2012. december 24.

A Hihetetlen Hulk #473-ban a zöld óriás és xantaresi társa sikeresen behatolnak a Szemlélők bolygójára és találkoznak is egy szemlélővel, aki talán segíthet nekik. Ezalatt Ross tábornokot sokkolja a Förtelem kijelentése!

Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

2012. december 17.
A Mennydörgők #49-ben végre megtudhatjuk, ki is valójában Korbács és fény derül rengeteg kérdésre. De mindez csak előjáték a végkifejlethez!
2012. december 3.
Bruce Bannert egy régi ellenfele megkéri, hogy segítsen neki elutazni a Szemlélő bolygójára. Ezalatt Ross tébornok még mindig a Hulkra vadászik és úgy gondolja rá is bukkant, egy kis városban. Persze a meglepetések a végén jönnek, a Hihetetlen Hulk #472-ben.
2012. november 26.
Amikor a csapat visszatér a Titánról, a Mennydörgők #48-ban, váratlan fejleménnyel kerülnek szembe. Atlasz halálával és Löket újjászületésével, miközben a SHIELD elfoglalta a bázisukat. Miután Hallie elmeséli nekik a történteket melyben Ogre és Techno is szerepel, elindulnak, hogy elfogják Korbácsot.
2012. november 12.
Hulk a Bűnös cirkusz fogságába esett, de Marlo doktor Spar segítségével megtalálja az elkábított Bannert. Ezalatt a Bohóc arra fogad, hogy a zöld óriás szétveri a kaszinót. Nem kétséges, hogy megnyeri a fogadást, a Hihetetlen Hulk #471-ben.
2012. október 29.
Miközben Atlasz egyre hatalmasabbra növekszik a csapat a Titánon próbálja megvédeni Holdkőt. Utóbbi segítségére siet Captain Marvel ám Atlasz ionikus energiája robbanásra kész és úgy tűnik, hogy rajta nem segíthet még az újjászületett Löket sem. És közben a háttérben is érdekes események zajlanak a Mennydörgők #47-ben!
2012. október 8.
Miután a Porondmester hipnotizálva rávette Bannert, hogy Las Vegas-ba menjen, az úgy gondolja, ott megtalálja Betty gyilkosát. Azonban a Bűnös Cirkusz vezetőjének más tervei voltak vele és hamarosan volt társai a jáde óriással kerülnek szembe a Hihetetlen Hulk #470-ben.
2012. október 1.
Mialatt a csapat nagyobb része a Titánon próbálja megoldani Holdkő problémáját, a Földön Techno próbál tenni valamit Korbács ellen. És amíg a Titánon nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy hőseink tervezték, a Földön végül Korbácsnak akad problémája a Mennydörgők #46-ban.
2012. augusztus 27.
A Hihetetlen Hulk #469-ben Bruce Bannert Los Angelesbe érkezve elrabolják. Az elrabló azt akarja, hogy dolgozzon neki és tegye kezelhetővé a Szuper-Adaptoidot, egy különleges androidot. Ám Banner nem akar örökre elrablója fogságában dolgozni.
A II. Titkos háború a Doktor Strange vol.2 #74-ben folytatódik, ahol Strange miután a Sötét dimenzióban hagyta Cleát, felfedezi a Túlontúli kilétét. Ezúttal a Túlontúli Strange múltjába utazik, hogy az emberi érzéseket tapasztaljon meg.
2012. augusztus 6.
A Mennydörgők Szimkáriában összecsapnak a Penitenca Tanáccsal, ám Holdkő nem várt viselkedése érdekes fordulatot hoz. És tetézve a bajt, Homokember is elszelel, hogy kiélje bosszúját! Ezek után ki fogja őt megállítani a Mennydörgők #41-ben?
A II. Titkos háború a Lény vol.1 #30-ban folytatódik, ahol a Túlontúlit beszervezik a Legfelsőbb Osztályú Pankráció Szövetségbe, a Lény közbenjárásával, aki szeretne elégtételt venni rajta. A Túlontuli számára ez is csak az emberi lét egy megtapasztalása és verekedése a Lénnyel érdekes véget ér.
