2014. december 22.
A kanadai szuperhőscsapat visszautazik a múltba, hogy megfékezze a jelenben megtestesülő gonoszt. Ez a gonosz nem más mint Hóbagoly legősibb ellenségeinek egyike, aki ellen becsatlakozik egy új, leendő hős is! Mindez az Alfa Különítmény #19-ben.
2014. december 8.
Végső összecsapásához érkezett Mar-Vell és Thanos párosa. Ám a kapitánynak előbb rá kell jönnie, hogy győzhet le egy istent! Több segítője is akad és végül nem vall kudarcot, a Captain Marvel vol.1 #33-ban
2014. december 1.
A JLA #52-ben a Liga hőseinek két személyiséggé válása után egyre több a furcsaság világszerte. A megbolondult természeti elemek okozta katasztrófák egy pontra mutatnak, és hőseink ott találkoznak szembe egy földönkívüli faj képviselőivel, akik tudják ki van az események hátterében.
2014. november 24.
Az Alfa Különítmény #18-ban Heather elkezdené vezetőként összehozni a csapatot, ám nincs könnyű dolga a szétszéledt tagokkal. Egyikük, Sámán éppen lányának segít megtalálni, és visszaverni egy elszabadult gonoszt. Az eset alatt a lány lappangó misztikus erői felszabadulni látszanak.
2014. november 10.
A Liga tagjai felfedik civil személyiségüket, ám ugyanakkor megjelennek a hős alteregóik! A civil ének elveszítik képességeiket, ezért haza kell menniük és csak Aquaman és Wonder Woman maradnak eredeti formáikban, megfigyelőnek. Vajon a történteknek milyen következményei lehetnek a JLA #51-ben?
2014. november 3.
Mar-Vell és társai immár az istenné vált Thanossal állnak szemben! Az őrült titáni nem újonnan szerzett mindenható erejét használja ellenük, és ez gondolkodásra készteti a főhőst. Ha rátalált ellenfele gyenge pontjára, csak ki kell használnia, de előbb meg kell szabadulnia a rá uszított démonoktól, a Captain Marvel vol.1 #32-ben.
2014. október 20.
Az Alfa Különítmény #17-ben megismerhetjük James MacDonald Hudson első bevetését, Alfa fegyverként. Özvegye, Heather Hudson és Logan együtt idézik fel az elhunyt emlékét. És amikor Puck is megjelenik, döntést kell hozniuk arról, hogy ki legyen az Alfa Különítmény új vezetője.
2014. október 6.
A JLA #50-ben Superman elmeséli Batmannek, hogy a Liga tagjai bizalmatlanná váltak egymás iránt. De a legutóbbi csatájukban sikeresen működtek együtt, mert ott nem jöttek elő a Batman miatt kialakult ellenérzéseik. Ezért a csapat érdekében Batmannek fel kell hagynia a titkolózással.
2014. szeptember 29.
Mar-Vell elmegy a Bosszú Angyalaihoz, hogy a segítségüket kérje Thanos ellen, amikor éppen a Pusztítóval dulakodva találja őket. Thanos a Kozmikus kocka segítségével látja őket és néhányukat el is ragadja, hogy végezzen velük. Ám a hősök nem hagyják magukat a Captain Marvel vol.1 #31-ben!
2014. szeptember 22.
Befejeződik a Mesék királynőjének története a JLA #49-ben, ahol Wonder Woman megtalálja a módját, hogy megszüntesse a királynő hatalmát. És Flash még arra is talál megoldást, hogy ne szerezhesse vissza varázserejét.
2014. szeptember 15.
Namort és Puckot fogságba ejtette a "Világ ura" az Alfa Különítmény #16-ban. Megmutatja nekik Marrina valódi természetét és a gyilkos lényt is, de őket nem akarja életben hagyni. Puck talpraesettségére van szükség, hogy a két hős kiszabaduljon és megmentse Marrinát is.
2014. augusztus 18.
