométheusznak. Nos a folytatásban, a JLA #17-ből megtudhatjátok.
Hulk tovább menekül a világ elől, hogy végre egy nyugodt helyre jusson. Ám hiába tart egyre északabbra, csak egy újabb problémával szembesül, mégpedig a Wendigóval! Összecsapásukba azonban a történet végén valaki beleszól, a Hihetetlen Hulk #180-ban.
2009. augusztus 17.
Visszatérve a szünetről, visszatérünk a szokásos frissítésünkhöz a Föld leghatalmasabb hőseivel.
Amerika Kapitány a csapat nevében elvállalja a világ vezetését, tekintettel a rendkívüli helyzetre. Ezalatt a csapat többi része tovább kutatja a rejtélyes örvényeket, majd mikor a Kapitány is csatlakozik hozzájuk egy régi ismerőssel találkoznak. Közben rosszabbodik a Skarlát Boszorkány állapota és végül Darázs és Fullánk találkozik azzal, aki az egész hátterében áll a Bosszú Angyalai vol.3 #58-ban.
Vízió minisorozata is folytatódik a Vízió #2-ben. Egy Derek nevű kisfiú úgy tűnik barátra tesz szert Vízió személyében. Van valami ami összekapcsolja őket, így együtt indulnak el felkutatni Horton professzor unokáját. Ám valaki végig figyeli őket!
2009. augusztus 3.

Úgy kezdem, hogy van egy jó meg egy rossz hírem. A jó, hogy a mostani, dupla méretű frissítés. A rossz, hogy jövő héten nem lesz! Mivel ez a mostani egy kéthetes összevont frissítés, ugyanis egy hét nyári szünetet tartunk.
Új íróval tér vissza a Bosszú Angyalai vol.3 #57. Egy új történet is kezdetét veszi, melyben a hősök egy világméretű kataklizmával szembesülnek, ami azzal végződik, hogy rájuk hárul a világ vezetésének feladata! Az új felállású csapatnak ki kell derítenie, mi történik és ki állhat az események és a rejtélyes esetek mögött.

A Bosszúangyalok írójának külön minisorozatába is belekezdünk. A Vízió #1-ben betekintést nyerünk a múltba, amikor Vízió "született" és a jelenbe amikor egy kisfiú "szellemmel" találkozik.
Nos ezt a történet majd csak a következő héten olvassátok el! A JLA #16-ban új tagokkal ismerkedhetünk meg, megnézhetjük az Igazságliga őrtornyának térképét, és találkozhatunk egy új gonosztevővel, aki egyenként intézi ez a Világ legnagyszerűbb hőseit!
Ez a történet is a 10-ei frissítés része lenne. Ha már most elolvassátok nem lesz olvasnivaló a következő héten!
Szóval visszatértek Robertoék a Bukott Angyalok #5-ben, hogy nem túl hősies csapatuk kalandjait követhessük. A történetben túl sok cselekmény nem történik, de érdekes dolgokat tudhatunk meg. És a végén még egy tragédia is történik!
2009. július 27.
Visszatérnek a Világ legnagyszerűbb hősei egy grandiózus, dupla epizódban, hogy végül rendet tegyenek az Örök kőszál befejező részében. Győzelmükhöz nagyban hozzájárul a hírtelen feltűnő Plasztikember is a JLA #15-ben.
Az Oltalmazók is elértek egy történet befejezéséhez, ahol összecsapnak a Jelenléttel és segítőjével, a Vörös Őrzővel. De aki szeretné megtudni, hogy miként kerülnek ki a csatából, annak el kell olvasnia az Oltalmazók vol.1 #55-öt!
2009. július 20.
Véget ért a Kang elleni háború, az újjáépítések jól haladnak, itt az ideje egy kis pihenésnek. De csak számunkra, ugyanis a Föld leghatalmasabb hőseit meglátogatják az adminisztrátorok, és ezzel egy kis betekintést nyerünk a kulisszák mögé. Most megláthatjuk, mi történik egy csata után egy nem túl komoly történetben, ahol minden szereplő kitesz magáért, Amazon is megmutatja idomait. Mindez a Bosszú Angyalai vol.3 #56-ban, amely Kurt Busiek búcsúzó története.
Vasember ismét a Földön tevékenykedik, Tony Starkként bemutatja a megújult Stark Műveket, elköszön Kőr Bubitól és végre együtt tölthet egy kis időt Álarc Úrnővel. Ám szokás szerint, amikor már éppen jól mennének a dolgok... feltűnik az Unikornis, hogy megölje a páncélos bosszúállót. Azonban őt valaki a távolból irányítja, ám az ő kilétére még nem derül fény a Vasember vol.1 #113-ban.