2012. július 23.
A Hihetetlen Hulk #468-ban új író új irányba indítja a történetet. Bruce Banner nem tűnik el, hanem visszatér korábbi bázisára, hogy megkeresse halott felesége halálának okát. Mert nem biztos, hogy ő volt az!
A II. Titkos háború #5-ben, a Túlontúl szórakozottan kószál amikor új barátot talál magának Bumm-Bumm személyében. Neki is megmutatja határtalan hatalmát, de korábbi tettei miatt azonban mind az X-MEN, mind a Bosszú Angyalai megtámadják.
2012. július 9.
A Mennydörgők és a D-zászlóalj közti összetűzés végül vér nélkül zárul, de Atlasz miatt a csapatnak mégis D polgár munkaadói után kell mennie. Ám emiatt lehet, hogy már nem elkerülhető a vérontás, a Mennydörgők #40-ben.
A II. Titkos háború a ROM #72-ben folytatódik. A Túlontúli tovább kutat a vágy után és három embernek teljesíti is a vágyát, ám ők végül rájönnek arra, mi is az, amire igazából vágynak.
2012. június 18.
Betty halála után Bruce Banner és a Hulk kapcsolata teljesen megváltozott és ami ezután következik, az pont oda vezethet, amitől mindketten a leginkább tartottak. Azonban lehet, hogy ez csak egy alternatív jövő, melyben Rick Jones meséli el a tragédia utáni eseményeket. Ezzel búcsúzik Peter David a Hihetetlen Hulk #467-ben.
A II. Titkos háború az Alfa különítmény #28-ban folytatódik a korábban megismert edmontoni bevásárlóközpontban. Közben az Omega különítmény kerül bajba, ahogy aztán a csapat is, amikor megpróbálnak új testet találni Sasquatchnak.
2012. június 12.
A Mennydörgők #39-ben a főszerepet Zemo báró kapja, amint megküzd az életéért a rejtélyes Korbáccsal. De azért a végére megint jut érdekesség.
A II. Titkos háború is folytatódik a Káprázat #40-ben. A címszereplőt a Túlontúli keveri különös kalandba egy országúti büfében, ahol három bajkeverő motoros vagányról derül ki, hogy ők is mutánsok.
2012. június 4.
Bruce Banner elkeseredésében öngyilkosságot próbál elkövetni a nyílt tengeren. Nem jár sikerrel, de a fordulat új eseményeket indít el melyben szerepet kap Namor is. Hulk és a Torpedó együtt küzd Atlantisz megmentéséért, a Hulk / Torpedó Évkönyv 1998-ban.
2012. május 21.
A csapat tagja külön-külön próbálják feldolgozni az elmúlt napok eseményeit. De ettől a további történések nem szűnnek meg. Techno életben próbál tartani valamit egy tárolókamrában, feltűnik D polgár és háborúba keveri a Mennydörgőket és Zemót egy rejtélyes alak támadja meg. Mindez a Mennydörgők #38-ban!
Egy régi sorozatunk tér vissza a JLA #39 személyében. Folytatódik a III. világháború és minden gonosztevő megkapja méltó ellenfelét, ám a végén feltűnik az, ami ellen lehet, hogy mindannyian kevesek.
2012. május 14.
A Hihetetlen Hulk #466-ban olyan megrázó esemény történik, ami mindörökre hatással lesz Bruce Bannerre.
A II. Titkos háború #4-ben a Túlontúlira rátalál a szerelem. Bár inkább ő az aki keresi, mivel továbbra is próbálja megfejteni az élők titkait. Káprázat lesz a kiválasztottja és még az Alfa különítménnyel és a Bosszú Angyalaival is összefut.
2012. május 7.
A Mennydörgők #37-ből megtudhatjuk, ki volt a Bogár páncélban és hogy miért alakultak úgy a dolgok ahogy. Közjátékok Közép-Amerikában és Párizsban és végül egy oltári meglepetés!
