2010. december 27.
A Mesterbűnözőknek sikerült elmenekülniük, és csellel irányításuk alá vonták a Föld sregeinek nagy részét. Zemo világuralomra tör, de csapata nem biztos, hogy már erre vágyik és ezt Löket is észreveszi, aki csapattársaival felkel Zemo ellen. Ám a végén jön a meglepetés, a Mennydörgők #11-ben.
Az Utazás az ismeretlenbe #509-ben az elveszett istenek a jégóriásokkal harcolnak, közben megismerhetjük Howie történetét és még a visszatért Vörös Norvell is megjelenik, hogy bosszút álljon. És végül kiderül, melyik isten is Tso Zhung!
2010. december 20.
Folytatódik a gamma óriások bunyója a csatornában, majd a felszínen és a levegőben is. Zúzás és morális kérdések minden mennyiségben, a Hihetetlen Hulk #432-ben.
Az Utazás az ismeretlenbe #508-ban újabb istenek kerülnek a csapatba és visszatér egy már halottnak hitt is.
2010. december 13.
A Mennydörgőket végre úgy tisztelik, ahogy arra vágytak. De D Polgárt ez nem érdekli, neki más tervei vannak, ő nem akar hős lenni. És amikor a csapatról kiderül, hogy kik is ők valójában menekülniük kell, a Mennydörgők #10-ben.
Az Utazás az ismertelenbe #507-ben az istenek szembeszállnak Seth-tel, de a harc kimenetele nem neki kedvez.
2010. december 6.
New Yorkban lehet, hogy tényleg van aligátor a csatornákban? Nem, az csak a Förtelem, aki miatt a Hulk is a városba érkezik. Valakinek érdekében áll kitakarítani a csatornákat, és ennek a valakinek a rendőrség is a zsebében van. Csakhogy a Förtelem ezt nem nézi tétlenül így összecsapnak a zöld gamma-lények, a Hihetetlen Hulk #431-ben.
Az Utazás az ismeretlenbe #506-ban a Varázslónő, Amora földi alakja is színrelép, továbbá egy rendőrnő is becsatlakozik a Világfa keresésébe. Újra feltűnnek a fekete emberek, és felfedi magát Seth is!
2010. november 29.
A Mennydörgők #9-ben Mach-1 és Csalogány egy óriási lénnyel harcolnak és miután együtt legyőzik, találkoznak a Fekete Özveggyel, aki egy történetet mesél nekik a Bosszú Angyalairól. A történetben az első új tagok a főszereplők, akik valamikor a rossz oldalon álltak, ám sikerült megváltozniuk és hasznos tagjaivá válni a Föld leghatalmasabb hőseinek. Ez jó példa lehet a valahai Mesterbűnözőknek, a kérdés az, megfogadják-e?
Az Utazás az ismeretlenbe #505-ben, az elveszett istenek a Roncsbrigáddal találkoznak és újonnan (vissza)szerzett erőikkel sikeresen felveszik a harcot, amiben Pókember is a segítségükre van. Ezalatt feltűnik egy rejtélyes alak, aki könnyedén elintézi Roncsolót!
2010. november 22.
Hulkot felkeresi egy férfi, aki tudja, ki ő és arra kéri, hogy ölje meg lánya a gyilkosát. Mind erről a férfiról és a gyilkosról is érdekes dolog derül ki a történet folyamán. Mindez a Hihetetlen Hulk #430-ban.
Az Utazás az ismeretlenbe #504-ben folytatódik az elveszett istenek története, melyben még több isten földi alakját ismerhetjük meg, és egy új szereplő is csatlakozik Ulik személyében.
2010. november 15.
A Mennydörgők #8-ban a csapat arra vár, hogy Csalogány eljusson az elementálok megalkotójához, aki segíthet nekik. Miközben Techno elvesztésén szomorkodnak, Csalogány összeszedi magát és eljut a doktorhoz és az erődön kívül pedig összegyűlt hősök harcalnak az elementálokkal. Végül nem várt segítség is érkezik!
Ezen a héten elkezdődik az elveszett istenekről szóló sorozat, ami eredetileg a Spidertomon jelent meg. Most feljavított minőségben, honosított címlappal olvasható az Utazás az ismeretlenbe #503. A történet az aszgardi istenekről szól, akik a földön emeberi formában nem is tudják, hogy kik ők eredetileg. Az egész Odin műve, akinek jó oka volt, hogy ezt tegye.
2010. november 8.
A Hihetetlen Hulk #329-ben Dannerék háza előtt megjelenik egy lány, aki láthatóan nincs jól. Hulk megmenti, mielőtt egy autó elüthetné, majd Betty kórházba szállítja, mivel terhes. Ami ezután következik elég megrendítő, tessék elolvasni!