2009. július 13.
Folytatódik az Örök kőszál története a JLA #14-ben. A hősök összefognak Darkseid ellen, de sikerül győzniük? És mi lesz a hősökkel akik számára még a jelenjük van veszélyben? Tessék elolvasni.
Végre folytatódik a DC univerzumot megrázó krízis története. Monitor halála után még nincs veszve minden, ő ugyanis felkészült és hátrahagyott valakit, hogy segítsen. A hősök a különböző világokról összegyűlnek, mert csak együtt, összefogva menthetik meg világaikat, a Végtelen Világok Krízise #5-ben.
2009. július 6.
A háború Kanggal véget ért, de maradtak még elvarratlan szálak. Vasmadár megölte a Világ Urát, ezért tárgyalást kezdeményezett önmaga ellen. Triatlonnak is fel kell oldania egyesülését a 3-D Emberrel. Vajon mi lett Thorral? Van még pár megválaszolandó kérdés és a háború sok áldozatot követelt. Ezt még a Föld leghatalmasabb hőseinek is fel kell dolgozniuk, a Bosszú Angyalai vol.3 #55-ben.
Visszatért a smaragdzöld behemót, hogy megismertesse velünk egy a későbbiekben többször feltűnő szereplő eredetét. Aki nem más Samson doki! Azért is érdemes elolvasni a Hihetetlen Hulk #141-et, mert a HálóZsákon tervezik a doki saját sorozatát, hamarosan.
2009. június 29.
Az Örök kőszál története érdekesen foyltatódik a JLA #13-ban. Aquaman, Flash és Zöld Lámpás a Csodavilág után a jövőben találja magát. Egy olyan jövőben, ami rémálommal ér fel. Ám csak tudatuk került jövőbeli énjük testébe egy olyan jövőben, ahol Darkseid az úr!
Visszatért az ifjabb Captain Marvel, Genis, hogy gonosz alteregójával szálljon szembe a Mikroverzumban. Közben egy új, rejtélyes történetszál is kezdetét veszi. A további részletekért tessék elolvasni a Captain Marvel vol.3 #16-ot.
2009. június 22.
Véget ér a Kang dinasztia története a Bosszú Angyalai vol.3 #54-ben. Kang a Hódító még a lezuhanó Damoklész bázisával is csak fájdalmat és halált hoz, de az Angyalok is odaérkeznek, hogy megállítsák. A világba ismét visszatér a béke, de mi lesz Kanggal?
Hogy felcsigázzam az érdeklődéseteket, csupa kérdéssel írom le a történet tartalmát. Éjzúzó összecsap Megtorlóval, sikerül túlélnie? És Megtorló miért kíváncsi Éjzúzóra? A csapat többi tagja az Amazóniai őserdőben miféle csapattal találkozik? Vajon mit akar a Fehér Királynő? És ki az a titokzatos nő Egyiptomban? Mi lehet a Bengáli eredete? Szóval ezekre a kérdésekre kaphat választ aki elolvassa az Új Harcosok vol.1 #8-at!
2009. június 15.
Örömmel jelentem be, hogy 5 évesek lettünk. Ennek alkalmából a szokásos két képregény mellé egy harmadikkal kedveskedünk.
Remélem már vártátok, vissza is tértek a Világ legnagyszerűbb szuperhősei, hogy folytassák küzdelmüket Lex Luthor és a Törvénytelen Társaság ellen. Zöld Lámpás, Flash és Aquaman Metron jóvoltából hihetetlen dolgokon mennek keresztül mire egy még hihetetlenebb, különös helyre kerülnek, a Csodavilágba. Megtudják mi a dolguk és megpróbálnak segítséget kérni az ottani elképzelhetetlen hatalmú lényektől. Hogy ennek tanúi legyetek, olvassátok el a JLA #12-t!
Az előző számban láthattuk, ahogy Thanos a Földre érkezett. Van ennek bármi köze ahhoz, hogy támadás éri a Bosszú Angyalait? Talán már meg is szerezte a Kozmikus Kockát? A Captain Marvel vol.1 #28-ból kiderül!
Fafnír ismét elszabadult, mialatt Thor csatába szólítja az utolsó vikinget, kinek lándzsáját egy különös öregember is megáldja. A csata pedig a sárkány legyőzése. Ezalatt a rejtélyes alak elkészül a karddal, amit kovácsolt, a Thor vol.1 #343-ban.
