2016. december 12.
A Hihetetlen Hulk #161-ben a zöld góliát egyre északabbra jut Kanadában, ahol a Bestiával akad össze. Azzal a Bestiával, aki álcázva magát azért érkezik a sűrű erdőségbe, hogy segítsen egy régi ismerősének, amin az egész világ sorsa múlhat! De Hulk ismét úgy érzi, be kell bizonyítania, hogy ő a legerősebb.
2016. november 28.
Thundra vezetésével a Dulakodók betörnek a Pegazus Projektbe, hogy megbízásra elhelyezzenek ott egy titkos eszközt. Mivel nem maradnak észrevétlenek a Lény, Kvazár és Óriás kénytelen szembeszállni velük. A többfrontos összecsapás tétje a Projekt biztonsága a Marvel kettő az egyben #56-ban!
2016. november 7.

A Hihetetlen Hulk #160-ban a Hulk meg akarja találni a Niagara vízesést, hogy eljusson Bettyhez. De csak akkor tud odamenni, amikor visszaalakul Bannerré, aztán az odaérkezéskor vissza is változik a dühöngő behemóttá, akire rátámad Tigriscápa. Ezzel az esetről tudomást szerző Talbot el is viszi onnan Bettyt.

2016. október 24.
Egy hosszabb kihagyás után újra itt vagyunk, és itt a Marvel kettő az egyben #55, benne Dr. Lightner elszabadítja Noklót és hőseink először nem tudják mivel állnak szemben. A találkozáskor Lény megismeri Dr. Foster titkát, miközben Kvazár megállítja a sugárzást és még egy meglepő pankráció mérkőzést is láthatunk.
2016. május 9.
A Hihetetlen Hulk #159-ben Bruce Banner visszakormányozza a Vezető űrhajóját a Földre. Ám Ross lelöveti az ismeretlen gépet, így Banner ismét Hulkká változik és egy régi szereplő ébred fel hosszan tartó álmából. A Förtelem az, és miután Ross fogságába esik, ráveszi, hogy kapja el neki a Hulkot.
2016. április 25.
A Marvel kettő az egyben #54-ben folytatódik a Pegazus Projekt története. A Lényre rátámad a Deathlok nevű, egy alternatív jövőből érkezett katona, és ha Kvazár nem segít neki, lehet, hogy meg is öli! Miután sikerül elszöknie Kvazár és a Lény együtt kell megállítsa. És a végén még Dr. Lightner is mesterkedik valamiben.
2016. április 11.
A Hulk és a Rinó az űrben dulakodva eljutnak az ellenföldre. Ott mindkettőjüket az Új Emberek szembenálló frakciói maguk mellé állítják. Végül, amikor újra összecsapnak, a zöld óriásnak a távozás mellett kell döntenie. Az események közepette megtörténik Betty esküvője, a Hihetetlen Hulk #158-ban!
2016. március 28.
A Lény visszatér a Pegazus Projektbe, mert nem hagyja nyugodni, ami Wundarrel történt. A létesítményben találkozik Kvazárral, aki körbevezeti és megmutatja neki Wundarrt. Ezalatt a háttérben sötét üzelmek kezdődnek, a Marvel kettő az egyben #53-ban.
2016. március 14.
A Hulk ismét a mi Földünkön, de senki nem tud róla. Kivéve a Vezetőt, aki ismét bosszút forral ellene ezúttal a Rinót felhasználva. Időközben régi barátja Jim Wilson is rátalál, és amikor segíteni próbálna neki már késő. A zöld zúzógép besétál a Vezető csapdájába, a Hihetetlen Hulk #157-ben.
2016. február 29.
A Lény és Amerika Kapitány a kozmikus kockát ellopó szabotőrt követve a floridai Everglades mocsárba jutottak. Ott szembetalálják magukat egy entrópia követő szektával, annak vezetőjével és teremtményével. Miközben összecsapnak velük, megjelenik a Sárlény, aki elveszi a kockát. A többi kiderül a Marvel kettő az egyben #43-ból.
2016. február 15.
A Lény betör a Pegazus Projektbe a Marvel kettő az egyben #42-ben, hogy megtalálja Wundarr-t, mert azt hiszi, hogy ott bántani akarják. A jelen lévő Amerika Kapitány megnyugtatja, és együtt tartják szemmel miként bánnak a fiatallal, akire egy kozmikus kocka irányításához van szükség. Ám egy szabotőr a kockát megszerezve árt Wundarr-nak, és ettől a Lény bedühödik...
2016. február 1.
A Hihetetlen Hulk #156-ban a zöld góliát végül eljut Jarella világára, ám azzal szembesül, hogy Lord Visis átvette az uralmat. Hulk, ezúttal ismét Bruce Banner elméjével, kezébe veszi az irányítást, hogy legyőzze a zsarnokot és visszaállítsa a békét. Amikor már minden jól alakul, megint történik valami...
2016. január 18.
Hulk összezsugorodik és egy szubatomi világban találja magát, ahol mintha a Föld történelmének egy alternatív változata jelenne meg. Hogy kijusson onnan, meg kell találnia azt, aki az egész mögött áll, a Hihetetlen Hulk #155-ben.
2016. január 4.

Hulk egy emléktől vezérelve eljut Hank Pym laborjához, de nem tud mit kezdeni a szérumokkal és ezzel segít a Kaméleonnak, aki a Hidrának akar titkos aktákat lopni. Az összement Hulkot az aktákkal együtt át is adja a Hidrának, de Pym, mint a Hangya a helyszínre érkezik és elrendezi a dolgokat a Hihetetlen Hulk #154-ben.

 

2015-ös hírek
2014-es hírek
2013-as hírek
2012-es hírek
2011-es hírek
2010-es hírek
2009-es hírek
2008-as hírek
2007-es hírek