2011. december 26.
Boldog karácsonyt kíván a Chronopolis stáb az olvasóinak! Íme néhány képregény, az ünnepi hangulathoz!
Sólyomszem és társai Graviton foglyai lettek és kivégzésükre várnak. Ám Löket és Kőszén segíteni akarnak rajtuk, ezért felkeresik Gépembert, hogy ő is segítségükre legyen. Hogy milyen megoldást találnak Graviton ellen, és miként szabadítják ki társaikat, megtudható a Mennydörgők #29-ből!
Még mindig a Méreg Utcái az Amerika Kapitány vol.1 #376-ban, ahol Gyámántsikló összefog Fekete Özveggyel, hogy leállítsák a túladagolt Kapit, aki azonban ezt meglehetősen zokon veszi! Halálfej Fenegyerekkel szórakozik, de valójában nem ő a célpontja. Egy hatalmas cliffhangerben végre megpillantjuk a Jég-Műveletért felelős személyt! Csatacsillag eközben bizonyítja, hogy nem az izom teszi a hőst!
Ezüst Utazó a Fantasztikus Négyeshez csatlakozva a Szörnyszigetre utazik, hogy megkezdjék földalatti túrájukat. Előtte azonban még a különleges helyszínen is vár rájuk egy kis pofozkodás az élővilággal, és annak kiderítése, hogy vajon a sziget korábbi ura, vagy épp a mostani jelent rájuk nagyobb fenyegetést! Kiderül az Ezüst Utazó vol.3 #94-ből!
Támadnak a 60-as évek! Ezüst Utazó vol.1 #2-vel égi lovasunk is megkapja saját méretes sorozatát (folytatását!) Galactus bolygórabságra ítélt exhírnökének nemcsak a számára érthetetlen emberekkel kell szembenéznie, hogy meglelje itt békéjét, hanem a megszállásra készülő Badoonokkal is!
Még mindig a 60-as évek! Óriás méretű Fantasztikus Négyes 1. Éves különszámunkban szemtanúi lehetünk Atlantisz Inváziójának, Namor és az F4 eposzi csatájának, Pókember és az F4 első találkozásának, és egy halom dokumentációs oldalnak!
Beköszöntött a tél és Superman már mint Clark Kent, korábbi kudarcát próbálja feldolgozni. Ebben nagy segítségére van régi barátja, Lana Lang, akinek szemszögéből figyelhetjük az acélember végső lépését, a Föld legnagyobb hősévé válásanak útján, a Superman minden évszakra #4-ben.
Egy kis adalákként a Végtelen Világok Kríziséhez, íme a Wonder Woman vol.1 #329, amiben kiderül, hogy Anti-Monitor mesterkedése miképp hat az istenekre, és mi lesz az istenek és amazonok sorsa ebben a végső csatában! Duplaméretú sorozatzáró szám!
2011. december 19.
Boldog előkarácsonyi ünnepeket! Néhány "ajándék" a Chronopolis stáb nevében a türelmetlen olvasóinknak, hogy lekössétek magatokat és addig se a szekrények mélyén kutassatok, hogy mit kaptok vajon ajándékba...
Ezúttal Apokalipszis viszi magával Hulkot egy utaázasra, ezúttal Egyiptomba. Ugyanis Apokalipszis át akarja alakítani a jáde óriást Háború nevű lovasává. Közben Szivcsember veszi rá Rick Jones-t, hogy tartson vele megfékezni régi barátját. Hogy sikerül-e nekik, kiderül a Hihetetlen Hulk #456-ból.
Újra itt van a Viharisten, de szerepe ezúzzal sem jelentős. Olyan baljós események kezdődnek, amelyek egyaránt meghatározzák Midgard végzetét, és Asgard jövőjét! Amelyben egy szál sültkrumplinak is jelentőssége lehet! Ha kíváncsiak vagytok erre a szövevényes mesterkedésre olvassátok el a Thor vol.1 #345-öt
A Bosszú Angyalai Kötetlenül #5-ben Genis továbbra sem találja helyét, és az sem segít, hogy nagybátyja a Titán legnagyobb szívtiprója. És az sem, hogy apja egyik régi esküdt ellensége célbaveszi, és ráuszítja apja nevének örökösét. Az meg csak hal a tortán, amikor mindezért a Bosszú Angyalaival is szembe kerül.
Vajon milyen mély a szakadék feneke, vajon milyen mélyre kell még ásniuk az Új Harcosoknak az igazságért? Minden kiderül az Új Harcosok vol.1 #20-ból, melyben mégtöbb akciót, mégtöbb drámát, és a 90-es évek egyik legmegdöbbentőbb Marvel eseményét találjátok! Ezt ki ne hagyjátok!
A Titkos Invázió nálunk kezdődik a Skrull Írtó Brigád #1-ben! A Földet ellepték az alávaló Skrullok, nem tudni ki az ember és ki a földönkívüli. Szerencsére van egy csapat fura figura, akik átlátnak rajtuk és a kezükbe veszik az ügyet! Ismerkedjetek meg a Skrull Írtó Brigáddal és garantálom, hogy nem fogjátok elfelejteni őket!