2009. június 8.
Gondolom sejtettétek mi fog szerepelni a mostani frissítésben.
Itt is vannak a Föld leghatalmasabb hősei a Bosszú Angyalai vol.3 #53-ban, hogy végre saját bázisán támadják meg Kangot. Az összehangolt roham sikerrel jár és a hódítónak el kell gondolkoznia a megadáson. Csakhogy ő sosem adja fel. Így az Angyalokra még vár egy végső öszecsapás.
Az Új Harcosok is visszatértek, hogy egy új történet vegye kezdetét, melyben továbbra is több szálon futnak az események. Először is Sziluett tűnik fel, akiről kiderül, hogy nem véletlenül ez a neve, és egy tigrismintás öltözékű alak vadászik rá. Segítséget is kér a csapattól, és a merénylővel Éjzúzó veszi fel a harcot, amibe egy ismerős szereplő avatkozik bele. Ám mire ideig eljutunk, bepillantást nyerhetünk a csapat tagjainak magánéletébe, és ismét láthatunk rejtélyes idegeneket is az Új Harcosok vol.1 #7-ben.
2009. június 1.
Utolsó részéhez érkezett a nagy kozmikus kaland, a Kozmikus Hatalmak #6-ban! Végre egymásnak feszülnek az összegyűlt szereplők, megismerhetjük Zsarnok eredetét, kapcsolatát Galactusszal és fény derül Thanos szándékára is! Megtekintéséhez jelszóra van szükség, ám a szorgalmas fórumozók már szert tehettek rá.
Nagyobb kihagyás után visszatért Logan, hogy ismét jól érezze magát ezúttal az Arany háromszögben. Most nem csak egy rakás embert intéz el, hanem még egy repülőgépet is a Rozsomák #5-ben.
2009. május 25.
Újra itt a már-már megszokott párosunk, a Bosszú Angyalai és az Új Harcosok.
Közülük elsőként a Bosszú Angyalai vol.3 #52-t mutatom be. Kang tovább folytatja a Föld lerohanását. Most, hogy a Hősök nagy része megadta magát, egyre jobban élvezi. Egészen addig, amíg a megmaradt hősök ellentámadásba nem lendülnek, akik nem rettennek meg a megtorlás fenyegetésétől, mert van pár meglepetésük a hódító számára! Ezzel kezdetét veszi a Kang elleni háború utolsó felvonása.
Következzen akkor az Új Harcosok vol.1 #6 bemutatása. Az előző számból megismert Csillagtolvaj és a csapat egyik fele úton van a Holdra, ahol találkoznak a Nem emberekkel. Persze Csillagtolvajnak velük is lesz némi problémája, így nem maradhat el a bunyó. Végül a Szemlélőnek kell rendet teremtenie. Ezalatt a csapat másik fele is boldogul a Mandroidokkal és kiderül  miért lőttek rakétát a Holdba. És az epizódból nem hiányozhat a háttérben feltűnő rejtélyes alak sem.
2009. május 18.
A Zsarnok fogva tartja Morgot, és ahogy faggatja megismerhetjük, miként lett Galactus hírnöke. Ezalatt Thanos sikeresen meggyőzi Ganümédeszt, hogy álljon mellé a Zsarnok elleni támadásban. El is indítják a támadást, de Zsarnok helyett Morggal kell megküzdeniük, és az összecsapás közben megérkezik Kőr Bubi és Örökség is, a Kozmikus Hatalmak #5-ben!
A hősök hajóját elérte a nukleáris robbanás, próbálják menteni az életüket, mialatt szemtanúi lehetünk Szergej és Tánya átalakulásának. Az Oltalmazók végül partra evickélnek, de nem nyugodhatnak meg. És egy kis történet is olvasható még Nick Fury főszereplésével, az Oltalmazók vol.1 #54-ben.
Hamarosan a mozikban az új Terminátor film, ennek alkalmából erre a hétre jutott még egy bónusz képregény is, a Terminátor: Megváltás hivatalos mozielőzetese!
2009. május 11.
Újra itt vannak a Bosszú Angyalai és az Új Harcosok!
Elsőként nézzük a Bosszú Angyalai vol.3 #51 történéseit: Wonder Man egy fogolytáborba kerül, ahol találkozik a Skarlát Boszorkánnyal. Most, hogy együttvannak van idejük tisztázni kapcsolatukat és közben azért a szökésen is törik a fejüket.