A Captain Marvel vol.3 #23-ban Genis a Legfelsőbb Intelligenciához szeretne eljutni, ám útját állja Ronan, és le is győzi. A fogságba esett Captain Marvel a #12-ból ismerős Una-Roggal és vele tör ki, hogy feltegye kérdéseit az Intelligenciának. Aki nevéhez méltóan mindent tud! A végére még egy csattanó is marad ebben a vicces jelenetekben bővelkedő számban.
2010. november 1.
A Mennydörgők a Végzet Elementáljainak nyomát lenyomozva eljutnak a Central Parkba, ám nem számítanak arra, amit ott találnak. A csapat eddigi legnagyobb kihívásával néz szembe, ugyanis a végzet elemntáljai 109-en vannak! Vajon mire képesek ekkora túlerővel? És mit szól ehhez D polgár, aki megtiltotta ezt nekik? Mindez kiderül a Mennydörgők #7-ből!
A Vasember vol.1 #119-ben a SHIELD Helibázia beért a Szovjetúnió légterébe. Vasember akcióba lendül a bevetett vadászgépek ellen. Közben Nick Fury is magához tér és elparancsolja onnan a Helibázist, majd miután megoldódnak a problémák, megdöbbentő bejelentést tesz Tony Starknak!
2010. október 25.
Hulk beveti magát az Everglades mocsárba, hogy megkeresse a gyerekgyilkost. Meg is találja és ekkor a zöld behemót megismeri a félelmet, amit a Láplény ki is használ a Hihetetlen Hulk #428-ban.
Jó ideje megy már ez a sorozatunk, ezért ideje befejezni a Bukott Angyalok #8-ban. Egy héttel az előző rész után itt is a befejező epizód, amelyben fontos szerepet kap Bill a homár. Miután barátai segítségére sietett, hőseink végül kiharcolják, hogy hazatérhessenek.
2010. október 18.
Visszatérnek a volt Mesterbűnözők, a Mennydörgők #6-ban. A csapat Löket befogadása után és hősies fellépéseiket követően, egyre emberibben kezdenek viselkedni. Ezt D polgár nem nézi szívesen, ám közbejön egy eset, ami segíthet neki megszerezni a Bosszú Angyalai aktáit, a Végzet elementáljainak feltűnése.
Újra itt vannak a Bukott Angyalok is. Folytatódik a történet a Kókuszligeten, ahol nem mindenki képes elfogadni a helyiek furcsa szokásait. Továbbá érdekes dolgok derülnek ki, a Bukott Angyalok #7-ben.
2010. október 11.
Ezóttal Hulk szokásos sorozata folytatódik, a Hihetetlen Hulk #427-tel. Hat hónap telt el az előző rész óta, találkozhatunk Bob Dannerrel és feleségével egy Sunville nevű kisvárosban, ahol feltűnik egy gyerekekre vadászó gyilkos. A gyilkos a közeli mocsárba menekül ahol egy különös teremtmény lesz a társasága, ide követi Bob, hogy elfogja.
A következő történetünk írója azonos az előzőével, ez a Captain Marvel vol.3 #22. A halálból visszatért Lorraine nem találja helyét az élők világában és Rick sem képes beletörődni megváltozott életébe. Ez utóbbin próbál meg segíteni Genis, amikor a Kree világba utazik, hogy a Legfőbb Intelligencia segítségét kérje. Csakhogy nem várt akadályba ütközik.
2010. október 4.
Már megint a Hulk! Ezúttal befejeződik kalandja a jövőben, a dupla méretű Hulk: Tökéletlen jövő #2-ben, amikor összecsap a Maestróval. Az első párharc nem hoz valódi eredményt, ám egyszer sor kerül a végső harcra kettőjük között, és csak az egyikük győzhet.
2010. szeptember 27.
A Panteon bukása epilógusában, a Betty súlyos sérülése okozta trauma miatt Bruce Banner testében rekedt a tomboló Hulk. Samson doki nem tud tenni semmit, minden azon múlik, hogy Betty életben marad és a Hulk megnyugodva visszanyeri eddigi alakját, a Hihetetlen Hulk #426-ban.
Miután Rozsomák végzett a hercegi palotában, még marad elintéznivalója. Ezalatt egy bizonyos szürke alak kap megbízást, hogy érkezzen Madripurba. Ő Mr. Fixit és Rozsomáknak nem tetszik a jelenléte, a Rozsomák #7-ben.
2010. szeptember 20.
Erre a hétre is egy történet jutott, és az megint Hulk, és megint dupla hosszúságú.