Támadnak a 60-as évek! Ezúttal Hangyával, aki ebben a humoros kis klasszikus történetben találkozik első ízben visszatérő ellenségével a "zseniális" Tojásfejjel! A részleteket megtalálod a Megdöbbentő Történetek #38-ban!
2011. december 12.
A Mennydörgők a melléjük szegődő Arkangyal segítségével szembeszállnak Gravitonnal a Mennydörgők #28-ban. Csakhogy a csapat nem teljes, mert Löketet és Kőszenet otthon hagyják, mivel nekik aznap iskola van. Lehet, hogy ez jól is a csapatnak?
Amerika Kapitány vol.1 #375!!! A Kapi nevű úthenger tovább robog... a jónépet inzultálja, a Vezért molesztálja, Fenegyereket meg jól eltángálja :-) Vajon mi lehet a baja? Ki tudja?! Célpont nem, de nem is érdekli, mert továbbra is nyomozósdit játszik és már elég közel jár az ügye megoldásához.
Csatacsillag nyakig benne van, egy régi ismerős akarja visszanyerni általa a régi formáját, csakhogy ebben neki nem lesz köszönet.
Utazó visszatér a Földre... kronológiai sorrendben azonban a Hulk 418-ban már itt volt... és még mindig itt van. Úgy dönt, hogy meglátogatja a Fantasztikus Négyest is, akik mostanában elég rossz bőrben vannak... hogy miképp alakul ebből egy kiadós hősbunyó, és hogyan pofátlankodik bele ebbe a magazinba a Pókember, kiderül az Ezüst Utazó vol.3 #93-ból.
2011. december 5.
Rozsomák elviszi Hulkot az X-Men birtokra, hátha segíthetnek neki. Ám a smaragdszínű behemót hálátlanul az X-ekre támad. Megállításához segítségül hívják Forge-ot. Ezalatt Betty megdöbbentő információt kap halott apjáról, és mind őt és férjét nagy meglepetés éri. Szóval érdemes elolvasni a Hihetetlen Hulk #455-öt, mert új fejlemények veszik kezdetüket.
Vajon elbírnak az Új Harcosok Gideonnal? Vajon választ kapnak kérdéseikre? És vajon ezeket a kérdéseket el tudják majd fogadni? Kiderül az Új Harcosok vol.1 #19-ből!
A Végtelen Világok Krízise #9-ben sokan úgy csinálnak, mintha az egyébként 12 részes sorozat véget ért volna. Pedig a sorok között még mindég ott sunnyog Anti-Monitor, bendőjében az előző részben elemésztett antianyag univerzummal, és az eredetileg ellene összeszövetkezett gonosztevők is úgy döntenek, hogy kihasználva a káosz utáni zűrzavart, megteszik, amiről mindig is álmodtak... tehát megkezdődik, amit úgy emlegetnek, a Gonosztevők Háborúja!!!
2011. november 28.
A csapat ismerkedik új főhadiszállásával és Sólyomszem szerint valami hiányzik. El is mennek, hogy megszerezzék, de összeakadnak Arkangyallal. Később megtudják, hogy valami döbbenetes dolog történt San Franciscóban, amiért lehet, hogy ők is felelősek! Mindez a Mennydörgők #27-ben.
Bonyolódik a Méreg Utcái eposzunk... az Amerika Kapitány vol.1 #374-ben Kapi összecsap Célponttal, majd mintha kicserélték volna, a barátaival is... a Vezér dühöng, kezdi kapizsgálni, hogy valaki durván nyomul a drogpiacán, és egy kis Bandaháborútól sem riad vissza... Célpont továbbra is nyomozó státuszban van (de stílusosan alkalmazkodik hozzá)... Gyémántsikló meghal !?! Csatacsillag saját története pedig jónéhány Erő-növelésen átesett rosszarcúval válik komplikáltabbá...
Az Ezüst Utazó 7. évkönyvben Morg (az ekkortájt lezajlott Kozmikus Hatalmak mini eseményeit követően) visszatérne mesteréhez és igen zokon veszi, hogy Tűz Uráék már kisajátították állását... a második történetben pedig Genis őrlődik továbbra is kezdő szuperhősként a hogyan tovább miatt, majd úgy dönt ismét a Calculexen próbál szerencsét...
2011. november 21.

Miután a jáde óriás összeesett az előző szám végén, a tudatalattijában olyan emlékek kerülnek felszínre Bruce Banner apjával való kapcsolatáról, amik bizonyára még az olvasót is megdöbbentik, a Hihetetlen Hulk -1-ben!

Az Új Harcosok vol.1 #18-ban Dwayne-nek aggasztó dolgok jutnak a tudomására a Taylor Alapítványról, olyan dolgok, amik miatt kártyavárként dőlhet össze eddigi élete, ami hazugságokra épült... és a felelős nem más, mint Chord?!? A végzetes döntések vajon a bukás felé indítják el az Új Harcosokat, vagy egy magasabb szintre emelik a szuperhősök világában?
