2013. december 23.
A Mennydörgők #69-ben, ismét a Földön, a Sólyomszem vezette csapat a Karmazsin Kámzsa Mesterbűnözőinek fogságába esett. Justine Hammer megpróbálja Feketetőzeget rávenni, hogy beindítsa apja hagyatékát, a biotoxint. Ám a Mennydörgők nem hagyják magukat!
2013. december 16.
Walter Langkowski menekül a Szuper-Skrull elől, mert törött karjával nem mer átváltozni Sasquatch-csá. De végül ez megtörténik és a két fél összecsap. Az Alfa Különítmény #10-ben még azt is láthatjuk, ahogy az ikrek, Aurora és Sarkcsillag újra találkoznak.
2013. december 9.
Az ellenföldi mennydörgők gyilkossággal kerülnek szembe lebegő városukban. A tettes megtalálása után Holdkő nagy változás elé néz, a Mennydörgők #68-ban!
2013. december 2.
Az Alfa Különítmény #9-ben Walter Langkowski a Mt. Logan kutatóállomásra érkezik, hogy segítsen kivizsgálni egy különös sugárzást. A jel elfogásakor a Lény az akire rátalálnak, de később egyre több furcsa esemény történik és a Lény is eltűnik. Langkowski elhatározza, hogy kinyomozza a rejtélyt, ám mire rájön ki a felelős mindenért, már késő lesz.
2013. november 25.
A Mennydörgők új felállása Szimkáriába utazik, hogy megtalálja Justin Hammer hagyatékát, egy veszélyes biológiai fegyvert. Időközben összeakadnak Silver Sable-lel, aki úgy dönt segít nekik elkapni a Karmazsin Kámzsát. És végre ki is derül, hogy kicsoda a Karmazsin Kámzsa, a Mennydörgők #67-ben!
2013. november 18.
A Hihetetlen Hulk #233-ban a smaragd behemót megpróbálja elkapni Curtiss Jacksont. Ezalatt rátalál Fred Sloanre és még Marvel Mannel is összeakaszkodik.
2013. november 11.
Az Ellenföldön a Mennydörgők belekezdtek a bolygó megmentésébe, de Löket nem teljesen elégedett. A Mennydörgők #66-ban összefoglalja az eddig történteket és felveti aggályait a csapat jövőjével kapcsolatban.
2013. november 4.
A zord zöld óriást és társait kiütötték, de magukhoz térnek a Hihetetlen Hulk #232-ben. Animus újból megpróbálja elintézni a Hulkot, de végül utóbbi kerekedik felül és az egyik gonosztevő tragikus céget ér.
2013. október 28.
A Mennydörgők #65-ben Sólyomszem megpróbálja újjáalakítani a Mennydörgőket, mert rá kell jönnie, mi volt Justin Hammer titkos fegyvere. Ehhez az ugyancsak újjáalakított Mesterbűnözőkre csap le. És meg is tudja, hogy Hammer végakaratában fontos szerepe volt új társának, Növényembernek.
2013. október 21.
Amerika Kapitány az Alcatrazba tart, mert megtudta, hogy ott tartják fogva régi társát, a Sólymot. Ezalatt a Hulkot elfogják és az Alcatrazba viszik. Azon a sziklás kis szigeten valamire készülődnek és nem biztos, hogy a hősök meg tudják állítani őket, az Amerika Kapitány vol.1 #230-ban!
2013. október 14.
A Mennydörgők #64-ben visszatérünk az ellenföldre, ahol Zemo új testben próbálja régi-új csapatát a világuralom felé terelni. Igyekezete közben azonban lehet, hogy az események őt terelik egészen más irányba...
2013. október 7.

A zöld behemót éjszaka egy kisvárosba érkezik, ahol egyedi módon tesz szert barátra. Új barátjával menekülniük kell a rendőrök elől, de Hulknak ez nem szokott dühkitörés nélkül menni. Közben a Hulkirtók bázísra szenátorok érkeznek, hogy lássák miként boldogulnak Ross táborbok nélkül. És az egyik szenátor rosszban sántikál, a Hihetetlen Hulk #231-ben.