Ez pedig a Hulk: Tökéletlen jövő #1, amiben a zöld behemót a jövőben szembenéz élete legnagyobb ellenfelével, aki -- idézek a Hihetetlen Hulk sorozat bevezetőjéből -- "önnön hatalmas, sötét és megzavarodott tükörképe". A történet a Hihetetlen Hulk #416 és #417 között játszódik és a későbbi részekben többször is visszautalnak rá. Szóval az elolvasása erősen ajánlott a Hulk kedvelőknek.
2010. szeptember 13.

Erre a hétre sajnos csak egy történet jutott, de legalább dupla hosszúságú, amiben egy új rajzoló mutatkozik be.
Ez pedig, a Panteon bukásának befejező része, a Hihetetlen Hulk #425-ben. A zöld meláknak és az egész Panteonnak szembe kell néznie Agamemnon kifogyhatatlan lovagjaival. Ebbe az egész Hegy beleremeg és többen meg is halnak és végül egy sokkoló trauma hatására Hulk meglepő változáson esik át. Ezt el kell olvasni!

2010. szeptember 6.
A nyári nyaralás és pihenés eredménye volt, hogy az előző hétre nem jutott történet. De vége a nyárnak és visszatértünk.
Először is lezáródik a Bosszú Angyalainál elkezdődött történet, az Új Megszállók #0-ban. Mazikhandarban hatalomátvétel történt gyilkossággal, és ezt a Föld leghatalmasabb hősei nem hagyják annyiban, összecsapnak az Új Megszállókkal. Közben egy új szereplő is feltűnik és bekavar a dolgokba, végül Namor politikai lépése tesz pontot az ügy végére.
Másodszor itt a JLA #37, amiben először a Vadásznő kerül bajba az űrben, majd Prométheusz próbálja megkísérteni Orákulumot, Zazzala összezavarja a Zöld Lámpást és Superman a Tábornokkal harcol. Ezalatt közeledik Mageddon.
2010. augusztus 23.
Hulk és társai sikeresen visszatértek Aszgardból és elzárták Agamemnont, annak érdekében, hogy később kihallgassák. Ez meg is történik, fény derül korábbi titkokra és végül elhangzik egy vészjósló mondat is. Ezzel kezdetét veszi a Panteon bukása, a Hihetetlen Hulk #424-ben.
A JLA #36 már szerepelt oldalunkon, de ezúttal a folytonosság érdekében, ami a fordítóra vonatkozik, újra elkészült ez a történet. Így csere történt új fordítással és új beírással. A történetben pedig Luthor csapatot gyűjtve maga köré, támadást indít a Világ legnagyszerűbb szuperhősei ellen. És ezúttal hamarosan érkezik a folytatás.
2010. augusztus 16.
Annak idején, amikor elkezdtem a sorozat honosítását nem gondoltam rá, hogy mikor jön el ez a nap, csak az volt a lényeg, hogy végigcsináljam. Akkor úgy gondoltam, addig biztosan honosítani fogok, amíg ezt befejezem. És most befejeztem, de a honosítást nem hagyom abba a Bosszú Angyalai vol.3 #84 után, amiben az új Megszállók már nem csak ártatlan civilekkel kerülnek szembe, hanem a Föld leghatalmasabb hőseivel!
Visszatért a félelem néküli ember a Fenegyerek vol.1 #5-ben, hogy emberére akadjon a Matadorban. Hogy legyőzze, tanulmányozza a matadorok stílusát, mert néha a bika győz. Nos Fenegyerek fején a kis szarvaival néhol tényleg olyan a történetben, mint egy bika.
2010. augusztus 9.
Visszatérve a régi kerékvágásba újabb hét jött el újabb frissítésekkel, mondhatni a szokásossal.
A JLA #35 főszereplője a cspaton kívül Hal Jordan, aki itt a Kísértet. Először Zauriel akad rá, majd a csapat elé kerül, aminek tagjai -- a bukott angyalt kivéve -- mind másnak látják, és ezzel egy mentális utazás veszi kezdetét különböző tudatokba.
A Hihetetlen Hulk #423-ban bizony halottként a Helben találja magát. Agamemnon segítségével megpróbál kiszabadulni onnan, ám Hela ezt nem hagyja. Ezalatt társai megküzdenek a Horafennel, aki a déróriásokra is rátámadt. Hogy jut ki Hulk a Helből és hogy győzik le Horafent? Aki elolvassa megtudja!
2010. augusztus 2.
Az előző hónap várakozásai egy hét után máris itt a Bosszú Angyalai vol.3 #83, amiben láthatjuk akcióba lendülni a Megszállókat, segíteni Namornak ellenszolgáltatásért cserébe, és láthatjuk Sólyomszem és Darázs között elmélyülni a kapcsolatukat.