Ez a szám Korlátozott Elérésű Képregény, kizárólag a rendszeres fórumozóink olvashatják /a letöltőkód (2!!) segítségével/. Ha ez nincs a birtokodban, de kíváncsi vagy rá, nem kell mást tenned, csak használni fórumunkat, és véleményezni munkánkat. További információkat a dolog lebonyolításáról megtalálsz a Chronopolis Jelszó utolsó üzenetében!
Folytatódik a Krízis, ezúttal egyik tie-injével! A Zöld Lámpás vol.2 #195-ben Hal Jordan elpotyautazik az Oa-ra, hogy visszakapja gyűrűjét, de az Őrzőknek megvan most a maguk baja, nemcsak a Krízis képében, hanem saját nézetkülönségük is. Miközben Guy Gardner is Zöld Lámpás lesz, megtudunk egysmást a történetéről, és nagyjából képbe kerülünk, hogy ki, mikor és miért lett a Föld Zöld Lámpása...
2011. november 14.
Miután a Sólyomszem vezette Mennydörgők legyőzték a Mesterbűnözőket, a zsákmányolt bázisukat tanulmányozzák. Ezalatt egy volt társuk nem érzi magát ennyire otthon a börtönben. Ő Mach-1, és ez az ő története, a Mennydörgők #26-ban.
Folytatódik a Méreg Utcái az Amerika Kapitány vol.1 #373-ban. Kapi túléli a robbanást, és folytatja magánháborúját... Célpont visszamenne a Vezérhez dolgozni, az viszont nem örül kimondottan, hogy újra látja régi végrehajtóját... és egy kis ráadásnak, Gyémántsikló és a Fekete Özvegy is rendez egy kis csajbunyót... Második történetünkben, folytatódik Csatacsillag története... USA Ügynök tényleg a régi cimborája? Vagy nagyon benézte?
Az Ezüst Utazó vol.3 #92-ben a címszereplő fejét vérszomjas asszonyok akarják lecsavarni! Befejeződik a virtuális kalandozás, aminek utolsó pályáján a Hadúrral (vagy Hadnővel?) kell szembenéznie, és meg kell határoznia Zenn-La további jövőjét... a valóságban pedig a korábban kikosarazott Avatárral kell valamit kezdenie...
2011. november 7.
A Hihetetlen Hulk #454-ben a zöld melák az Antarktiszra vonul vissza üldöző elől, akik ott is rátalálnak. Végül eljut a Vadföldre és összeakad Rozsomákkal és Ka-Zarral.
Az Új Harcosok vol.1 #17-ben némi erősítés érkezik a Fantasztikus Négyes személyében, majd egy újabb sztárvendég a ma megrendezett "kicsi a rakás" Terraxon, aki végül elkerül oda, ahol régen egy másik történet kapcsán megtaláltuk...
A Marvel Kettő az Egyben #4-ben folytatódik a Badoon Megszállás a második felvonással! Kiderül belőle, hogy egy ártatlannak tűnő vasárnapi állatkert-látogatás, hogy vezet odáig, hogy a Szabdság Védelmezője, egy SHIELD ügynöknő és egy kékszemű szörnyeteg végül a jövőben köt ki, ahol aztán komoly felfordulást okoznak a Badoonok uralta Földön! Jajj lesz minden hüllőnek, mert "most jön a bunyó!"
2011. október 31.
A Mesterbűnözők bázisára belopakodva a csapat megdöbbenve veszi észre, hogy 25 ellenféllel kell szembenéznie. Hogy megtudd, miként hajtják ezt végre, el kell olvasnod a Mennydörgők #25-öt!
Az Amerika Kapitány vol.1 #372-ben elkezdődik új történetciklusunk A Méreg Utcái címmel,amelyben a jó Kapitány szembesül a nemzet legnagyobb problémájával, és úgy dönt tesz valamit ellene...a 2. történetünkben Csatacsillag látogatja meg régi cimboráját, de USA Ügynök nem úgy fogadja, ahogy remélte...
Ez a szám Korlátozott Elérésű Képregény, kizárólag a rendszeres fórumozóink olvashatják /a letöltőkód (1) segítségével/. Ha ez nincs a birtokodban, de kíváncsi vagy rá, nem kell mást tenned, csak használni fórumunkat, és véleményezni munkánkat. További információkat a dolog lebonyolításáról megtalálsz a Chronopolis Jelszó utolsó üzenetében!
Míg Utazó egy virtuális valóság kalanddal szórakoztatja magát, addig a valóságban Avatar a vérére szomjazik...hogy mi sül ki ebből kiderül az Ezüst Utazó vol.3 #91-ből!
2011. október 24.