2013. szeptember 30.
A Mennydörgők #63 főszereplője Csalogány, aki felhasználva régi énjének szokásait, Sólyomszem nyomába ered. Végül meg is találja, de azzal még nem nem ér véget a megbizatása.
2013. szeptember 23.
Miután Thanatos felfedte magát, megosztja a többi Rick Jonesszal, miért csinálta az egészet. Persze, a többiek nem hagyják, hogy véghezvigye azt amit eltervezett. Az Időugrás történet befejező része a Captain Marvel vol.3 #30-ban.
2013. szeptember 16.
A Mennydörgők #62-ben a csapat felkészül rá, hogy felszálljon az Ellenföldi rakétára. Ezalatt, Szerelőnek új testet kell találnia Zemo bárónak. A történet végére azonban nem minden tervük fejeződik be úgy, ahogy eltervezték.
2013. szeptember 9.
Folytatódik Genis és Rick története a Captain Marvel vol.3 #29-ben. Még mindig a jövőben járunk, ahol az akkori Pókember segít Genisnek és Űrrókának megtalálni az Alchemaxot, ahol Thanatos vár rájuk. Találkozásukkor Thanatos el is viszi őket egy másik időbe, hogy gonosz tervét véghezvigye.
2013. szeptember 2.
A Mennydörgők próbálnak hazajutni az Ellenföldről, de a számtalan szenvedést látva maguk körül, segíteni próbálnak ahol csak tudnak. Közben Sólyomszem ls társai megoldják, hogy ne tudják követni őket, ezért egy ismerősét küldi a SHIELD a megtalálására a Mennydörgők #61-ben.
2013. augusztus 5.
Miután a Mennydörgők magukhoz térnek, szembekerülnek a Mennydörgőkkel! Rövidesen kiderül, hogy az ellenföldre kerültek és nagyon nincs kedvük ottmaradni. Közben Sólyomszem kritikus döntés elé kerül, a Mennydörgők #60-ban.
2013. július 29.
Stephen Strange szembekerül Dormammuval, aki új hús-vér alakjában sebezhető, és ezt ki is használja a Doktor. Csakhogy Dormammun kívül még ott van a Topázba ültetett amulett, amit mágikus úton nem lehet eltávolítani. A Doktor Strange: Csontok röpte #4 a történet befejező része.
2013. július 22.
Csalogány hatására megszűntek a hangok, régi társa és szerelme, Angar most egyesült Sikollyal és magába szívta mindet. Csalogánynak a SHIELD segítségére van szüksége, hogy megfékezze az Angar és Sikoly alkotta teremtményt, de egyúttal ezzel meg is öli őt, a Mennydörgők #59-ben.
2013. július 15.

A Doktor Strange: Csontok röpte #3-ban a legfőbb mágus noha nincs tudatában annak, hogy mi terjed a városban, felkészül és elindul, hogy kiszabadítsa Topázt. Sajnos Topáz ismét bajba kerül és végül nem csak ő...

Olvasás után ne felejtsétek el véleményezni a fórumban!

2013. július 8.

A Mennydörgők #58-ban a csapat támadása olyan heves, hogy Graviton képtelen reagálni. D Polgár már arra készül, hogy megölje, de egy visszatérő tag megfékezi. Amikor már úgy tűnik, rendeződnek a dolgok, egy új veszedelem jelenik meg és ennek visszaverése akár a reménybeli hősök életébe kerülhet.

Olvasás után ne felejtsétek el véleményezni az új fórumban!