A klasszikus Fenegyerek vol.1 #6 egy filmforgatással kezdődik, amiről kiderül, hogy bűncselekmény színhelye. Csakhogy a közbeavatkozó címszereplőt letaglózza egy számára új érzés, a félelem! Erről Mr. Félelem tehet, akinek szövetségét Fenegyerek megpróbálja felszámolni, amint rájön, mi okozza a rátörő félelmet.
2012. április 30.
Zöld hetünk első története a Hihetetlen Hulk #465, melyben Rick megkapja az exoskeletonját, amikor előtör a Hulk. Rick utánamegy és tisztázzák ügyeiket. Majd Henry Gyrich érkezik meg egy elnöki ajánlattal és amikor a dolgok már tökéletesen elrendezettnek tűnnek, megtörténik a tragédia!
A második történet a II. Titkos háború folytatása, benne a Túlontúlival visszapillanthatunk Bruce Banner és a zöld óriás múltjába. A Hihetetlen Hulk #312-ben elmesélt történet olyan meghatározó, hogy később is többször felidézik.
2012. április 23.
A Mennydörgők rátámadnak a Bogárra, közben meggyűlik a bajuk Justin Hammer szuperbűnözőivel is, és a csapat elég szétszórt a korábbi megpróbáltatások miatt. Végül utolérik a menekülő Bogarat és meglepő felfedezést tesznek annak kilétét illetően, a Mennydörgők #36-ban!
A II. Titkos háború a Fenegyerek vol.1 #223-ban folytatódik, amiben a Túlontúli meglátogatja a Nelson és Murdock ügyvédi irodát. Úgy döntött törvényesen veszi bitrokba a Földet, ehhez kér jogi képviseletet. Jutalomként visszaadja Fenegyerek látását, aki kitapaszalva új adományát végül érdekes elhatározásra jut.
2012. április 16.
A Hulk és Ross tábornok Allódiumba kerül, ahol Armageddon felajánlja a zöld óriásnak, hogy feláldozhatja életét fia életéért cserébe. És itt jön a meglepetés a jáde behemót beleegyezik! Hogy miért teszi és mit keres ott még az Ezüst Utazó is, kiderül a Hihetetlen Hulk #464-ből.
"Hőseink" megérkeznek Pleasant Valley-be, ahol nagyon sok Skrull van, vagyishogy mindenki az. Egyből munkához is látnak, hogy a létszámot erőteljesen leredukálják, a Skrull Irtó Brigád #5-ben, ami a mini-sorozat befejező része.
2012. április 9.
A Mennydörgők meggyilkolt társukat gyászolják, ezalatt a Mennydörgésfigyelő riportere, Gayle Rogers oknyomozásba kezd. Továbbá D Polgár új megbízást kap és feltűnik Bogár is, hogy átadja Justin Hammernek az általa ellopott Omega-32-t. És ekkor lép közbe Sólyomszem és csapata, a Mennydörgők #35-ben.
A II. Titkos háború #3-ban a Túlontúli megismerkedik egy utcalánnyal és alvilági figuráknak meséli el történetét, akik még nevet is adnak neki. Ezúttal a gazdagsággal és hatalommal ismerkedik meg, de valami még mindig nem az igazi.
2012. április 2.
Bruce Banner meglátogatta barátját, Ricket, a kórházban. De nem számított az óriás robotokra és arra, hogy a Hulk nem hajlandó átvenni a helyét. Azért végül csak elszabadul a zöld behemót és vele a zúzás is. A történet többi részletéhez érdemes elolvasni a Hihetetlen Hulk #463-at.
A II. Titkos háború a Hálós Pókember #6-ban folytatódik, amiben a Túlontúli által arannyá változtatott épületből mindenki közkedvelt hálószövője is menti az embereket. Közben őt is megkísérti az arany bűvölete.
2012. március 26.