Újra itt vannak a mutánsok, a Rejtélyes X-Men #98-ben! Az X-ek éppen karácsonyt ünneplik, amikor a robot Őrök visszatérnek! Több csapttagot magukkal ragadnak és a többiek elindulnak, hogy kiszabadítsák őket. De, ahogy lenni szokott, a dolgok nem éppen a tervek szerint alakulnak.
A Classic X-Men #6 az előbbi Rejtélyes X-Men #98 közvetlen folytatása, benne Jean és Scott vacsorázni mennek. Csakhogy egyikük sem sejti, hogy ez a Főnix előestéje.
Támadnak a 60-as évek! Az Utazás az Ismeretlenbe #90-ben Thornak újabb idegen inváziós flottával kell szembenéznie, miután még mindég nem szerelték le a Hold sötét oldaláról a Fairlight Művek hirdetését: "A Föld szeretettel várja a kedves földönkívüli hódítókat!" Thort azonban nem olyan fából faragták, hogy megijedjen némi harctól... még akkor sem, mikor szembe kell néznie a veszélyesen furcsa Karbon-másoló Emberrel!
Miközben úgy tűnik, hogy valamiféle törékeny nyugalom honol a korábban végtelen, mára 5 db Földön, a hősök egy csapata azon ügyködik, hogy megszereljék Vörös Tornádót. Közben Anti-Monitor a hadjáratában átvált a B tervre, de balszerencséjére nem számol azzal, hogy a rabságban tartott szuperhősök általában rendre kiszabadulnak, és ilyenkor hajlamossak borsot törni a gonosztevők orra alá... hogy mi történik végül? Kiderül a Végtelen Világok Krízise #8-ból!
2011. október 17.
A Hihetetlen Hulk #453-ban a zöld óriás egy másik zöld óriással akaszkodik össze, aki ő maga egy másik realitásból. Ez az alteregó olyan dolgokat tud, amik segíthetnek Hulknak megoldani problémáit. De vajon hagyja, hogy segítsen neki?
Az Amerika Kapitány vol.1 #371-ből kiderül, hogy Kapi nem ért a nőkhöz, viszont Gyémántsikló komolyan szeretne tőle valamit... Végülis kiegyeznek egy randiban, de mi jó sülhet ki a túlbuzgó hősiességéről híres Bosszúangyal, és az egykori bűnöző találkozójából New Yorkban, hol bárhová lépsz 2 szupergonosztevő terem?
Ezüst Utazó Genis-nek próbálna életvezetési tanácsokat adni, akinek azonban komolyan a fejébe szállt újkeletű hatalma, és nem veszi ezt jó néven. Kekeckedni kezd Utazóval, aki úgy gyönt ideje egy kis hősbunyónak, és néhány "atyai" pofon kiosztásának... Mindez az Ezüst Utazó vo.3 #90-ben.
Nemsokára érkezik a Korlátozott Elérésű Képregény, úgyhogy továbbra is várunk mindenkit a fórumon...
2011. október 10.
A Mennydörgők #24-ben a csapat még nem szokta meg, hogy Kőszén csatlakozott. Ez nézeteltéréshez vezet, de a volt bűnözőknek együtt kell működniük, hogy megakadályozzák a Mesterbűnözők rombolását. És közben D Polgár is feltűnik.
Támadnak a 60-as évek! Az Utazás az Ismeretlenbe #89-ben Thornak egy gengszterfőnökkel gyűlik meg a baja. Vagy hogy egészen pontossak legyünk, a gengszterfőnöknek gyűlik meg a baja Thorral!
Ime egy visszatérő sorozat: Thor vol.1 #344, de a főszereplő ezúttal nem a Viharisten... soha nem látott vihar közeleg Asgard felé, lassan mindenki öntudatlanul elfoglalja a helyét a sakktáblán. Baldúrt, aki -- halála és feltámadása óta -- árnyéka korábbi önmagának, veszélyes küldetéssel bízzák meg. De vajon sikerrel teljesítheti-e azt újkeletű fogadalmával, hogy nem emeli többé kardját... vagy életével vagy lelkével kell fizetnie ezért?
2011. október 3.
A Hihetetlen Hulk #452-ben a zöld behemót elfoglalt magának egy szigetet és pihenéssel tölti idejét, na meg, hogy ráerőltesse törvényeit az ott lakókra. Ám amikor hurrikán közeledik a szigethez, döntenie kell, segít vagy közömbös marad.
Az Új Harcosok vol.1 #16-ban Terrax a frissiben elfoglalt testében elindulna szokásos teendőire: 1. Bosszút állni az F4-en, 2. Elfoglalni a világot. Ám az Új Harcosok közbeszólnak. Mivel már másodszorra keresztezik útját, Galactus ex hírnöke úgy dönt, hogy elkezdi komolyan venni a fiatal hősöket és felírja teendői listájára 0. Elpusztítani az Új Harcosokat... akik ennek nagyon nem fognak örülni!