Tony Stark az előző részben rá támadó Mester-kém megbízóit keresve a Vasember vol.1 #118-ban eljut a S.H.I.E.L.D. Helibázisára, ám ott nem várt meglepetésben lesz része. Így Vasemberre hárul a feladat, hogy megállítson egy szakadár csoportot a S.H.I.E.L.D-en belül, ám ismét nem várt meglepetésben lesz része.
2010. július 26.

Remélem sokaknak hiányzott az oldal, és már újra működik. A váratlan szünet miatt, pótlólagosan, dupla méretű a heti frissítés.
A Bosszú Angyalai vol.3 #81-ben véget ér az Avalon oroszlánszíve történet. Fény derül annak kilétére, aki miatt történtek az események, és ennek az illetőnek a céljaira. Az új Britannia Kapitány segítségére siet a Skarlát Boszorkány mellet Amerika Kapitány is. A Bosszú Angyalainak emellett Kelsey Leigh családjáról is gondoskodniuk kell.

A Bosszú Angyalai vol.3 #82-ben egy új történet kezdődik, melyben feltűnik John Walker, az egykori Amerika Kapitány későbbi USA ügynök, aki most ismét Amerika Kapitánynak hiszi magát. Célja, újra összehozni a Megszállók nevű csapatot. Ezalatt a kúrián Kelsey Leigh temetési szertartása alatt az új Britannia Kapitány összevitatkozik a valódi Amerika Kapitánnyal. És mindemellett Darázs és Sólyomszem között is alakul valami.
A Hihetetlen Hulk #421-ben elkezdődik a három részes Mítosz elméletek történet, ami bevezetője egy a Panteonra kiható nagyobb eseménynek. A történetben Hulk elhatározza, hogy Agamemnon nyomába ered, hogy felelősségre vonják. Ám Bostonban egy nem várt esemény miatt meglepő helyzetbe kerülnek.
A történet folytatása máris olvasható a Hihetetlen Hulk #422-ben. Hulk társaival Aszgardra kerül, ahol egyből Thorral néznek szembe, majd Agamemnont keresve nem várt ellenféllel gyűlik meg a bajuk.
Gondolom sokaknak fel fog tűnni — ahogy Hulknak is — hogy Thor teljesen eltér a megszokottól. Nos erről a Thor #478-479-ben található információ vagy érdemes a fórumon tudakolózni.
2010. június 28.
A Liga tagjai mind el vannak foglalva, amikor betör valaki az őrtoronyba. Zöld Lámpástól ellopták a gyűrűjét, Aquaman siet a segítségére. Közben Sueprmannek is meg kell mentenie egy űrállomást és a háttérben régi ismerős alakok tűnnek fel. Végül azért egyesül a csapat, hogy leszámoljanak a fenyegetéssel, de az tagadhatatlan, hogy egy bizonyos kopasz figura megint készül valamire a JLA #34-ben.
Bizony a szuperhős képregények is foglalkozhatnak komoly a valóságban is meghatározó támákkal. Így történik ez a Hihetetlen Hulk #420-ban, ahol az AIDS ez a téma, és ahol Hulk elveszíti egy régi barátját.
2010. június 21.
A Bosszú Angyalai vol.3 #80-ban végre megtudhatjuk ki lett Avalon oroszlánszíve, és hogyan. Ezalatt Mennydörgő egyre furábban viselkedik, és a menekülő roncsbrigád után ered a hatalmasra nőtt Darázs.
A Krízis folytatódik! A magát Monitornak nevező lény három Földet ad Lélekkalóznak, amit irányíthat. Ám ezeken a világokon folytatódik a harc a túlélésért. Hogy néhány világ megmenekülhessen, a Hírhozónak áldozatot kell hoznia a Végtelen Világok Krízise #6-ban
2010. június 14.
A JLA #33-ban Batman különös kéréssel járul a Liga elé, Bruce Wayne-t kell elkapniuk! És tényleg van egy Wayne, aki nem Batman, és akiről egy megdöbbentő dolog derül ki. Ezalatt Flash-t nem sikerül elérni így Superman és Wonder Woman elindul megkeresni őt. Róla is érdekes dolgok derülnek ki.
A Hihetetlen Hulk #419-ben Rick és Marlo esküvője után vagyunk, minden vendég hazament, egyet kivéve. Talos a szelídített a Földön maradt, csorbát szenvedett becsülete arra készteti, hogy belekössön a Hulkba. Összecsapásuk végül érdekes fordulatot vesz. Közben Rick és Betty beszélnek meg egy múltbéli eseményt, amely nagy vigasságot okoz mind Bettynél és Marlonál.