Azután nézzük mit történik az Új Harcosok vol.1 #5-ben: Feltűnik egy Csillagtolvaj nevű, láthatóan szuperképességekkel rendelkező alak, aki sorra hiúsítja meg a rakétakilövéseket. Vajon mi lehet ő, terrorista? Vagy tényleg nyomós oka van a tetteire? A fiatal hősökből álló csapat nekilát kideríteni ezt. Ezalatt azért még érdekes dolgok történnek a háttérben.
2009. május 4.
Thor immár új személyazonossággal a Fafnirral vívott harc romjai közül indul útra, hogy felkutassa egy különös hívó hang forrását. Amit talál, az őt is meglepi! Eközben a háttérben, a rejtélyes alak által kovácsolt eszköz kezd formát ölteni és Fafnir is kiszabadul. Továbbá a viharisten által megmentett hölgyről is érdekes dolog derül ki. Bizony, ennyi minden belefért a Thor vol.1 #342-be, sőt még több is.
A Titánon vagyunk, Örökség egy apjáról készült eseményt elevenít fel. Annak összecsapását Nitroval és úgy dönt a nyomába ered, hogy most ő elkapja. Az időközben magához tért Kőr Bubi a végén találkozik Örökséggel, aki elvégezte dolgát, majd együtt erednek Thanos és Terrax nyomába a Kozmikus Hatalmak #4-ben.
2009. április 27.
Nos, elérkeztünk ide, a Bosszú Angyalai vol.3 #50-hez!
A jubileumi számban sok mindenre fény derül, ami eddig kérdéses volt. Köztük az Értelmi Hármasság vezetőjének, Jonathan Tremontnak eredetére és kapcsolatára a távoli űrből érkező félelmetes piramissal. Továbbá Triatlon és pár régen látott szereplő eredetére is fény derül, és szerepük meghatározóvá válik egy hatalmas összecsapásban a gonosz erőkkel!
Visszatérnek az Új Harcosok is, hogy felvegyék a kesztyűt egy kifejezetten ellenük irányuló támadással szemben. A csapat állja a sarat, hogy miként? Olvasd el az Új Harcosok vol.1 #4-et és megtudod! De, hogy vajon ki mozgatja a szálakat a háttérben, arra még nem derül fény.
2009. április 20.
Úgy tűnik e heti frissítésünk főszereplője Thanos, habár az egyes történeteknek nem ő a címszereplője.
A Captain Marvel vol.1 #27-ben kiderül mi volt a célja Rick Jones elrablásával. Végül Mar-Vell is felszínre tör és találkozik két titánival, Mentorral és Erosszal, majd együttesen szétcsapnak Thanos seregei között. Végül Mar-Vell és a Szuper-Skrull nagy párbaja is lezajlik.
A Kozmikus Hatalmak #3-ban ezúttal, Kőrbubi és Ganümédesz a főszereplők, akik mostanra elég közel kerültek egymáshoz. Bár lehet, hogy nem teljesen azonosak az érzéseik egymás iránt. Thanos, immár Terrax-szal megtámadja őket, mert szüksége van egyikükre a küldetéséhez. Na de melyikükre? A válasz benne van a történetben, szóval...
2009. április 13.
Kellemes húsvétot mindenkinek, mondjuk azt, hogy a nyuszi hozta a következő képregényeket.
Az egyik a Bosszú Angyalai vol.3 #49, amiben Kang megtorolja az ellene intézett támadást. Ezek olyan drámai fejlemények, amikre nincsenek szavak...
Visszatér a viharisten is, a Thor vol.1 #341-ben, hogy összecsapjon Fafnirral! Ám előtte Nick Furyhoz fordul, hogy elveszített civil formája helyett valamilyen új polgári személyazonosságot találjon. Ugyanis Thor annyira megkedvelte a halandókat, hogy szívesen maradna köztük, mint átlagember. De elég a frizura megváltoztatása és egy szemüveg az álcázáshoz?

 

2009. április 6.
Visszatért Terrax, a Kozmikus Hatalmak #2-ben! Egy arénában harcolva találunk rá, ahol minden ellenfelét legyőzi és amikor átvenné a jutalmát, nagy csalódás éri. Persze ahogy ismerjük ezt meg is torolja, de kénytelen magához venni a "jutalmát". Később Thanos is megjelenik, hogy maga mellé állítsa Terraxot és azt is megtudhatjuk, ki a következő kiszemeltje.