Itt a Végtelen Világok Krízise #7! Ebben a duplaméretű epizódban kiderül, hogy milyen tettek vezettek el a mostani kataklizmához, a küszöbön álló világvégéhez. Lyla mindent elmond Anti-Monitor eredetéről, és megvilágosodik, hogy az miért folytat hadjáratot a pozitív anyag univerzumai ellen. A hősök egy válogatott csapata ezután elindul megostromolni az ellenség erődjét...
2011. szeptember 26.
A Mennydörgők #23-ban végül Mach-1 feladja magát a hatóságoknak. A csapat újra találkozik Kőszénnel, aki csatlakozna hozzájuk, ekkor megtámadják őket az Esküdtek, USA Ügynök vezetésével. Az összecsapás rossz fényt vet a csapatra, ezért Sólyomszem megdöbbentő ígéretet tesz a nyilvánosságnak.
Az Ezüst Utazó vol.3 #89-cel folytatódik kozmikus sorozatunk! A korábbi megpróbáltatásaitól kissé megfáradt Utazó úgy dönt felkeresi Örökséget, a Calculexen. A kétes hírű bolygón párfogoltja helyett azonban egy skrull fejvadászba botlik, aki mindenen átgázolva igyekszik felhajtani prédáját...

Fairlight ismertetője: A Galaxis Őrzői: Badoon Megszállással nagyon régi tervem vált valóra. Még 2005 táján fordult meg a fejemben, hogy meg kellene csinálni első történetciklusukat Badoon Megszállás gyűjtőnévvel. /ezen elnevezést én találtam ki, ilyen formában ne keressétek/ Egy rengeteg vendégszereplőt felvonultató izgalmas klasszikus űreposzt, egy méltatlanul hanyagolt csapatról, akik a Bosszú Angyalai egyik legfontosabb szövetségesei voltak egyik legendás történetükben. Azóta sok idő eltelt, ezzel a névvel új csapat született, és az eredetiek is kaptak TPB-t Amerikában (bár az ő szerkesztésükből kimaradt az a fontos 2. történet, amit ti olvashattok). Mivel Peter P-nek köszönhetően elhárultak eddigi beíró gondjaim elérkezett az ideje, hogy ti is megismerjétek az eredeti Galaxis Őrzőit!

Rendszeres fórumozóink már megkapták a linket ,amivel majd a privát képregényünkhöz férhetnek hozzá... amennyiben te is szeretnéd olvasni ezeket a korlátozott hozzáférésű füzeteket, úgy várunk a fórumunkon!
2011. szeptember 19.
A Superman minden évszakra #3-ban ezúttal Lex Luthor szemszőgéből figyelhetjük, ahogy a köpenyes hős olyan helyzetbe kerül, amiben kénytelen ráébredni, hogy ő sem képes mindent megoldani és mindekit megmenteni. És ennek Luthor kifejezetten örül.
Az Amerika Kapitány vol.1 #370-ben már nem is csodálkozunk azon, hogy Vörös Koponya még mindig nincs meg... a helyzet azonban változik, mikor Halálfejnek eszébe jut valami a Vérkő Hajsza eseményeiről...
Ezúton szeretnénk értesíteni kedves olvasóinkat, hogy Fairlight bizonyos sorozatok/bizonyos részeivel csak hűséges fórumozóinknak kíván kedveskedni. Ezek a korábbi jelszavas rendszertől eltérően a borítójukon kívül soha nem lesznek nyilvánosan elérhetőek, csak azok fogják megkapni akik időközben látogatják a fórumunkat és megtisztelnek véleményükkel!Amennyiben nem szeretnél lemaradni semmiről, csatlakozz ehhez a körhöz! A részletekért keresd fel a fórumunkat!
2011. szeptember 12.
A smaragdzöld góliát csak nyugalomra vágyik, amikor visszatér létrejötte színhelyére, de ott már várnak rá. Bedühödve visszavág és viszonzásul ezúttal foglyul ejti egy sziget lakosságát a Hihetetlen Hulk #451-ben.
Az Amerika Kapitány vol.1 #369-ben Halálfej és a Csontbrigád, a Kígyó Társadalom fülese nyomán ellátogat a Pokoltűz Klubhoz, hogy végre előkerítsék Magnetót, és által a Vörös Koponyát...ám rendhagyó érkezésüknek ott nemigen örülnek, és a kényes-helyzetet a nemsokkal később csatlakozó Gyémántsikló és Amerika Kapitány is csak tovább bonyolítja...
Az atombunkerben elzárt égre-földre keresett Vörös Koponyánk eközben kezd megtébolyodni, de kényszerű rabságában végül olyan megvilágosító felfedezést tesz, ami segítségére lehet neki a túlélésben!
2011. szeptember 5.
A Mennydörgők #0-ban amikor Sólyomszem elrendezi Mach-1 feladásának körülményeit, a csapat egy szállodában kapcsolódik ki. Egészen addig, amíg meg nem jelenik a Hidra, hogy levadássza hőseinket. A történet közben pedig összefoglalva megismerhetjük a csapat történetét.