Visszatér az eredeti Captain Marvel, hogy felvegye a harcot az irányítóval. Előzőleg az Irányító győzött, ám mostanra Mar-Vell megújult Eon jóvoltából és sokkal nagyobb erő birtokába került. Ezúttal már nem biztos az Irányító győzelme a Captain Marvel vol.1 #30-ban.
2014. augusztus 11.
A JLA #48-ban hőseink az elvarázsolt New Yorkban először is Wonder Womant próbálják feléleszteni, aztán arra akarnak rájönni, miként fordíthatnák vissza a varázst. Ehhez meg kell ismerniük a királynő eredetét és szándékait, amit csak a mesekönyvből tudhatnak meg.
2014. augusztus 4.
Az Alfa Különítmény #15-ben Puck megkéri Marrinát, hogy merüljön le az Ontario tóba és derítse ki, mi lapul a mélyben. Vajon tényleg Marrina egy fajtársa rejtőzik odalent? Egyelőre nem tudjuk meg, mert a lány megvadulva tér vissza és a helyszínre érkező Namorra is rátámad. Végül felfedi magát az, aki az egész mögött áll!
2014. július 28.
New Yorkban életre kelnek a régi mesék szereplői és elszabadul a gonosz királynő is, aki átalakítja a várost. Az Igazságliga a helyszínre siet, ám a meseszerűvé vált városban nem működnek a képességeik, maguk válnak a mesék főszereplőivé a JLA #47-ben!
2014. július 21.
A torontói kikötőben Heather és Puck különös eseménybe keveredik. Már az előző rész végén láthattunk ott egy eltűnést, és most kiderül, hogy nem az volt az első! Puck nyomozásba kezd és a jelek Marrinához vezetik, mert neki köze lehet a gyilkos lényhez és ő meg is találhatja, az Alfa Különítmény #14-ben.
2014. június 30.
A III. világháború után a JLA #42 egy kis pihenés egy különös történettel. Az egész egy fiú fejében játszódik, ahová hőseink lekicsinyítve érkeznek, hogy megismerkedjenek egy mikroszkopikus világgal, ami betegséget okoz. Megmentenék az ottani lények életét, de egy ember élete a tét, a gazdatesté!
2014. június 16.
Az Alfa Különítmény #13-ban, Őrző halála után Heather Hudson rémálmokkal küszködik, de egy hónappal később elhatározza, hogy véget kell vetnie gyászának. A kanadai kormányhoz fordul az Alfa Különítmény jövőjének ügyében.
2014. június 9.
Igen, végre befejeződik a III. világháború a JLA #41-ben! Superman Mageddon fogságába esett, és hiába próbálja Batman magához téríteni, kell még valaki más is, akinek önfeláldozása megadhatja az esélyt a győzelemre. Emellett a csapat többi tagja az egész emberiséget bevonja a Mageddon elleni harcba.
2014. június 2.
Miután Őrzőt tőrbe csalták, leadta hívójelzését a csapat többi tagjának. Sámán össze is gyűjti az Alfa Különítmény tagjait, hogy együtt induljanak vezetőjük segítségére, félretéve egy nézeteltérést. Aztán a helyszínre érkező csapat összecsap az Omega Különítménnyel. És miután Heather is kiszabadul a csatának több halálos áldozata is lesz, az Alfa Különítmény #12-ben!
2014. május 5.
Jó hosszú kihagyás után folytatódnak az Amerikai Igazságliga kalandjai, a III. világháború következő részével. Ez a JLA #40, amiben az elhatalmasodó világégés közepette új remény csillan fel a hősök számára.
2014. április 28.
Újra itt van Kanada szuperhőscsapata, igaz nem a teljes csapat, de ami a történetben zajlik, az hatással lesz rájuk! És az utolsó eredet történetben megismerhetjük Sasquatch eredetét, az Alfa Különítmény #11-ben
2014. április 14.