A Föld leghatalmassabb hősei akcióba lendülnek, ellenfeleik az Új Harcosok. De valami nem stimmel, a kitört utcai zavargás nem lehet felelős a két csapat ellenségeskedésére.Valaki áll a háttérben és az Angyalok meg is tudják, ki az amikor elkapják a Kígyó fiait. Az Új Harcosok is besegítenek és Düh hátterét is megismerhetjük, a Bosszú Angyalai vol.1 #342-ben.
A II. Titkos háború #2-ben, a Túlontúli immár Steve Rogers testét felöltve járja Manhattant. Ismeretek után kutatva meglátogatja Pókenbert aztán a Fantasztikus Négyest és lemerül az alvilágba. Végül a Bérbe Vehető Hősök szolgálataiért fizet rendhagyó módon.
2012. március 19.
A Hulk és Bruce Banner újra a régi. Vagy mégsem? A sereg Ross tábornok vezetésével új módon közelít a jáde óriáshoz, megelőzve annak rombolásait. A Hulk sajátosan reagál, még akkor is, amikor Bannernek volna rá szüksége a Hihetetlen Hulk #462-ben.
A Vasember vol.1 #197-ben, a II. Titkos háború mellékszálából kiderül, hogy a Túlontúli által teremtett Villámkard nem vesztette el képességeit. Nos ez nem éppen a legjobbkor jön Tony Stark számára, mivel amúgy is van elég problémája.
2012. március 5.
A Mennydörgők #34-ben, a csapat Sólyomszem ötletétől vezérelve, elindul, hogy elfogják a Hulkot. Csakhogy az mégsem olyan egyszerű, mint ahogy elsőre gondolták. De végül még az is lehet, hogy Sólyomszem menti meg Bruce Banner életét?
A II. Titkos háború mellékszálában, az ifjú mutánsoknak a Limbóban akad gondjuk Iljánával és Árnymacska meglepő felfedezést tesz. Ezalatt Napfolt és Káprázat gladiátorokkét harcolnak és megjelenik a Túlontúli is az Új Mutánsok vol.1 #30-ban.
A II. Titkos háború következő mellékszálában, Amerika Kapitány éppen visszatér a Bosszú Angyalai kúriájába. Ekkor meglepi egy Tatu nevű lény, aki ormótlansága ellenére kemény ellefél és Dr. Malus ellen kéri a segítségét. Közben a Túlontúli ezúttal a Kapitányt tanulmányozza, az Amerika Kapitány vol.1 #308-ban.
2012. február 27.
Bruce Banner újra a régi önmaga és Ross tábornok is újra rá vadászik. De visszatér a Maestro is, hogy új alakban megzavarja az eseményeket, a Hihetetlen Hulk #461-ben.
Ryder és bandája ezúttal a Fantasztikus Négyessel akaszkodik össze és el is intézik őket. Vagy mégsem? Hogy miért és miként az kiderül a Skrull Irtó Brigád #4-ből!
Elkezdjük leközölni a II. Titkos háborút, amit annak idején Quicksilver honosított, felújított formában. Aztán várhatóan onnan folytatjuk, ahol ő abbahagyta.
A II. Titkos háború #1-ben a Túlontúli a Földre érkezik és jövetelét többen is megérzik, főleg a Molekulaember és egy író. Ez utóbbi érdekes formában gondokat is okoz a szuperhősöknek.
2012. február 20.
Holdkő pszichiáteri hivatását gyakorolja Lökettel, hogy felszínre hozzák annak iskolaiszonyát. Ezalatt a csapat többi tagja el akarja kapni a főhadiszállásukon megbújó manót, akiről kiderül, hogy valójában Ogre. Ám a végén valaki más is feltűnik a Mennydörgők #33-ban.
Kapi és Kvazár egy hirtelen hívásra reagálva kerül szembe Nefariusszal, aki éppen Holdkőt rabolja el. Holdkő szokásos ügyeskedésével sikerül legyőzni elrablóját. De, hogy kicsoda ez a Nefarius és mit akar Holdkőtől? Kiderül az Amerika Kapitány vol.1 #379-ből.