A Géntechnél rá kell jönniük, hogy a Psionex-ből soha sem lesz az a szuperhős-csapat, akiket szerettek volna, viszont a Psionex mentálisan sérült tagjai nagyon nem fogadják jól ezt a negatív kritikát... megfékezésükre az Új Harcosok érkeznek, akik azonban hamar rájönnek, hogy a Géntech háza táján nem ők lesznek a legnagyobb gondjuk, miután egy másik kísérlet is kisiklik, és egy olyan ismerős tér vissza ezáltal, akit nemigen akartak már viszontlátni... hogy ki ez a személy? Megtudhatjátok az Új Harcosok vol.1 #15-ből!
2011. augusztus 29.
A Hihetetlen Hulk #448-ban a címszereplőt új társa Janis arra venné rá, hogy vágjon vissza, amikor megtámadják. Ezt követően támadásba lendül a Panteon és az események megdöbbentő fordulatot vesznek.
Genis és Űrróka 2099-be került. Hogy kiderítsék, mi történt velük megpróbálnak kapcsolatba lépni annak a világnak Pókemberével. Minden bizonnyal Thanatos áll az események mögött, de mit akar? Talán a Captain Marvel vol.3 #28-ból kiderül.
Vörös Koponya eltűnt! Hűséges beosztottjai, Halálfej és Gépkovács ravasz tervet eszelnek ki, hogy előcsalják elrablóját a mágnesesség urát, Magnetót! De mivel ez még mindig egy Amerika Kapitány füzet, a Csillag-sávos bosszúangyal a képletes csavar módjára esik a mozgásba hozott események fogaskerekei közé... A 2. történetben pedig alaposabban megismerkedhetünk Gépkováccsal! Mindez az Amerika Kapitány vol.1 #368-ban.
2011. augusztus 22.
A nyári szünet után újra itt vannak a bűnözőkből lett hősök. A Mennydörgők #22-ben Herkules robban be a történetbe, hogy elégtételt vegyen Atlaszon múltbéli sérelméért. Ám egy igazi csapat kiáll a tagjai mellett. És végül Mach-1 is meghozza döntését.
Az Új Harcosok vol.1 #14-ben új hőssel ismerkedhetünk meg Sötéthéja személyében, és feltűnik a Tengeri Sün, aki csúnyán elbánik Namoritával. Csakhogy Namorita nem olyan, aki ezt annyiban hagyja.
2011. július 25.
És a burok feltörik a Hihetetlen Hulk #447-ben. A zöld góliát kiszabadul és a hadsereg egyből rátámad, de észrevehető, hogy ez a Hulk valahogy más.
Az Amerika Kapitány vol.1 #367-ben Torpedót megszabadítják az Irányító befolyásától, akinek Kap nyomába veti magát. Ezalatt Magneto súlyos nézeteltérésbe keveredik a Vörös Koponyával.
2011. július 18.
A Mennydörgők #21-ben Csalogány kapja a főszerepet, aki hirtelen lelki válságba kerül Sólyomszem feltűnése miatt. Mialatt társai próbálnak segíteni neki, megismerjük a múltját.
Az Amerika Kapitány vol.1 #366-ban a Kapitány rájön, hogy az Irányító áll Torpedó ellenségessége mögött. A nyomára is akad és összecsap vele.
2011. július 11.
A Végítélet események után járunk, a hősök látszólag odavesztek, csak a Hulk maradt. A belőle áradó sugárzás mártéke még őt magát is megviseli. A hadsereg megpróbálja elszállítani, de a dolgok nem pont úgy alakulnak, ahogy eltervezték. Mindez a Hihetetlen Hulk #446-ban.
Újra itt van Amerika Kapitány, aki nem is tudja, hogy a színfalak mögött hatalmas gonosztevők szövetkeznek egy rejtélyes alak vezetésével. Ennek ő akkor lesz szenvedő fele, amikor az Irányító jóvoltából rátámad régi barátja a Torpedó. Ez pedig az Amerika Kapitány vol.1 #365-ben.
2011. július 4.
A Mennydörgők #20-ban a régi Mesterbűnözők elhatározzák, hogy nem hagyják magukat zsarolni. Egy elszólás miatt képesek megtalálni az új Mesterbűnözőket és megtámadják őket. Az összecsapás nem sikerül jól, de egy váratlan szereplő segít nekik.
2011. június 27.
Visszatért. Amikor janis megérkezik az égből egy Konc nevű fejvadász elől menekülve, a zöld behemót ismét feltűnik, a Hihetetlen Hulk #443-ban.
Rick élvezi visszakapott életét, amikor megjelenik Űrróka és egy nagy kalandba rántja magával, a Captain Marvel vol.3 #27-ben.
2011. június 20.
Fiatalok látogatják meg a Mennydörgőket, hogy segítséget kérjenek azok ellen, akik megtámadták városukat. A csapat vonakodva, de elmegy a városba, ahol összecsap a támadókkal, köztük egy új szereplővel, Kőszénnel. Mindez a Mennydörgők #19-ben.