Namor meggyőzte az Oltalmazókat, hogy segítsenek neki, így el is mennek Atlantiszra. Az ottani tanács felvilágosítja őket a helyzetről, miközben kódneve: Szergej bevégzi küldetését és ennek a hatása elrettentő. Továbbá még egy bónusz történet is szerepel az Oltalmazók vol.1 #53-ban.
2009. március 30.
Nos, mint láthatjátok visszatértünk a heti két képregényhez!
Ezek közül az egyik, óriási meglepetésre, a Bosszú Angyalai vol.3 #48. Amerika Kapitány csapatával megtámadja a Damoklész bázist, mialatt a Földön Thor és Tűzmadár az ellenállást vezeti Franciaországban, Vasmadár és csapata a Világ Urával száll szembe. Szóval zajlanak az események, ám a végén meghökkentő dolgok történnek!
És ha már nem volt elég a viharistenből, itt van saját kalandjában is, ami a Thor vol.1 #340. Beta Ray Bill, Thor és Sif segítségével szembeszáll a népét veszélyeztető démonokkal. És a végén megtudhatjuk, mi Beta Ray Bill jutalma hősiességéért.
2009. március 23.
Mostani frissítésünkkel egy új hat részes sorozatot kezdünk el, és a nagyfelbontású honosítások szerelmeseinek is kedveskedünk.
Ez a Kozmikus hatalmak #1, aminek főszereplője Thanos, aki egy ősi tudás birtokába jut -- a sajátos eszközeivel -- a Zsarnokról. Ez újabb kihívást jelent a hatalomra éhes titáninak, aki elindul, hogy felkeresse azokat akik már találkoztak a Zsarnokkal és annak nyomára vezethetik.
2009. március 16.
Újabb hét telt el és itt az újabb képregény, ami kitesz hármat is!
Ez pedig a Bosszú Angyalai: Az Ultron parancsolat. A történet érdekesen kezdődik a Bosszúangyalok számára és nincs elég dolguk amúgy is Kang támadása miatt, Alkhema miatt is aggódniuk kell. Ugye emlékszünk amikor Ultron letarolta Szloréniát több csapattag agymintáinak lenyomatát hagyta hátra, amiket végül Alkhema magához vett. Most visszatért, felhasználta a lenyomatokat, hogy ő törhessen világuralomra. De nem számolt az Ultron parancsolattal...
2009. március 9.
Csak egy hét telt el és újra itt vagyunk! De csak egy képregénnyel.
Ez a Thor vol.1 #339, amiben Beta Ray Bill, Thor legyőzésével méltóvá vált, hogy a Viharisten helyébe lépjen. Azonban Thornak nem kell távoznia az istenek honából, mert Odin megoldást talált, amivel még erősebbé válhatnak. Ezalatt egyre csak történnek az események a háttérben, amik nagy vihar eljövetelét jelzik.
2009. március 2.
Úgy tűnik, kétheti frissítésre álltunk át, de újra itt vagyunk. Remélhetőleg ismét lesz elég aktív tagunk, hogy újra a régi heti frissítésekkel jelentkezzünk.
A mostani két képregényből elsőként a Bosszú Angyalai vol.3 #47-et mutatom be. Ebben a rendhagyó számban egyetlen tag kap főszerepet, Vasmadár, aki személyes emlékeivel néz szembe mikor találkozik a segítségére siető Marcusszal, Kang fiával.
Másodjára következzék a Captain Marvel vol.3 #15, melyben Pszicho sikerrel manipulálja Drax érzelmeit -- talán túl sikeresen is -- hogy maga mellé állítsa, mert szüksége van az erejére, egy különös gubószerű tárgy feltöréséhez. Ezalatt, Genis, Marlo és Holdsárkány elgondolkodtató morális vitába keverednek aminek végén Genis a Mikroverzumba menekül, ahol találkozik a gubóból kiszabadított rejtélyes idegennel.
2009. február 16.
A múlt heti technikai szünet miatt ismét itt vagyunk.
Kezdjünk az elmaradhatatlan Bosszúangyalokkal, akik ismét több fronton harcolnak. Európában ott vannak a Kang seregei ellen védekezők mellett, egy másik csapat elindul felderíteni a Világ Ura hollétét és egy másik elindul, hogy szembeszálljon magával Kanggal, a Bosszú Angyalai vol.3 #46-ban.
Ha már a heti Bosszú Angyalai részben nem kapott sok szerepet, a páncélos Bosszúangyal saját sorozatában bizonyíthat. És bizonyít, amikor szembeszáll a rigeliek által földre küldött Megtorló robot ellen, a Vasember vol.1 #112-ben.