2010. június 7.
A Bosszú Angyalai vol.3 #79-ben még mindig nem tudjuk meg ki Avalon oroszlánszíve, de Kelsey Leigh gyerekei megtudják, hogy anyjuk halott. Ez a Föld leghatalmasabb hőseire is kihat, viták és régi sérelmek törnek felszínre, melyek végül Sólyomszem elbizakodott lépéséhez vezetnek.
A Vasember: Rossz vér #4-ben elérkezik a leszámolás. Justin Hammer szerezte meg a Kitérő prototípusokat, így Vasembernek először velük kell szembeszállnia, hogy eljusson nemeziséhez.
2010. május 31.

Mostani frissítésünkkel Peter David hetet tartunk, melyben maga az iró is képviselteti magát.
Grendel anyja felfalni készül a Képregény kastélyban összegyűlteket, de Marlo sikeresen húzza az időt -- Merlint összezavarva -- hogy Genis megérkezhessen Holdsárkánnyal. Varázslat találkozik kozmikus erővel és a végén Grendel anyja különös meglepetést okoz a Captain Marvel vol.3 #21-ben.

Amikor már úgy tűnt jön Rick és Marlo esküvője, egy "művészi" film közbeszólt. Csakhogy egy esemény Marlo álmában úgy tűnik helyrehozza az eseményeket. Az esküvő napján számos vendég megjelenik és bizony egy összecsapásra is sor kerül a szórakoztató események végén, a Hihetetlen Hulk #418-ban.
2010. május 25.
A Bosszú Angyalai vol.3 #78-ban folytatódik Avalon oroszlánszívének története. Láthatjuk, ahogy a különösen beszélő Mennydörgővel szembeszáll egy hétköznapi családanya, és ahogy Sólyomszem próbálja leállítani Roncsolót és Cölöpverőt. Ám a végül az egész tragédiába torkollik.
A Vasember: Rossz vér #3-ban Rhodey elhatározza, hogy kideríti mi áll Tony személyiségváltozásának hátterében. Ezalatt Tony ismét túlzott agresszivitással reagál egy újabb helyzetben és végül magával Rhodey-val konfrontálódik.
2010. május 17.
Visszatér az Amerikai Igazságliga a JLA #32-ben, ahol a csapat összes tagjának elfoglaltságai vannak világszerte. Végül a szálak Gothamben futnak össze, ahol egy Lokusz nevű csoport száll szembe a kormánnyal, hogy elszakítsa a várost annak fenhatóságától.
A Hihetetlen Hulk #417-ben Rick és Marlo kibékülésük után újra együtt és az esküvő sem marad el. Így a pár külön-külön legénybúcsúra és leánybúcsúra hivatalos, ahol érdekesen alakulnak a dolgok és végül megismerhetjük a legénybúcsú sokkoló titkát!
A történet eredetileg a Spidertom oldalon jelent meg. Ez egy felújított, újra beírt, javított változat.
2010. május 10.
Újtörténet veszi kezdetét a Bosszú Angyalai vol.3 #77-ben, amikor a csapat Angliába utazik a Roncsbrigád után. Össze is csapnak, csakhogy egy családanya gyerekeivel az események közepébe kerül és senki nem tudja megvédeni, amikor Mennydörgő lesújtani készül!
A Vasember: Rossz vér #2-ben Tony Stark kifejleszti Személyi Védelmi Páncélját és egyre agresszívebben kezd viselkedni. Fejébe veszi, hogy személyesen vesz elégtételt Mester-kémen, azzal nem is törődve, hogy összecsapásuk lángba borítja Seattle-t.
2010. május 3.
Folytatódik Aurora és Sarkcsillag kalandja Halálos Ernesttel, az Alfa Különítmény #8-ban. Sarkcsillag betör a halálos érintésű gonosztevő házába és ott meglepődve fedezi fel milyen kapcsolatba került testvére Ernesttel. Ezután feltűnik egy új szereplő is a színen és felforgatja az eseményeket. Végül a történet lezárásaként megtudhatjuk, hogy Ernestnek bűntársa is volt, nem is akárki! Továbbá az Alfa Különítmény eredetről szóló epizódban ismét találkozhatunk Sámánnal és Hóbagollyal.
Hulk és barátai végül Armageddon színe elé kerülnek és egy megdöbbentő bejelentés fültanúi lesznek a Hihetetlen Hulk #416-ban. Ám a zöld behemót és társai úgy gondolják, hogy ehhez nekik is lesz pár szavuk. Ezzel elkezdődik az összecsapás, amihez a Panteon tagjai csatlakoznak, és ami végül tragédiába torkollik.
2010. április 26.