Folytatódik a Színtiszta igazság története. A tartalomból: az Örök Kör a Sárkány-hasadék templomában, oda tartanak az Új Harcosok is, különböző múltbéli emlékek felidézése, Marvel Boy tárgyalása. Szóval van mit olvasni az Új Harcosok vol.1 #23-ban.
2012. február 13.

Úgy tűnik Bosszúangyal hetet tartunk, melyben elsőként a Hihetetlen Hulk #460 szerepel. Benne szemtanúi lehetünk Bruce Banner és a Hulk újraegyesülésének. Miközben a Hulk haldoklik, Bannernek belső démonaival kell megküzdenie, de a végén nem csak ő tér vissza.

Egy kicsit megfeledkeztünk a páncélos bosszúangyalról, de most visszatér a Vasember vol.1 #121-ben. Befejeződik kalandja Torpedóval a furcsa szigeten, és a Roxxon is leckét kap arról, hogy ne kezdjen ki vele.
Befejeződik a minisorozat a Bosszú Angyalai kötetlenül #6-ban. A csapat az ébenkard vérátka által megszállt Sean Dolannel néz szembe, aki a Fekete Lidérc és az Angyalok lelkét akarja megszerezni.
2012. február 6.
A Mennydörgők a Titkos Birodalom fogságában egy viadalban kénytelenek részt venni, az életükért. A titokban a helyszínen tartózkodó D polgár ellenszenve ellenére segít nekik. Az érkező vendégszereplők segítségével kimászhatnak a slamasztikából a Mennydörgők #32-ben.
A brigád tovább folytatná sorozását, de a Hidra megbonyolítja a helyzetet és a Skrullokról mit sem tudó Amerika Kapitány is csak útban van. Mindez a Skrull Irtó Brigád #3-ban!
Itt van a Bosszú Angyalai vol.1 #341 a Hálózsákos Farek közreműködésével, vendégszerepben az Új Harcosok. Az egész ott kezdődik, hogy egy rendőri túlkapás miatt kialakult tüntetésbe avatkozik bele a Kígyó Fiai nevű banda. Az Új Harcosok próbálnak rendet tenni, de elfajulnak a dolgok.
2012. január 30.
A zöld góliát megérkezik New Yorkba és egyből össze is akad a Förtelemmel, aki nagyon rossz helyzetbe kerül Hulk állapota miatt. Ez az állapot nagyon súlyossá kezd válni a Hihetetlen Hulk #459-ben.
Véget ér a Méreg utcái történetszál, benne kiváló párharcokkal. A Vezér Vörös koponya ellen és Amerika Kapitány Halálfej ellen. És utóbbiban a Kapitány a Szuperkatona szérum nélkül küzd. És Csatacsillag kalandja is véget ér az Amerika Kapitány vol.1 #378-ban.
És az Új Harcosok vol.1 #22-ben új történetszál kezdődik, melyben Éjzúzó az Örök Kör fogságába kerül és új dolgok derülnek ki a múltjáról. Továbbá Sziluettről mltjáról is új dolog derül ki és a csapat kibővül, hogy Éjzúzó segítségére siessenek.
2012. január 23.
A Mennydörgők #31-ben a csapat elindul, hogy kiszabadítsa Kőszént. Álcázva magukat, eljutnak a Birodalmi erők bázisára, ahol Kőszénhez hasonlóan fejlesztett emberekkel kerülnek szembe, és végül ki derül kik állnak a háttérben, és hogy mi a szándékuk.
Ezüst Utazó csapata újabb taggal bővül Hulk személyében. Együtt folytatják útjukat egyre mélyebbre, szelemekkel is találkoznak és végül jön a meglepetés, az Ezüst Utazó vol.3 #96-ban!
A hatvanas évek nem tágítanak! Ezúttal a Hangya mutatja meg, a Megdöbbentő történetek #42-ben, hogy mit kezd egy olyan emberrel, aki a puszta hangjával képes ellene hangolni a tömegeket.
2012. január 16.