2009. február 2.
Ezen a héten ismét jelentkezünk szokásos Bosszúangyalos frissítésünkkel, a Bosszú Angyalai vol.3 #45-tel.
Miután az Angyalok visszaszorították a fenyegetéseket, egy kis szünet vár rájuk. Ám a háttérben Kang nem pihen, szervezi a Föld elleni támadását, amire a földi haderők vezetői számítanak erre, ezért elkezdték a felkészülést a védelemre. Csakhogy amikor már úgy gondolnák, készen állnak, hírtelen egy új tényező lép be az eseményekbe.
A Hálózsák oldalon elkezdett, több honosító oldal együttes munkája nálunk folytatódik az Unlimited Access #2-ben.
A történet főhőse, Átjáró, aki képes a DC és a Marvel univerzuma között -- nevéhez híven -- átjárókat nyitni. Jóvoltából eléggé össze is zavarodnak a dolgok, és legfőképp ő maga. A következmények előbb-utóbb végzetesek is lehetnek ha nem talál megoldást képessége iránytására.
A következő részt hamarosan Nitro oldalán kereshetitek.
2009. január 26.
Most Captain Marvel hetet tartunk, ám a két füzet szereplői nem ugyanazok!
Először is itt van az apa, az eredeti, a Captain Marvel vol.1 #26-ban. Mar-Vell ismét Thanos ármánykodásainak céltáblája, ugyanis az nagyon akar tőle valamit. Ezúttal a Lény válik a kree kapitány ellenfelévé, mert zavarodottságában azt hiszi róla, hogy Skrull! Mindez hogy lehetséges, és mi lesz az egész végkimenetele? Tudjátok, el kell olvasni.
Másodjára itt van a fiú, a Captain Marvel vol.3 #14-ben. Ezúttal egy visszaemlékezés szemtanúi lehetünk, megismerkedhetünk Genis-Vell múltjával, hogy miként lépett rá az apja örökségétől való függetlenné válás útjára. Szóval, tessék ezt is elolvasni.
2009. január 19.
Két nagy kiadó leghatalmasabb hősei egy frissítésben!
A DC kiadótól a JLA #11, amiben folytatódik az Örök kőszál történet. Lex Luthor és Törvénytelen társasága tovább nehezíti az Igazságliga életét, a tagok mindegyike végzi a feladatát, hogy hősöket intézzen el. És Luthor kezében valami rettentő hatalmú eszköz van, amit Darkseid is meg akar szerezni. Ezért érkezik a liga őrtornyába Metron, mert nekik kell megtalálniuk, amíg nem késő.
A MARVEL kiadótól pedig a Bosszú Angyalai vol.3 #44, amiben az Angyalok három csapatra különülve próbálják megfékezni a földet fenyegető hódítókat. Ám ha ez sikerül is nekik még mindig ott van Kang, aki nyugodtan szervezkedik.
2009. január 12.
Legújabb frissítésünkben két klasszikus történetet olvashattok.
Az Oltalmazók vol.1 #52-vel egy új sorozatot üdvözölhetünk az oldalunkon. A történetben Torpedó érkezik New Yorkba, hogy a Fantasztikus Négyes segítségét kérje egy a népét érintő fenyegetés miatt. Csakhogy amikor Hulk úgy gondolja, hogy Namort inzultálják, a rendíthetetlen jellem összecsap a rendíthetetlen tömeggel. Ezalatt a fenyegetés okával is megismerkedhetünk.
Visszatér a páncélos Bosszúangyal is, a Vasember vol.1 #111-ben. Folytatódik a kaland a Wundagore II közelében és a felszínén is. Továbbá megismerhetjük a rigeli telepesek céljait, és hogy miként kerültek kapcsolatba Wundagore lovagjaival.
2009. január 5.
Az év első frissítésében csak egy képregénnyel jelentkezünk, de úgy gondoltuk, ez felér kettővel is, mivel a Bosszú Angyalai 2001-es Évkönyv dupla hosszúságú. A történet Henry Pym öntudati válsága körül mozog, de ennek apropójaként sor kerül egy közeledésre az Értelmi Hármassággal, Triatlon beilleszkedési problémái is pozitív irányba lendülnek és végül Jarvis is magyarázatot ad pár többször felmerülő kérdésre. Szóval nem annyira akciódús, inkább érzelmes epizód részesei lehetnek azok akik elolvassák.
2008-as hírek
2007-es hírek