2011. június 14.
Metropolisban is nyár van, Supermant már jól ismerik, ám nem mindenki tekint rá hősként. És ez a hős magányos a nagyvárosban, ezért hazalátogat Smallville-be. A történetet Lois Lane narrációjával olvashatjuk a Superman minden évszakra #2-ben.
2011. június 6.
A Hihetetlen Hulk #442-ben fény derül Samson doki elrablóinak kilétére. Ám Amazon hiába siet segíteni a dokinak, az ellenfel túl hatalmas még kettőjüknek is! Továbbá beteljesedik Omnibusz végzete és Talbot őrnagy sorsa.
2011. május 30.
Zemo báró miután meglógott D polgár elől, újra feltűnt az amazóniai őserdőben, hogy a világ meghódításán ügyködjön. Ám D polgár is utánament, hogy útját állja. És erről Amerika Kapitány is tudomást szerzett, így most egy helyen Zemo, előző alteregója D polgár és régi ellensége Amerika Kapitány. Mindez az Amerika Kapitány / D Polgár Évkönyv 1998-ben.
2011. május 23.
A Captain Marvel vol.3 #26 egy szövegek nélkül történetet. Megindító karácsonyi történet, melyben Rick nagyon nehéz helyzetbe kerül, de azzal, hogy máson segít, magán is segít.
2011. május 16.
A Hihetetlen Hulk #441-ben nem szerepel a címszereplő, mindenki úgy tudja meghalt a robbanásban, az előző számban. Tényleg így van? Egyelőre nem tudni, Betty könyvet ír életükről, Samson doki is nyomoz és valami furcsa történik vele. Amazon is akcióba lép.
2011. május 9.
A Mennydörgők egy erdei kunyhóban próbálják összeszedni magukat, amikor rájuk tör Ciklon. Sikerül legyőzniük őt, de kiváncsivá válnak, vajon ki küldhette és miért. Ha te is szeretnéd megtudni, olvasd el a Mennydörgők #18-at.
2011. május 2.
Befejeződik a Jövő szellemei történet a Hihetetlen Hulk #440-ben. Északon összecsap Thor és Hulk, de Talbot őrnagy nem elégszik meg ennyivel. Neki csak egy fontos, hogy a zöld behemót elpusztuljon, ezért bármit képes bevetni.
2011. április 19.
Nem hozott semmi különöset a Húsvéti nyuszi, csak a Mennydörgők #17-et. A csapat továbbra is a robot Hulkkal harcol és rájönnek, hogy valami nincs rendben azzal a géppel. Sajnos már későn és elszabadul Graviton. Ha kíváncsi vagy a továbbiakra, olvasd el.
2011. április 18.
Hulk túlélte a gránát felrobbanását, de a repeszekkel a testében nem változhat vissza emberré. Talán Omnibusz segíthet neki, ezért elindul megkeresni őt a Hihetetlen Hulk #439-ben.
2011. április 11.
A Mennydörgők összecsapnak a Villámhárítókkal, de ez a csapat nem ellenfél nekik. Ezután megjelenik a Hulk, így a csapat elérkezettnek érzi az alkalmat, hogy javítson megítélésén. És a háttérben Zemo szervezkedik a Mennydörgők #16-ban.
Újra itt az Amerikai Igazságliga, folytatódik a Harmadik világháború története a JLA #38-ban! Az őrtoronyban folyik a harc, Batman Prométheusz ellen, Superman a tábornok ellen miközben a többiek New Yorkban próbálnak úrrá lenni a helyzeten. Ezalatt a Luthort uraló lény élesíti a Mageddon-töltetet.
2011. április 4.
A Hihetetlen Hulk #438-ban folytatódik a Jövő szellemei történet. A Fejbolt tagjai megmentették Bannert, aki elég rossz bőrben van egy mellette robbant gránát miatt. Ezalatt a Szövetség újabb robbantásokat követ el és Omnibusszal sincs minden rendben.
2011. március 28.
A Mennydörgők visszatértek a Földre és megpróbálnak elrejtőzni, de úgy tűnik, a csapat már teljesen egységes. És a végén még az is kiderül, hogy valakik vadásznak rájuk. Mindez a Mennydörgők #15-ben.
És elérkezett a kolosszális összecsapás a Szfinx-szel! Az Új Harcosok szövetségeseikkel együtt támadnak, de vajon elég lesz mindez? Az Új Harcosok vol.1 #13-ból kiderül!
2011. március 21.
Folytatódik a Jövő szellemei történet a Hihetetlen Hulk #437-ben. Betty, Largo rendőrfőnök jóvoltából, nagyon különös figurákkal ismerkedik meg, akik ki akarják szabadítani Hulkot.
Visszatér Genis és Rick is, hogy tovább figyelhessük, vajon sikerül-e visszaváltoztatni Ricket eredeti, fiatal formájába, a Captain Marvel vol.3 #25-ben
2011. március 14.