A Bosszú Angyalai vol.3 #76-ban Kőr bubi problémája kap főszerepet, miközben Hangya lányát elrabolják. A két hős külön-külön indul a kiszabadítására, ám egyikük számára ez lesz az utolsó hőstett.
A Vasember: Rossz vér #1-ben Tony Stark nyugodtan élvezi a reggelt a hajóján, amikor megtámadják. Vasemberként visszavág, ám nem tudja, hogy ezzel az egyéniségét rossz irányba megváltoztató események sora kezdődik el.
2010. április 19.
Karma behatol Madripur hercegének palotájába, hogy kiszabadítsa bácsikája foglyait, akiket az előző számokból megismerhettünk. További ismerősök is megjelennek, Vérsport és Vasgyúró is, akikkel meggyűlik Folt baja. Szerencséjére segít neki Karma és Tygris, a Rozsomák #6-ban.
Az űrben lebegő Hulkra a Csillagjárók találnak rá és az Ezüst Utazóval meggyőzik őket, hogy segítsenek nekik Atalanta és Panteon tagjainak nyomára bukkanni. Ezalatt a Panteon kénytelen megadni magát és Rick Jonest különös ismeretlenek látogatják meg, a Hihetetlen Hulk #415-ben.
2010. április 12.
A Bosszú Angyalai vol.3 #75-ben a csapat kénytelen tétlenül nézni a két smaragd óriás tombolását. Az egyetlen kiutat Kőr Bubi jelentheti, akinek sugárzás elszívó képessége elejét veheti egy nagyobb pusztításnak és végül Amazont is visszaalakíthatja megszokott formájába. Csakhogy Kőr Bubi el van zárva a Zéró szobában!
Az Alfa Különítmény #7-ben Sarkcsillag és Aurora a főszereplők, akik civilben Jean-Paul egy régi barátját látogatják meg. Azonban egy különös gengszter csúnyán elrontja a találkozás örömét. A csapat eredetéről szóló részben Hóbagoly születésének lehetünk tanúi.
2010. április 5.
Rick Jones öregen tért vissza az Utazóval vívott összecsapásból, de képtelen így élni. Marlo és Genis próbálják megvigasztalni, ám megjelenik Holdsárkány, aki Genisnek próbálna segíteni. Eközben Marlo elmegy a konkurens Képregény Kastély akciós rendezvényére és ott nem várt esemény várja. Mindez a Captain Marvel vol.3 #20-ban!
Hulk felveszi a kesztyűt és a Trauma vezette trólyaiak nyomába ered, rá is találnak az űrhajójukra és támadásba lendülnek. Az akciódús részben Atalanta menekül, a Panteon tagjai harcolnak, Hulk Trauma ellen, Akhilleusz ármánykodik és csatlakozik egy kozmikus szereplő is, a Hihetetlen Hulk #414-ben.
2010. március 29.
A Bosszú Angyalai vol.3 #74-ben visszatért Sólyomszem és magára vonja Amazon figyelmét, hogy elvezesse a városból. Az erdőben találkoznak Bruce Bannerrel, aki megpróbál beszélni Amazonnal. Sajnos a meggyőzés nem jár sikerrel, ezért Sólyomszem kénytelen drasztikus lépéshez folyamodni.
A Vasember vol.1 #117-ben Tony Starkot megöli a Mester-kém, legalábbis először így tűnik. Vasember a 'gyilkos' nyomába ered, hogy lenyomozza a megbízót, végül összecsap Mester-kémmel, aki nem is olyan könnyű ellenfél.
2010. március 22.
Kritikus ponthoz érkezik a krízis az ötödiken. Küzdelem több fronton, Batman és Aquaman Diadal ellen, Marvel Kapitány és a Zöld Lámpás az ötödik dimenzióban a többiek pedig Keystone Cityben. A dzsinn legyőzéséhez a kulcs nem is olyan bonyolult és végül a Szellem is visszatér a JLA #31-ben.
A Hihetetlen Hulk #413-ban Samson doki szeretne beszélgetni a zöld behemóttal, Marlo és Betty beszélgetnek is. A Panteonba visszatér Kassziopeia és újra feltűnik Trauma is, aki Atalantát követeli magának. Persze a Hulk ezt nem hagyhatja annyiban, ezzel elkezdődik a trólyai háború!
2010. március 15.
Amazon elszabadult az idahoi kisvárosban és Amerika Kapitány, Vasember és a Skarlát Boszorkány együtt sem képesek megfékezni. Ám a végén nem várt segítség érkezik egy volt bosszúangyal formájában a Bosszú Angyalai vol.3 #73-ban.