A zöld melák egy repülőgépen próbál elmenekülni tette elől, de ott szembekerül egy lénnyel, aki megadná neki a halál lehetőségét. Ebbe azonban beleszól a fedélzeten tartózkodó Mr. Hyde, aki nem akar egy halálvágyó Hulkkal harcolni. Az események további alakulása kiderül a Hihetetlen Hulk #458-ból.
Újabb fejezet a Badoon megszállásból a Marvel kettő az egyben #5-ben. A 3014-ben foglyul ejtett Lény és Amerika Kapitány nem hagyják magukat és segítőkre is találnak a Galaxis Őrzői személyében.
A jövőbe utazás után, vissza a hatvanas évekbe! Thor már megint Loki ármányával kerül szembe, amikor az megnöveli egy vásári mutatványos erejét az Utazás az ismeretlenbe #91-ben.
2012. január 9.
Gravitonnak nem sikerült kivégeznie a Mennydörgőket, így azok ellentámadásba lendülnek. Ám a Mennydörgők #30-ből nem csak az derül ki, hogy legyőzik-e Gravitont! További rejtély a bázissal kapcsolatban, Kőszén is bajba kerül és... nos, azt hiszem a borító magáért beszél.

Az Amerika Kapitány vol.1 #377-ben sem történik sokminden, csak Célpont fejbelövi a Vörös Koponyát vagy mégsem, aztán a Vezér is szervezkedik, Kapi elvonón ami sikeres lesz vagy mégsem. És USA ügynök pedig Csatacsillag segítségére siet.

Utazóék egyre mélyebbre hatolnak és Skrullokkal kerülnek szembe, de egy ilyen csapatnak nem okoznak gondot. Kiderül, hogy egy csúcsfejlettségű robotjuk miatt vannak ott. Hőseink dolga lesz eltakarítani azt az Ezüst Utazó vol.3 #95-ben.
2012. január 3.
Boldog Új Évet mindenkinek! Íme újabb csokor képregény, mert nem biztos, hogy többször BUEK-olhatunk, mert ne feledjük 50% esély van, hogy idén elpusztul a világ :) Használjuk hát ki az időt, olvassunk sok Chrono képregényt, és véleményezzünk...
A zöld óriás összecsap a megállíthatatlan Bulldózerrel és megállítja. Ám közbeavatkozik az újjálakult Szivacsember, Rick és Janis is. De ahhoz, hogy Hulk leálljon, egy drámai eseménynek kell történnie. Apokalipszis pedig a háttérből figyeli kísérlete eredményeit a Hihetetlen Hulk #457-ben.
A Thor vol.1 #346-ban folytatódik a bizonyos Ősi Telek Szelencéje utáni hajsza. Malekith felfedi magát és lezajlik az első párbaj közte, Thor és egy acélhíd között. Baldúr is erősen távolodik eredeti sivatagi öngyilkossági kísérletének kivitelezésétől, miközben kalandjai tovább folytatódnak.
Az Új Harcosok vol.1 #21-ben az Örök Kör végre bezárul a váratlan utolsó taggal, miközben az Új Harcosok csapást csapásra szenvednek, Vance tettének is következményei lesznek...
Fura fazonjaink tovább vadásznak az alakváltó idegenekre, valamint a szituáció magyarázatára is fény derül a Skrull Irtó Brigád #2-ben. Láthatunk még egy teljesen hülyének ábrázolt bosszúangyalt, és hogy ne csak Skrullok vére folyjon, a helyzetet bonyolítja, hogy a Hidra is saját ténykedésébe kezd...
A Rejtélyes X-Men #99-ben a csapat elindult a társak kiszabadítására, egy SHIELD űrállomásra. Miután összecsaptak a robot Őrökkel, nem várt ellenfelekkel kerülnek szembe!

A Classic X-Men #7-ben a Pokoltűz Klub évvégi ünnepségébe tekinthetünk be, ahol hatalomváltás történik és mutánsok kerülnek vezető pozícióba.

2011-es hÝrek
2010-es hÝrek
2009-es hÝrek
2008-as hÝrek
2007-es hÝrek