Superman első szereplése oldalunkon önálló sorozatban. A történet Superman fiatalkorában indul, amikor felfedezi képességeit és el kell döntenie mire fogja használni azokat, a Superman minden évszakra #1-ben.
2011. március 7.
A zöld behemót kalandjai a Jövő szellemei melléktörténetében, a Metszéspontban folytatódnak. Talbot őrnagy felkéri a Porondmestert, hogy segítsen neki rájönni a Hulk átváltozásának és dühének kiváltó okaira. Csakhogy nem várt események szabadulnak el.
2011. február 28.
A Mennydörgők #14-ben, a volt Mesterbűnözők megpróbálnak megmenekülni halálos ítéletük elől. Holdkő ármánykodása sikerrel jár, de annak ára van!
Az Új Harcosok vol.1 #12-ben, a hamis világ hősei betörnek az ottani Szfinx szigetére, ahol az ottani Bosszú Angyalaival kerülnek szembe. Közben újabb részleteket ismerhetünk meg annak a világnak a történetéről. Végül a csata kiteljesedik, amikor további hősök érkeznek a Szinx ellen, aki sokkal hatalamsabb, mint gondolták volna!
2011. február 21.
Elkezdődik a Jövő szellemei címűtörténet, melyben a sereg végül rátalált Hulkra és mivel épp nincs otthon Bettyvel próbálják előcsalogatni. Hogy sikerül-e nekik, megtudható a Hihetetlen Hulk #436-ból.
Az Örök tegnap című történet is kezdetét veszi az Új Harcosok vol.1 #11-ben, ahol a csapaton kívül egy alternatív világ és a Szfinx a főszereplő.
2011. február 14.
A volt Mesterbűnözők eltűntek az előző rész végén, egy különös világra kerültek, melyet Atlasz már ismer, ez Kozmosz! Hogy mihez kezdenek hőseink az ismeretlen világban, megtudható a Mennydörgők #13-ból!
2011. február 7.
Erre a hétre is csak egy kiadvány maradt, de a hosszúsága több történetet foglal magába. A kerettörténet egy bíróságon játszódik, ahol Hulkot próbálják elítéltetni múltbéli tetteiért. A tanúk visszaemlékezései jelennek meg kisebb történetekként. Mindez, a Megvadult Hulkban.
2011. január 31.
A Bosszú Angyalai '99 Évkönyv annak idején kimaradt a honosításaink közül. Most pótolva a hiányt, megismehetjük Jarvis érzéseit a Végítélet esemény után, amikor azt lehetett hinni, hogy a Bosszú Angyalai végleg odavesztek.
2011. január 24.
Az évfordulós Mennydörgők #12-ben Zemo ellen fellázad csapata, de most a Bosszú Angyalait és a Fantasztikus Négyest irányítja, akiknek megparancsolja, hogy végezzenek volt csatlósaival. A volt Mesterbűnözők most igazi válaszúthoz érkeztek, az ő feladatuk lett a világ megmentése Zemo befolyásától!
Véget ér az elveszett istenek története az Utazás az ismeretlenbe #513-ban, ahol Odin összecsap Seth-tel. A küzdelembe, amelynek ereje sok más hős számára is érzékelhető, és amelynek végkimenetele az egész univerzumra hatással lehet, a többi isten is bekapcsolódik.
2011. január 17.
Genis a Legfelsőbb intelligenciához fordult, hogy segítsen Ricknek. Nem meglepő módon, az Intelligencia mindenről tud és mivel érdekeivel összeegyeztethető, segít is. Csakhogy Genis nem várt akadályba ütközik a Captain Marvel vol.3 #24-ben.
Az Utazás az ismeretlenbe #512-ben az elveszett istenek megpróbálják magához téríteni Odint, és ellentámadásba lendülnek. Aztán megtörténik az, amire törekedtek és Seth szembekerül Odinnal!
2011. január 10.
A páncélos bosszúangyal kalandjai folytatódnak a Vasember vol.1 #120-ban. Miután Tony Stark megtudta, hogy elbánt vele Nick Fury, repülőre ül, ahol először egy repülő tankot lát meg! A különös események egy szigetre vezetik, ahol összecsap a Torpedóval.
Az Utazás az ismeretlenbe #511-ben a visszatért Loki akcióba lendül, miközben az elveszett istenek kiszabadulnak Vizarri segítségével. Összecsap Lorelei és Amora, és Loki is rátámad Sethre.
2011. január 3.

Először is Boldog Új Évet mindenkinek! Kezdjük az új évet egy szórakoztató történettel, melyben a Hulk és Rinó csap össze a baseballpályán. Ez a Hihetetlen Hulk #435.

Idén tovább folytatódik az elveszett istenek története az Utazás az ismeretlenbe #510-ben, amelyben Vörös Norvell ítélkezik volt társai felett. A fogságba esett istenek számára oda a remény, amikor egyikük látszólag meghal, de megtörténik a hősies fordulat!
2010-es hÝrek
2009-es hÝrek
2008-as hÝrek
2007-es hÝrek