2013. július 1.
Több rejtélyes mágiahasználat történik New Yorkban, de Doktor Strange nem törődik velük. Aztán amikor Topáz meglátogatja, felgyorsulnak az események, az ellenfél megtámadja a főmágust! Topáz elrablása után Strange eltökéli, hogy felgöngyölíti az ügyet a Doktor Strange: Csontok röpte #2-ben.
2013. június 24.
A Mennydörgők #57-ben Graviton nekifog a Föld átalakításának, ekkor tudatosul Holdkőben a helyzet komolysága de nem tántorít. Ezalatt D Polgár ráveszi Mach-2-t és Csalogányt, hogy álljanak mellé és Szerelő segítségével akcióba léphetnek egy nem várt személy segítségével.
2013. június 17.
A Doktor Strange: Csontok röpte #1-ben Különös bankrablás történik, amelyen az elkövető mágiát használ. Doktor Strange a helyszínre siet, ám meglepetésre nem érzi a bűbáj nyomait. Ezalatt egy régi ismerőse, Topáz, egy rejtélyes csoport befolyása alá kerül, nem véletlenül.
2013. június 10.
A Humus Sapien által legyengített Megváltókat védtelenül éri Graviton támadása. Graviton a Mennydörgőkön akar bosszút állni, de annak ellenére, hogy nem őket találta meg, egyenként kivégzi a Megváltókat. Majd ezt követően az egész világ ellen fordul, a Mennydörgők #56-ban!
2013. június 3.
A Hulk: Szürke #6-ban, a minisorozat befejező részében, Bruce Banner visszaemlékszik, ahogy a szürke Hulk összecsapott Ross-szal és végül megkímélte az életét.
2013. május 27.
Amit Ogre eddig rejtegetett most elszabadult. A csapatnak meg kell őt állítania, mert ez a mutáns az egész emberiségre veszélyt jelent. Hogy sikerül-e nekik kiderül a Mennydörgők #55-ből!
2013. május 20.
A szürke Hulk segíteni próbál Bettynek, akit ő sebesített meg. Betty nem örül neki, hogy a Hulk úgy érzi vigyáznia kell rá, és nem akarja elengedni őt, a Hulk: Szürke #5-ben.
2013. május 13.
A Mennydörgők #54-ben Amerika Kapitány átadja a Megváltók csapatot az új D Polgárnak, aki valójában nem az akinek hittük. Ezalatt a Szerelő próbál Ogre nyomára bukkanni és sikerrel is jár. Csakhogy Ogre nem véletlenül bújt el, mert amit rejteget, az valami nagyon veszélyes...
2013. április 29.
Vasember Betty védelmére siet, de nem számít arra, hogy a szürke Hulknak hatalmas ereje van. És ezt sajnos Betty is megérzi a Hulk: Szürke #4-ben.
2013. április 22.
A Mennydörgők #53-ban Charlie Burlingame úgy érzi, valami nincs rendben vele és óvatlanul változik át Kőszénné. Ezután megjelenik az apja, akinek nagyon tetszik, hogy fia így viselkedik. Fel akarja használni egy megbízatásában, de az rosszul sül el számára vagy mégsem?
2013. április 15.
A Hulk: Szürke #3-ban Hulk ismét elszabadul és Rick Jones segítségére siet, akit elfogtak a katonák. Ám végül nem is őt viszi magával! És a végén feltűnik egy ismert szuperhős is, a saját korai korszakából.
2013. április 8.
A Mennydörgők: Életfogytiglan egy kis betekintést ad a csapat bűnbocsánat utáni életébe. Láthatjuk miként boldogul Clint a börtönben, Abe és Melissa a civil életben, és miként reagál Karla Graviton megkeresésére. Most hozott döntéseik kihatással lehetnek további életükre.
2013. március 18.
Folytatódik a visszaemlékezés a Hulk: Szürke #2-ben. Miután Bruce Banner átalakult, új formájában meglátogatja Bettyt. Ross tábornok ennek hatására eltökéli, hogy minden eszközzel levadássza a Hulkot. A visszaalakulás után Banner olyan helyet keres, ahol senkinek nem árthat, ha átalakul.
2013. március 11.
Amerika Kapitány vezetésével a Megváltók Fátum doktornak dolgoznak, meg kell keresniük egy lányt, aki Latvériát veszélyezteti. A lány Bucky, aki Kap társa volt az Ellen-földön és most szembekerülnek egymással. a Mennydörgők #52-ben.
2013. március 4.
Folytatódik a II. Titkos háború, egy közjátékkal a Bámulatos Pókember #111-ben. Ezúttal nem Pókember a főszereplő, hanem a Puma, aki még nem heverte ki találkozását a Túlontúlival. Most újra találkoznak és a Pumának ki kell állnia a Túlontúli próbáját.
2013. február 25.
Bruce Banner Doktor Samsonnál visszaemlékszik a kezdetekre, amikor a Hulk még szürke volt. Ezzel egy olyan történet veszi kezdetét, ami a legkorábbi eseményeket mesél el, a Hulk: Szürke #1-ben.
2013. február 18.
A Mennydörgők #51-ben az eredeti csapat már nincs többé, az új felállás Amerika Kapitány vezetésével Latvériába tart, ahol kénytelenek lesznek Dt. Fátumnak segíteni. Ezalatt Mach-2, Csalogány és Holdkő immár civilben próbál érvényesülni, ám egyiküket lehet, hogy megkísérti a múlt.
2013. február 11.
Az Új Harcosok vol.1 #24-ben a csapat megküzd az Örök körrel és Éjzúzónak el kell döntenie melyikük mellé áll. Fény derül a Sárkány hasadék múltjára és ősi titkokra. Ezalatt folytatódik Vance Astrovik pere.
2013. február 4.
A zöld óriás és társa Qnax végül igénybe vehetik a legtökéletesebb gépezetet, hogy választ találjanak kérdéseikre. Ám a válaszok nem pont azok, amikre számítottak. És miután a szemlélő hazaküldi őket, már képesnek kell lenniük elfogadni azt, ami megmásíthatatlan. Ezzel zárul a sorozat a Hihetetlen Hulk #474-ben.
2013. január 28.
Tony Stark újra itt van egy visszaemlékező történetben, a Vasember vol.1 #122-ben. Miután elbúcsúzik Torpedótól felelevenednek előtte az események, melyek hatására létrejött a Vasember.
2013. január 21.

Elérkezett ez a pillanat is, itt a Mennydörgők #50! Benne a Szuperhumán Tevékenységek Bizottságának épületébe behatoló Megváltók mellett ott lesznek a Mennydörgők is, hogy megállítsák Gyrich tervét. A két csapat kénytelen összecsapni, de a végén sok mindenre fény derül és Sólyomszemnek és csapatának meg kell fizetnie az árát.

2012-es hÝrek
2011-es hÝrek
2010-es hÝrek
2009-es hÝrek
2008-as hÝrek
2007-es hÝrek