Angyalt egy régi ismerős menti meg és segít neki megtámadni Szauron fellegvárát, ahol az X-MEN tagjait a mutáns energia gyorsító hatásának vetik alá. A páros sikerrel jár, kiszabadítják a hősöket és végül magával Szauronnal is szembeszállnak, a Marvel Fanfár #4-ben.
2010. március 10.
A JLA #30-ban Diadal akcióba lendül, hogy bizonyítsa vezetői szerepét. A JLA és a JSA tagjainak egy része Keystone City-ben a két dzsinn összecsapását figyeli, Zauriel és Őrszem az asztrális síkon próbálja kiszabadítani Szellemet, míg Marvel Kapitány és a Zöld Lámpás az ötödik dimenzióban próbál szembeszállni azzal, aki az egész mögött lehet és Batman és Aquaman csak a megfelelő pillnatra várnak, hogy akcióba lendüljenek.
A Hihetetlen Hulk #412-ben a zöld óriás a repülőtéren fogadja unokatestvérét, Amazont. Jól elbeszélgetnek és együtt töltik az időt Betty-vel, Rickkel és Marloval. Ám az idillt megzavarja a Bi Bestia, aki az Idegen kísérletének céltáblája. Ezzel a bunyós rész is megtörténik ebben a nem egészen normális történetben. És Odüsszeusz története végéhez ér, amikor megkapja nevét és felszerelését, mint a Panteon teljes értékű tagja.
2010. március 2.
Új négy részes történet kezdődik a Bosszú Angyalai vol.3 #72-ben, melyben a csapat Amazon nyomába ered. Egy kisvárosban találnak rá Jennifer Walters-ként, aki nem akar átváltozni Amazonná, attól tartva, hogy mindent elpusztít maga körül. A Skarlát Boszorkány próbálja rábeszélni, hogy tartson velük, ám a katasztrófa elkerülhetetlen.
Angyal vadföldi kalandja után volt csapata, az X-MEN segítségét kéri Szauron ellen. A helyzet a Vadföldön válságossá vált és ezt a mutánsok is kénytelenek megtapasztalni odaérkezésükkor. Végül maga Szauron támadja le őket és bizony győzedelmeskedik, a Marvel Fanfár #3-ban!
2010. február 22.
Visszatért az X-MEN, a Rejtélyes X-MEN #97-ben. A történet Xavier professzor álmával kezdődik, melyben egy távoli űrbéli civilizáció és egy űrhajós szerepel. Aztán Alex Summers-t és Lorna Dane-t látogatjuk meg és szemtanúi leszünk, amint Polaris rátámad Plazmára. Hogy miért? Megtudjuk, amikor feltűnik Vörös Erik, hogy összecsapjon az X-Mennel és maga mellé állítsa Plazmát.
Az előző történet kiegészítéseképp itt a Classic X-MEN #5, melynek főszereplője Kolosszus, aki megment egy lányt.
2010. február 15.
A Bosszú Angyalai vol.3 #71-ben, Janet Van Dyne és Hank Pym vakációjukat töltik Las Vegasban. Pym szeretné újjáéleszteni tönkrement házasságukat, ám akkor közbevág Forgószél akit Darázs iránti érzelmei hajtanak. Pym Darázs segítségére siet, de nem kell féltenie volt feleségét, tud ő vigyázni magára.
A Marvel Fanfár #2-ben folytatódik a vadföldi történet. Főszerephez jut Ka-Zar és Karl Lykos, megtudhatjuk mi történik az előző részben pórul járt Angyallal és Pókemberrel. A történet végére elég rosszra fordul a helyzet, de egy ember segítsége megmenti hőseinket, azonban elszabadít egy gonosz teremtményt, Szauront!
2010. február 8.
A JLA #29-ben fejtetőre áll a világ, a hősöknek a megvadult várossal kell szembeszállniuk, amit egy dzsinn szállt meg, aki az ötödik dimenzióból érkezett. Óramester tudja, hogy a legyőzéséhez a kulcs Marvel Kapitány lehet, akinek Supermannel is szembe kell szállnia a jó érdekében. És mialatt az univerzum bölcsei szemlélik az eseményeket, visszatér Diadal, hogy elfoglalja a Liga vezetői székét. És amikor azt gondolnánk, egy dzsinn is elég, elszabadul egy másik.
Hulk és a Panteon szembefordul Furyval és a SHIELD-del. Amíg a Panteon tagok az ügynökökkel harcolnak, a zöld behemót személyesen kerül konfliktusba Furyval. Az eset hirtelen ér véget Hulk fenyegetésével, amit végül maga Fury sem bán. Odüsszeusz története pedig tragikus fordulóponthoz érkezik a Hihetetlen Hulk #411-ben.
2010. február 1.