Elérkezett a Mennydörgők #75, amiben elbúcsúzunk a Mennydörgőktől, reméljük nem végleg. A történetben a kettévált csapat újraegyesül és még egyszer megmentik a világot. Ám azután egy rakás döntést kell meghozniuk, mert nem mindenki illik a csapatba, nem mindenki érzi megváltva bűneit és csak egy vezető lehet.
2014. március 24.
Genis megoldást talál arra, hogy bejusson az idegen lények földalatti bázisára, és megmenti Marlót. Rick miközben molekulárisan összekötött társa szerelmével ismerkedik, megtudja felesége és Holdsárkány közös titkát. És úgy tűnik, a végére csak részben jönnek helyre a dolgok, a Captan Marvel vol.3 #35-ben.
2014. március 17.
Zemo báró úgy dönt, hogy ha csak az egyik Föld menthető meg, akkor az az Ellenföld lesz, ahol övé a hatalom. A csapat többi tagja azonban szeretné megmenteni mindkét világot. A helyszínre érkezett Ifjú Társak is melléjük állnak. De vajon együttesen meg tudják győzni Zemót? A Mennydörgők #74-ből kiderül!
2014. március 3.
Rick és Marlo nyaralását ismeretlen lények zavarják meg, de Genis nem tud segíteni, mert a Mágussal van dolga. Genist választásra kényszerítik, el kell döntenie, hogy a szerelmének vagy Rick feleségének segít előbb, a Captain Marvel vol.3 #34-ben
2014. február 17.
A Mennydörgők #73-ban D Polgár felkéri Sólyomszem csapatát, hogy segítsenek neki. A D-zászlóalj légijárműve, az Élharcos, hajtóműveivel az egész világra kiható anomáliát idézett elő. Ezt az anomáliát kellene leállítaniuk, de az nem olyan egyszerű...
2014. február 10.
A Captain Marvel vol.3 #33-ban Genis a rejtélyes eltűnések után nyomoz Halvacenterben, mialatt a mikroverzumban Rick és Marlo kapcsolata nem pont úgy alakul, ahogy eltervezték.
2014. február 3.
Miután az Ellenföld Mennydörgőit megtámadja egy ismeretlen, akit Holdkő legyőz, elindulnak az anomália nyomában. Egy bánya mélyén a különös sugárzás forrásánál szembesülnek azzal, hogy a két Föld közül az egyiknek pusztulnia kell és a döntés az övék! Mindez a Mennydörgők #72-ben.
2014. január 27.
Miután Holdsárkány megmentette Marlo életét, próbálja önkontrollra tanítani, nehogy egy óvatlan gondolatával bárkit megöljön. De Rick és Genis a pihenésre gondolnak, így mindketten eltávoznak, hogy kikapcsolódjanak. De a háttérben most is gonosz tervek szövődnek, a Captain Marvel vol.3 #32-ben.
2014. január 20.
A Mennydörgők #71-ben a SHIELD arra kényszeríti a csapatot, hogy adják át Feketetőzeg testét. Csalogány vezetésével ellenállnak és időben érkezik segítségükre Sólyomszem. A végén fordul a kocka és Feketetőzeg is meglepetést okoz.
2014. január 13.
A Captain Marvel vol.3 #31 főszereplője ezúttal Marlo, aki az előző rész végén összerogyott. Meghalt és most régi emlékek törnek rá, olyan eseményekről, amelyekben már közel került a halálhoz. Hogy mi lesz a sorsa? Elolvasás után kiderül!
2014. január 6.

Az Ellenföldön Mach-3 és Löket Párizs maradványaihoz látogat, és megdöbbentő felfedezést tesznek. Mach-3 bajba is kerül és amikor a többiek a segítségére sietnek, egy újabb megdöbbentő dolog történik, ami az egész bolygó jövőjére hatással van. Mindez a Mennydörgők #70-ben!

2013-as hírek
2012-es hírek
2011-es hírek
2010-es hírek
2009-es hírek
2008-as hírek
2007-es hírek