Mialatt Vasmadár és a Skarlát Boszorkány a vörös felhő megállításáért küzdenek, Vörös Koponya Vasembert és a Fekete Párducot fogadja. Vasember ügyesen kiiktatva csak Párduccal kell szembenéznie, hogy ádáz küzdelmet folytassanak. Sólyom, Amerika Kapitány és Vasember Vörös Koponya csapdájában, ám egyikük végül egy váratlan húzással segít legyőzni Koponyát. A Bosszú Angyalai vol.3 #70-ben ezzel befejeződik a Vörös Zóna történet.
Úgy kezdődik a történet a Marvel Fanfár #1-ben, hogy egy hölgy azzal keresi meg Angyalt, hogy segítsen neki megtalálni Karl Lykos-t, aki nem más, mint Szauron. Angyal nehezen, de beleegyezik, hogy segít és expedíciót indít a Vadföldre. Ezt megtudva, a Hírharsona főnöke, J. Jonah Jameson úgy dönt, hogy elküldi egy emberét tudósítani erre az expedícióra. Ez az ember pedig Peter Parker lesz. Az utazás nem végződik jól és hőseink új, veszélyes kalandokba keverednek a Vadföldön.
2010. január 25.
Egy négy részes történet kezdődik a JLA #28-ban. Úgy tűnik, a dzsinnek újra köztünk vannak, mégpedig az ötödik dimenzióból érkeztek és nem jó szándékúak. A Liga mellett a Szövetség tagjai is feltűnnek, hogy együtt szálljanak szembe a felmerülő bajokkal. Egy régi hős visszatér és Óramester baljóslatú jóslatot tesz.
Hulk a Panteon segítségével betör egy csúcsbiztonságú börtönbe, hogy kiszabadítsa egy régi szerelmét. De nem várt akadályba ütközik, amikor megjelenik Nick Fury a SHIELD élén. Közben Marlo is döntést hoz Rick ajánlatával kapcsolatban. És folytatódik Odüsszeusz története a Hihetetlen Hulk #410-ben.
2010. január 18.
A Bosszú Angyalai vol.3 #69-ben, Vasmadár elmegy a társaiért és ő is megtudja ki áll a katasztrófa mögött. Amerika Kapitány nem is várja meg, hogy ápolják, megkéri a Skarlát Boszorkányt, hogy próbáljon meg gátat szabni a felhő terjedésének és elindul Rusk után. Ezalatt Vasember és a Fekete Párduc kiszabadulnak fogságukból és ők is a Vörös Koponya után erednek.
A Captain Marvel vol.3 #19-ben belepillanthatunk Genis lehetséges jövőjébe, mialatt Thanos és Thor Ricken próbál segíteni, aki ugyanúgy egy időtorzulásba került, mint Genis. Találkoznak és össze is vesznek.
2010. január 11.
A JLA #27-ben továbbra is terítéken van a csapat jövőjének ügye. Mialatt Flash és a Zöld Lámpás az Atomot keresik fel és Supermanék a lehetséges tagokról beszélgetnek, elszabadul az Amazo nevű android. Óriási veszélyt jelent, mert birtokolja a JLA tagjainak erejét, és amikor megállításához újabb hősöket kérnek fel csapattagnak, ereje csak tovább növekszik. Megállításához végül az Atom adja az egyszerű, de megdöbbentő megoldást.
A zöld behemót az Őrültet követve Londonba érkezik, ahol megzavarja Dumagép és Ölőerő békés vakációját a Hihetetlen Hulk #409-ben. Nézeteltérésük rendezése után akarva, akaratlanul együtt fognak hozzá az Őrült megállításához. Ezalatt Rick meglepő kérdést tesz fel Marlonak. Továbbá, foyltatódik Odüsszeusz története.
2010. január 4.
Új év kezdődött, és itt az új része a Bosszú Angyalai sorozatnak, amelyben folytatódik a Vörös Zóna története. A negyedik részben, a Bosszú Angyalai vol.3 #68-ban a csapatnak a megvadult Amazonnal kell szembenéznie. Ezalatt Vasmadár szervezi az evakuálásokat és az elfogott Tony Stark és a Fekete Párduc szökésen töri a fejét. Végül Sólyom találkozik Henry Gyrich-el, azonban hírtelen feltűnik valaki, hogy megdöbbentse az olvasót!
A Vasember: A vaskorszak #2-ben Happy Hogan szemszögéből láthatjuk a történet folytatásat, amint Tony Stark egyre jobban megerősíti cégét, és mint Vasember egyre újabb kihívásokkal néz szembe. Ám ezt ellenlábasai nem nézik jó szemmel.
2009-es hírek
2008-as hírek
2007-es hírek